Jump to content
Българският форум за музиканти

Сашо

новаци
  • Мнения

    15
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Сашо

  1. Ами правя тема с цел да намеря някой ведър и пълен с енергия съфорумнец, който да ми разясни някои основни работи.. .Тъй като сега на 30 ми донасят китарата и сега чета доста из нета, но има доста неща, които не мога да ги схвана без някой да ми ги обясни.. та ако има колеги, чудещи се как да си загубят времето може да ми поискат пълномощно на скайп brumxbrum .Надявам се да не е прекалено нагло.. . Поздрави, Сашо
  2. Ами такаа.. вече предполагам запустя доста темичката, но все пак да се похваля...На 30 (Декември) ще ми докарат IBANEZ V70, черничка нали, но исках да попитам нещо тъй като възникнах пред друга дилема сега.. Ами уроци? От интернет намерих там разни ала-бала в за**нда 9.5 ГБ .pdf файлчета и други такива, и в още един сайт (kitara.h**.bg) намерих полезни уроци, но си мисля, че ще е далеч по-добре на истински уроци да си ходя. В Перник ясно е, че няма да намеря, но в София предполагам се намират доста..четох,че повече искали по 5/10 лева на полувин/един час, та някой може ли да ми препоръча нещо..
  3. Благодаря. както обичам да казвам: Човешко е да се греши.Божествено - да се прощава.
  4. Още един тъпичък въпрос, но т'ва от КАМЕРТОН е стартов комплект със сички глупости, нали? (Аааа и е само едната китара, Черна или Бежова, не и двете, нали ?)
  5. http://www.camerton999.com/index.php?s=det...id=54&Link= Май за това става дума.Извинявам се, но все още съм толкова неук и ми трябва някой да ме просветли.. Значи тази китарка Career за първа горе/доле как е? С нея какво друго ще трябва да си взема? (В смисъл перца, усилвател.. те първа разбрах, че имало и тези тунери и добре, че ми показаха програмката Ap Tuner..) @ciriljhonson по възможност ми напиши ако имаш скайп нещо ала-бала да те питам тебе набързо някои други работи, за да не спамим само тука.. П.П.: А т'ва кубе горе/доле как е http://www.camerton999.com/index.php?s=det...d=224&Link= ? Сам се досещам, че не е най-доброто, даже незнам дали е добро, но.. всъщност сега видях няк'во и ми казаха, че на Marshall били много добри http://www.camerton999.com/index.php?s=det...d=214&Link= ,а разликата в цената не е толкова огромна..
  6. Мен пък един приятел ми каза, че ставала с микрофона.И напримерно и сега на гласа пак ми отчита от Ap Tuner-а като говоря на микрофона ..
  7. А дали има някаква голяма разлика? И микрофона къде точно се слага, при отвора в китарата ли? П.П. Без да искам цитирах грешния човек.. както и да е.
  8. А проблем ли ще е да ползвам "Ap Tuner" на компютъра вместо да си купувам тунер ?
  9. Преди малко един приятел ми каза, че акустичните китарки звучели еднакво всички и нямало смисъл да се набутвам с 230 лева, а било по-добре няк'ва от 80 .. о0.Така ли е ?
  10. Ами попринцип исках ел.китара и да свиря някакви "по-твърди" неща нали, но реших, че докато се науча по-добре с акустична и най-вероятно ше искам неща като Boulevard Of Broken Dreams на Green Day .. П.П. Забравих да кажа, ти май говориш за тая дет съм дал линк по-нагоре.. прочети какво съм писал после.. =)
  11. В крайна сметка май ще се спра на IBANEZ V70-BK.Предполагам, че е по-добре да почна първо с акустическа, пък също така е и по-евтина (След време като събера пари и ако се науча може да си взема и някоя по хубава ел. китарка =))
  12. Ъм те казаха, че само за 1 ден ставала доставката, а то ако ме питаш е едно и също дали ше ходим до София или ше я донесат (от Перник съм)
  13. Ахъм, благодаря за съвета.. обаче няма кой да взема с мен, в смисъл аз ше я поръчам да ми я докарат.
  14. Еми исках да ви попитам значи, сега след 2 дена горе/доле максимум седмица няма шанс повече.. си взимам първата китара.Все още на идея си нямам за какво става въпрос и исках да попитам дали това е много зле "180.00лв. Career // ELECTRIC GUITAR - STANDARD "S"" ( http://www.camerton999.com/index.php?s=det...id=54&Link= ) от Camerton ще си го поръчвам и ще взема и усилвател "MG15cd MARSHAL" най-вероятно.. П.П. Много исках тази китарка "GRG 170DX BKN" на "Ibanez" ама парите.. ='(
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.