TONY Публикувано Януари 8, 2008 Публикувано Януари 8, 2008 Ами този месец, нека направим трибют на целият този фънки стайл. Да не е на конкретен човек. Просто направете нещо авторско или кавър в стил фънк. Дали с цял бекинг трак или само една-две китари решавате си Вие. И не на Нуновото едноименно парче - контеста не е за Нуно (който си заслужава отделен такъв), а за стилът Фънк! И не на последно място - по принцип си бях замислил такъв контест, но авторското парче на триото - София-Русе-Каварна (Телериг - Дръммастер - Гео) , ми подсказа, че фънка вирее и по наши земи. Сега е ваш ред. Туко що ми хрумна, че басистите, като мързели известни, няма да си направят свой контест, така че, ако искат да се включват тук - с яки слеп басовки. Тях (ако ги има) ще ги оценяваме отделно. А да - всъщност по-добре е нещата да се без вокали - оценяваме китарите. Цитирай
liquid_death Отговорено Януари 8, 2008 Отговорено Януари 8, 2008 I`ll be on! Поздравявам те за фънк идеята! Цитирай
Xoce Отговорено Януари 8, 2008 Отговорено Януари 8, 2008 След като пропуснах така нехайно Jimi Hendrix contest-а (макар, че Тони беше казал че крайния срок ще е 05.01, а анкетата излезе на 04.01), тук смятам да запиша участие!!! Само да помоля за ТОЧНА крайна дата, ако вече е изяснено, за да не стават обърквания!!! Успех на всички!!! Let da funk be with ya!!! Цитирай
TONY Отговорено Януари 8, 2008 Автор Отговорено Януари 8, 2008 ^ Извинявам се.Тогава нещо сгафих с датите, просто бях с впечатление, че е 5.01. Дали заради алкохолните пари - не знам Както и да е - не ми се сърди много, ако искаш и сега може да постнеш това, което си направил за Джими, но няма да може да те включим в класацията, за което съжалявам. Ами да кажем 30-ти Януари. Включително. Цитирай
musicman Отговорено Януари 9, 2008 Отговорено Януари 9, 2008 Абе не е ли малко един месец като срок ? И Фънка като стил е много широк като понятие... аз примерно мога да реша да свиря Rage Against, които се водят фънк метъл Цитирай
TONY Отговорено Януари 9, 2008 Автор Отговорено Януари 9, 2008 ^ стига да е достатъчно фънки е ОК. няма ограничения. Двадесетина дни , както се видя от предните контести е достатъчно горе долу, пък и да не се разпиляваме много във времето. Ако някой примерно поиска удължаване , ще го направим с няколко дни - няма проблем. Аз примерно, не знам дали ще сколасам също. Пък ако се изпусне този, идва следващ.... Цитирай
bony Отговорено Януари 14, 2008 Отговорено Януари 14, 2008 ей най сетне намерих време да седна на китарата и се сетих за темата ,хубаво е да има такива теми че ми е писнало да чета думата помощ по 15-20 пъти на ден изсвирих нещо импровизирано ,полуавторско сори за лощото качество ,просто седнах и от първия път квото се получи ,не ми се изчистваха грешки Цитирай
TONY Отговорено Януари 14, 2008 Автор Отговорено Януари 14, 2008 ^ кефи ме дано и други да се включат, виджам че интереса не е толкова силен като за Джими. А ето нещо интересно - кавър на плей дет фанки мюзик в дет метъл вариант!!! http://www.youtube.com/watch?v=R4BI9qjCPP8...feature=related първоначално си казах, не става, ама взе да ми харесва - и никак не се врьзва с нормалния и оригинален клип, така че по добре я слушайте без да гледате. Давам го за нахъсване на метълите. Какво беше - не всичко е метъл,приятелю Цитирай
kolio_k Отговорено Януари 14, 2008 Отговорено Януари 14, 2008 ей най сетне намерих време да седна на китаратаи се сетих за темата ,хубаво е да има такива теми че ми е писнало да чета думата помощ по 15-20 пъти на ден изсвирих нещо импровизирано ,полуавторско сори за лощото качество ,просто седнах и от първия път квото се получи ,не ми се изчистваха грешки Много е добре,браво ,добре изсвирено и наистина GROOVY А ето едно и от мен,не съм го правил специално като за случая,а и е доста старо,но колкото да участвам http://myspacetv.com/index.cfm?fuseaction=...videoid=4244199 Приятелката ми снима,а тя има усет към раздвиженото,така че сори за картината Цитирай
bony Отговорено Януари 14, 2008 Отговорено Януари 14, 2008 (Редактирано) ^ :recourse: :re :recourse: :recourse: :recourse: :recourse: :recourse: :recourse: course: :recourse: :recourse: :recourse: :recourse: :recourse: :recourse: :recourse: :recourse: :recourse: :recourse: :recourse: :recourse: :recourse: :recourse: :recourse: :recourse: :recourse: извинявам се за човечетата но просто нямам думи за това което видях от клипчетата на Кольо-К,гледах и другите джаз клипове и се изкефих много, винаги джаз рока ме е кефил адски много,и просто нямам думи!!!!! Редактирано Януари 14, 2008 от bony Цитирай
ultramega Отговорено Януари 14, 2008 Отговорено Януари 14, 2008 Кольо-К, този клип съм го гледал и преди май и още тогава се изкефих много bony много добра и твоята импровизация И аз съм сформирал един биг бенд(софтуерен обаче и доста некадърен ) и ако се справя със сроковете ще участвам с него Цитирай
Baby Thomas Отговорено Януари 15, 2008 Отговорено Януари 15, 2008 bony, и мен ме изкефи, но може би трябваше да застанеш по с лице към камерата, че да се вижда по китарата. Тъкмо да откраднем по някой акордец. ultramega, не се прави на увяхнал фикус, ами пускай бързо!!! Цитирай
bony Отговорено Януари 15, 2008 Отговорено Януари 15, 2008 (Редактирано) мн се радвам че на някой му е харесало моето изпълнение :D благодаря!!! а колкото до акордите - най стандартни 7/9 и 7#9 нищо особенно Редактирано Януари 15, 2008 от bony Цитирай
Xoce Отговорено Януари 26, 2008 Отговорено Януари 26, 2008 И така, въпреки "болезнения" недостиг на време този месец, все пак успях да запиша нещо за тази тема. Предварително имах други очаквания за крайния резултат, но в последствие се получи някакъв странен джем с фънки привкус. гаден (Squier Bulletstrat)>гаден (Zoom)>гадна (onboard карта) Абе, гадост ви казвам....голяма...та-а-а-а: http://media.putfile.com/Xoce---Kinda-Funky-Feelin Цитирай
ultramega Отговорено Януари 26, 2008 Отговорено Януари 26, 2008 И аз се подготвям с едно авторско по темата, обаче не знам дали ще се вместя в срока, а и нещо има застой в процеса на композиране... Цитирай
Recommended Posts