Jump to content
Българският форум за музиканти

Stagg

Members
  • Мнения

    25
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    Електрическа китара

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.youtube.com/user/TheBestBluesMusic/videos

Profile Information

  • Gender
    Male

Последни посетители

679 профилни разглеждания

Stagg's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Stagg

    YouTube канали

    Много се радвам, че има толкова ентусиасти. Но забелязвам, че се позагуби част от идеята на темата, а именно да си разменяме абонати. Аз се абонирах за всички ви, по този начин и моите абонати са видели каналите ви, но не видях нито един от вас да направи същото. Извинявам се ако е прозвучало нахално, все пак това си е изключително ваше лично право.
  2. Stagg

    YouTube канали

    Здравейте, колеги! Потърсих из форума и не намерих такава тема. Мислех си, че ще е полезно на всички от нас, които имат канал в Youtube (в който качват клипчета от свои участия, репетиции, песни и т.н.) да можем си ги разменим в тази тема и евентуално да коментираме, да се съветваме и хвалим Аз самия имам такъв, но от много време не мога да набера популярност. Ще се радвам много ако го погледнете, изразите мнение, харесате или се абонирате Мерси предварително! http://www.youtube.com/user/TheBestBluesMusic?feature=mhee
  3. Това са само тези, които слушах в последните 15 минути .
  4. Stagg

    Любими китаристи

    Те са толкова много.. Дори няма да ги подреждам. Сега се сещам за Скот Хендерсън, Дош Гууч, Алекс Хъчингс, Гери Муур, Джон Маклафлин, Стиви Рей Вон, Грег Хоу, Гутри Гован, Слашр Шон Лейнр Франк Запа и много други.
  5. Stagg

    Мнения относно

    Здравейте! Реших да си сменям кубето и се спрях на марката Marshall. Разгледах в някои от големите онлайн магазини, и моделите на Marshall, които предлагаха бяха от 10 , 15 и 50 вата. Тъй като 10 и 15 - ватовите са твърде слаби се спрях на MG50DFX Доколкото разбирам в него има вградени дигитални ефекти: reverb, delay, chorus, и flange , които ще са ми много от полза (защото нямам процесор, а само един Blues Overdrive на Behringer), а освен това има два канала. В описанието от сайта пише "CD ins" и искам да ви попитам какво означава това. Ако някой използва такъв усилвател нека да бъде така добър да сподели колко е надежден, добър звук ли вади, има ли излишни шумове, може ли да се използва повече от един ефект наведнъж и въобще всичко възможно за модела. А пък ако има несъгласни с избора ми на марка модел и т.н. ще се радвам да чуя предложения. От Търново съм, така че нямам възможност да видя такъв на живо, тъй като няма добре заредени магазини. Предварително ви благодаря!
  6. Китарата разстройва ли се? Ако не се разстройва, не го пипай, защото може да го прецакаш.
  7. Аз бих я купил, защото не може за първа китара да му вземете Strat за 2 бона. Все пак на нея ще се научи, ще си прави експерименти (някога ще се получават, някога - не) Аз не съм навътре в метълските среди, но доколкото знам два двойни адаптера са добри за тази цел. Взимайте я, това ще бъде един незабравим за него подарък! Пък ако ще си правите банда, по - добре си вземи бас китара.
  8. Stagg

    кофти Distortion

    Пич, ей сега ще пада ебаване.
  9. Stagg

    Скапана китара

    Не бих казал, че китарата ти е боклук, защото имам такава вече от пет години, свирил съм на над 10 концерта с нея и нямам абсолютно никакви отлаквания. Използвам кубе Marshall MX 30W и BEHRINGER BO100, казвам ти, саунда й максимално се доближава до този на Stevie Ray Vaughan. Даже съм чувал, че по - старите модели Stagg ги правели в завод на Fender в Китай...
  10. Stagg

    Blueeeeeeeees

    Браво, искрено ти пожелавам да се появиш на голяма сцена (ако вече не си) !
  11. Може ли само да попитам дали ще има да се продава в Търново? А къде мога да го нагрея до 80-90 градуса, в печката?
  12. Предлагам да не ги ползваш. Иначе аз държа от тези соли от обувките и HDD-owete в куфари калъфи и т.н. Това със солите е интересно, действа ли? И ако да, откъде да си взима?
  13. Важно е търпението, според мен ако си настойчива и не се откажеш, ще я разучиш и преди дори да научила ноти или акорди!
  14. Естествено, те струните не са, за да ти вадят очите с блясък, а да издават точен и красив звук.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.