^ Смених ги с нови, които купих от комбината. С тях мелачката работи добре.
Чрез смазване с подходяща неотровна грес, направих мелачката по-малко шумна, но пак си е малко багер.
Забелязвам, че както е нормално за по-домашна и по-високооборотна мелачка, и тази понякога хвърля малко количество по-фин "прах", но като изключим това, зърното е с доста по - консистентна едрина отколкото едновремешната ми ръчна дискова мелачка. Вероятно, с по-висок клас мелачка ще е още малко по-добре, но съм доста доволен - никое предварително мляно кафе не е било толкова вкусно. Сега дори магазински кафета на зърна от сорта на Tchibo Milano Style, Черни Лаваци 100% арабика, ILLY и подобни, са по-вкусни и ароматни, отколкото бяха Domani и Columbus преди, когато ми ги мелеха в магазина.