Сашо Публикувано Декември 19, 2008 Публикувано Декември 19, 2008 Еми исках да ви попитам значи, сега след 2 дена горе/доле максимум седмица няма шанс повече.. си взимам първата китара.Все още на идея си нямам за какво става въпрос и исках да попитам дали това е много зле "180.00лв. Career // ELECTRIC GUITAR - STANDARD "S"" ( http://www.camerton999.com/index.php?s=det...id=54&Link= ) от Camerton ще си го поръчвам и ще взема и усилвател "MG15cd MARSHAL" най-вероятно.. П.П. Много исках тази китарка "GRG 170DX BKN" на "Ibanez" ама парите.. ='( Цитирай
H.R. Отговорено Декември 19, 2008 Отговорено Декември 19, 2008 За тези пари и като, първа китара и при това нова ....няма какво да му мислиш. Трябва ти нещо на което да се понаучиш. Ibanetz - нека да ти е поне втора или трета - зсега няма нужда да даваш толкова пари. Все пак вземи някой под ръка с теб дето да види дали не е изметнат грифа и дали всичко по нея работи - за абвсолютно начало толкова ти стига. Цитирай
Сашо Отговорено Декември 19, 2008 Автор Отговорено Декември 19, 2008 Ахъм, благодаря за съвета.. обаче няма кой да взема с мен, в смисъл аз ше я поръчам да ми я докарат. Цитирай
Slacoth Отговорено Декември 19, 2008 Отговорено Декември 19, 2008 Купи си от Технополис. такава китара е безсмислено да се чака по интернет. Сега предлагат някакви "х by washburn" + малко кубенченце за 309 лв. Цитирай
Сашо Отговорено Декември 19, 2008 Автор Отговорено Декември 19, 2008 Ъм те казаха, че само за 1 ден ставала доставката, а то ако ме питаш е едно и също дали ше ходим до София или ше я донесат (от Перник съм) Цитирай
Сашо Отговорено Декември 19, 2008 Автор Отговорено Декември 19, 2008 В крайна сметка май ще се спра на IBANEZ V70-BK.Предполагам, че е по-добре да почна първо с акустическа, пък също така е и по-евтина (След време като събера пари и ако се науча може да си взема и някоя по хубава ел. китарка =)) Цитирай
prayer4eto Отговорено Декември 19, 2008 Отговорено Декември 19, 2008 Според мене е по-добре да почнеш с акустична китара. Таман ще изтраеш докато събереш парици за по-качествени модели. Цитирай
Jorko_Beliata Отговорено Декември 19, 2008 Отговорено Декември 19, 2008 А какво точно искаш да свириш? (какъв стил?) Сигурно китарата ще е добра за упражнения, но - виждам че е с 21 прага и е с единични адаптери - ако ти се наложи да свириш нещо по - високо ич няма как (аз примерно съм с 22 и ми се наложи да гоня 24-ти)... А, и още нещо - доколкото виждам китарата на картинката е Stagg - не че е лоша, но те съветвам да я огледаш за дефекти преди покупката. Цитирай
Сашо Отговорено Декември 19, 2008 Автор Отговорено Декември 19, 2008 (Редактирано) Ами попринцип исках ел.китара и да свиря някакви "по-твърди" неща нали, но реших, че докато се науча по-добре с акустична и най-вероятно ше искам неща като Boulevard Of Broken Dreams на Green Day .. П.П. Забравих да кажа, ти май говориш за тая дет съм дал линк по-нагоре.. прочети какво съм писал после.. =) Редактирано Декември 19, 2008 от Сашо Цитирай
Сашо Отговорено Декември 19, 2008 Автор Отговорено Декември 19, 2008 Преди малко един приятел ми каза, че акустичните китарки звучели еднакво всички и нямало смисъл да се набутвам с 230 лева, а било по-добре няк'ва от 80 .. о0.Така ли е ? Цитирай
Сашо Отговорено Декември 19, 2008 Автор Отговорено Декември 19, 2008 А проблем ли ще е да ползвам "Ap Tuner" на компютъра вместо да си купувам тунер ? Цитирай
Slav Отговорено Декември 19, 2008 Отговорено Декември 19, 2008 Естествено. Никакъв смисъл няма да се набутваш за тунер ... Цитирай
ciriljhonson Отговорено Декември 19, 2008 Отговорено Декември 19, 2008 Очевидно все още нямаш никаква идея точно какво да правиш по въпроса,относно твоето поприще като китарист(без да се обиждаш). Ако искаш да свириш твърди неща е едно,ако искаш тепърва да се учиш да свириш на китара е друго. Моят съвет е да дойдеш в София да обиколиш магазините(по Коледа повечето работят извънаредно)да пробваш и евентуално да си харесаш някаква китара,която да съответсва на бюджета ти. Много магазини предлагат стартови пакети(комплект китара,усиловател,тунер,колан,кабел и тн.)които според мен биха ти свършили чудесна работа,като за начало.И накрая Перник не е толкова далече от София,че да се глезиш с някакви доставки,по истинският начин е:"око да види,ръка да пипне". Желая ти успех. Цитирай
Recommended Posts