Jump to content
Българският форум за музиканти

На горещият стол Johniebgood


Recommended Posts

И аз ще спазя традицията разпитвания да предлага следващия такъв. Да се готви Свилен - ...taka li e? - a taka...

Утре го качвам.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За Metallica питах, защото там няма бас:

Правено е от фен явно и леко е преекспонирал баса, но поне го има. Metallica са пълни идиоти специално за това им решение. Както и да е, мислех че си им (бил) фен.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

^ Не бях се замислял за баса в Металика, за малко да им обърна внимание, заради Трухильо, ама те са го навехнали да свири като за тях, така че... А не можах да им стана фен, защото когато свирех и слушах тежка музика, те ми бяха много леки, кефех се най-много на "Напалм Дет" и "Кенибъл".

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Историята му се крие в 7 клас, когато започнахме да учим английски. Аз си имах афинитет към езика и когато питаха всеки what is your name, аз отговарях - my name is John и започнаха да ми викат Джони, един двама съученици още ме наричат така. Като добавиш и малко от парчето(един кавър на Джудас страшно ме беше впечатлил - тук) и ника е готов. В началото си мислех за JohnieB, ама малко хомо иде...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Надявам се да не е късно и аз да се включа за един въпрос.

- Смяташ ли, че си приключил с тежката музика (Траш,дет, грайнд) и ако не, замислял ли си се за възраждане на Таран дори и само като презаписване на старите парчета?

Благодаря!

Редактирано от edgecrusher
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

^ По принцип съм приключил, но както писах имам един проект и заради китариста вкарваме доста елементи от екстремната музика, "Таран" не ми се реновира, обаче... Част от групата продължава да живее, барабаниста на "Паст Ридемпшън" е от нашата "школа".

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 1 month later...

Здрасти, Джони! :)

 

Не съм чел правилата за задаване на въпроси на стоящия на стола (ако има такива) и за това сметнах, че се пита каквото ти дойде на акула...

 

Та, какво правиш с момента - с какво се занимаваш? (Ако е питано вече - сори!)

Редактирано от Ивелин
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

от "орк. мерцедес" намерих само едно парче - "цуни ме отзад, да не те е яд"

за същия "мерцедес" ли става дума, т.е. ваше ли е парчето? :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

@Ивелин -Здравей Ивелине, в момента имам малък музикален магазин, внасям немската марка "НК", наскоро приключих един неуспешен латино-джаз проект, имам и един "Праймъс"-"Мешуга" - "Мултигрув" се казва, заедно с един познат организираме и бас найт на 23.09.10 в "Суинга"тук. Това е в общи линии.

 

@Fallenblood -Това е проекта, да. Преди години даваха един мач на "Миньоро" по телевизията, от Перник и в паузата на стадиона го бяха "надупили' яко :girl_witch: Страшна простотия, но вече съм обяснил мотивите по-нагоре в темата.

Редактирано от johniebgood
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 1 year later...

След като ми се споменава потребителското име с такива обвинения дори онлайн в блога ти, се налага да отговоря, защото това за мен е недопустимо като отношение на човек, който ме представя като някой, който си играе на луд с брадва във форума. Цитирането на мои коментари може да бъде изведено от контекста и разбрано по много начини, но ще се постарая да внеса яснота.

 

17 април 2010 - 04:57 - 20 дни поради тоталното изпускане на идеята за това как аджеба се рекламира при нас

 

18 май 2010 - 12:08 - 2 дни забрана за влизане във форума + 20 дни забрана за пускане на коментари докато решим какво да е наказанието ти за това, че продължаваш с рекламите на магазина си дори на ЛС.

 

Това са двата пъти когато съм те банвал и повярвай имаш вина, защото беше проверено не само от мен. Вторият бан за реклама на ЛС-та също е проверен, защото беше след доклад от потребител и също беше потвърдено и от други потребители във форума, че се е случвало. Това са две не малки нарушения на форумните правила. След този момент ти прие лично отношение към мен, не аз. Никога не съм си позволявал да се държа като Господ, защото не съм. Просто се дразня когато някой се опитва да ме изкара виновен, когато той е виновен. Не можеш да отречеш факта, че преди да те банна си писахме доста време и съм те уведомил да спреш с този тип реклама, след като не е вече платена. Еднократното заплащане за реклама не ти дава доживотното право на такава и това ти е пределно ясно. Има много търговци в този форум, които спазват стриктно това правило и си плащат за правото да рекламират. Най-малкото е грозно спрямо тях да си затворим очите пред велик музикант като теб и да махнем с ръка, подминавайки нарушението ти, защото в този форум всички рекламиращи имат права, регламентирани с правила.

Обясних ти как стоят нещата внимателно и с нужния респект, но ти не направи нищо, за да покажеш, че си разбрал, а продължи с реклама на лични съобщения. За жалост не пазя логове за тези доклади, но всички модератори имаме спомен за тази ситуация.

Когато някой прекали реакцията ми не е лицеприятна, особено ако прекалява многкратно и се прави на ощипана мома.

Относно цитатите ми, които си публикувал онлайн(което не ме притеснява с нищо, а дори мога да ти дам съвет да си смениш бекграунда на блога, за се чете по-добре написаното по адрес на форума и по мой такъв). Ако ме познаваше, щеше да знаеш, че така говоря когато съм ядосан или когато се шегувам(относно издърпаните уши и лягането да спя). Казаното към теб беше искрено и в следствие на многократните ти опити за реклама, с които сме се сблъсквали и грях ми на душата на моменти съм преглъщал, за да не се стигне до такава реакция от твоя страна.

В почти всички моменти, в които си комуникирал с мен не си пропускал шанса да се държиш жлъчно, но и това съм преглъщал. Търпението е до време и в един момент чашата прелива. Винаги съм те уважавал като музикант, но след цялостната картинка, която очерта като поведение във форума, не и като човек.

Радвам се, че виждам хора, които подкрепят мнението ти за мен и ще се радвам да видя още повече подкрепящи, но това в нашите очи няма да изтрие нарушенията, които направи и които доведоха до това обтегнато отношение от твоя страна към нас.

Само да уточня! И в този си коментар не ти се оправдавам. Просто имам достойнство да застана не пред теб, а пред приятелите ми в този форум и да повторя, че ти се държа като огромен наглец през цялото време, в което съм имал каквито и да е допирни точки с теб.

 

Пожелавам ти успех!

Виктор

  • Like 1
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

^^ Иване,

първо, остави на мен да предценявам какво да оставям във форума, който поддържам и какво не. Аз не ти казвам какво да има в твоя магазин нали? Нито пък съм дошъл да плюя против теб в магазина ти.

Второ. Правилата за ползването на форума с некомерсиална цел въжат в пълна сила и за теб. Останалите правила също важат и за теб. Независимо от визитката ти.

Трето, да подканих те да пишеш в Катехизис, понеже беше почнал да обясняваш как там ти било по-изгодно. Ми бегай на изгодното де.

Четвърто. Ти сега напускаш ли форума или не? Щото аз си предстявям, как някой като напусне нечии форум - спира да пише там. А ти си написал писмо как напускаш форума и същевременно пишеш в него. Нещо не ми се връзва.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.