Jump to content
Българският форум за музиканти

wiseppman

Members
 • Content Count

  189
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  10

wiseppman last won the day on November 17

wiseppman had the most liked content!

Community Reputation

60 Excellent

About wiseppman

 • Rank
  wppm

Previous Fields

 • Инструмент
  guitar, audio&video soft

Contact Methods

 • Website URL
  https://www.facebook.com/rockevolution2015/

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  BG

Recent Profile Visitors

688 profile views
 1. 30 песни- това си е цяло богатство! Давай бе, човече, чакаме.
 2. wiseppman

  Купувате ли на сляпо?

  И аз купувам, Thomann дават 3 години гаранция. Връщах един Tascam и ми го смениха. А в Мuziker дори по-бързо- десетина дена. Пращат мейл кога ще дойде спедитор да го вземе и след това- кога ще го получиш. Големите фирми са така 💪. YouTube помага доста. Сайтовете с ревюта само хвалят .
 3. wiseppman

  Кой какви струни предпочита?

  Постоянно късам 1-ва и 2-ра, затова си купувам Адарио- от тях има комплекти по 5 първи и втори струни. Сменям и продължавам. За концерти- Фендер- винаги свиря с 25.5.
 4. wiseppman

  Купувате ли на сляпо?

  Хм, в маките градчета няма аптеки... камо ли музикални магазини. А и иначе... къде ще идеш, в THOMANN ли да пробваш на място?
 5. По-накрая има някои безумни скали- като за Магьосника от Оз
 6. wiseppman

  Вицове за музиканти!

  Жена ми има роден ден след една седмица. Чудя се какво да и купя- китара или дистанционен микрофон. Е, тя не може да свири, не иска да пее, ама аз се чудя, какво повече ще ми свърши работа.
 7. Някой търсеше плеър с ASIO. Намерих един- видео и аудио, конвертори, субтитри, VU meter и други глезотии. Пък и с готино име: "Blues media player" http://bmplayer.net/ https://drive.google.com/file/d/19KkSA2h6gB-nAprIgym6rtT6KElSEgUw/view?usp=sharing
 8. wiseppman

  Малко история на форума...

  Да, това е един от моите барометри. Paul Davis също.
 9. wiseppman

  Малко история на форума...

  ... ха, това ми напомня нещо "Рок китаристите знаят три акорда и свирят пред хиляда човека. Джаз китаристите знаят хиляда акорда и свирят пред трима човека"
 10. wiseppman

  Малко история на форума...

  И аз имам в килера няколко неща, прехвалени, но реалността се оказа друга. Даже някои ме е срам да ги продавам.
 11. wiseppman

  Малко история на форума...

  Ами то това е- тук трябва да се дава правилната информация. Както знаем, в Интернет 95% от всичко казано и показано не е много вярно. Да, така е. Положителното на нета е, че намалява времето между неможенето и добиването на умения. Но истинския музикант си личи по това което е създал, а не по това, което е научил.
 12. wiseppman

  Вицове за музиканти!

  10 причини защо китарата е по-добра от жената: 1. Винаги ще е с вас, дори да банкрутирате или оплешивеете. 2. Вместо да отблъсква другите жени, ги привлича. 3. Никога не я боли глава, не е уморена, нито пък е в цикъл. 4. Никога, ама НИКОГА не ви врънка да ходите на опера или театър. 5. Не се опъва да я споделите с приятели. 6. Можете да имате повече от една, като не е необходимо да ги криете една от друга. 7. Ако зажаднеете за свалки, нищо не пречи да си я свалите (само гледайте 6та струна да не я свалите под Си, че става много KORN-аджийско). 8. Ако ви омръзне, няма да ви отмъкне половината собственост при развод, напротив, даже можете да я продадете изгодно. 9. Употребата на китарата не крие рискове и предпазни средства не са необходими. 10. Колкото и скъпа китара да вземете, ви излиза по-евтино в дългосрочен план.
 13. wiseppman

  Забавна простотия

  ^ Ами ако дойде в България!? „Ще кажа следното: ако загубя от най-лошия кандидат в политическата история, тогава няма да се чувствам много добре. Може да се наложи да напусна страната. Не знам.", иронично размишлява Тръмп.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.