Jump to content
Българският форум за музиканти

Stagg

Members
 • Posts

  25
 • Joined

 • Last visited

Previous Fields

 • Инструмент
  Електрическа китара

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.youtube.com/user/TheBestBluesMusic/videos

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

482 profile views

Stagg's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

 1. Много се радвам, че има толкова ентусиасти. Но забелязвам, че се позагуби част от идеята на темата, а именно да си разменяме абонати. Аз се абонирах за всички ви, по този начин и моите абонати са видели каналите ви, но не видях нито един от вас да направи същото. Извинявам се ако е прозвучало нахално, все пак това си е изключително ваше лично право.
 2. Здравейте, колеги! Потърсих из форума и не намерих такава тема. Мислех си, че ще е полезно на всички от нас, които имат канал в Youtube (в който качват клипчета от свои участия, репетиции, песни и т.н.) да можем си ги разменим в тази тема и евентуално да коментираме, да се съветваме и хвалим Аз самия имам такъв, но от много време не мога да набера популярност. Ще се радвам много ако го погледнете, изразите мнение, харесате или се абонирате Мерси предварително! http://www.youtube.com/user/TheBestBluesMusic?feature=mhee
 3. Здравейте! Реших да си сменям кубето и се спрях на марката Marshall. Разгледах в някои от големите онлайн магазини, и моделите на Marshall, които предлагаха бяха от 10 , 15 и 50 вата. Тъй като 10 и 15 - ватовите са твърде слаби се спрях на MG50DFX Доколкото разбирам в него има вградени дигитални ефекти: reverb, delay, chorus, и flange , които ще са ми много от полза (защото нямам процесор, а само един Blues Overdrive на Behringer), а освен това има два канала. В описанието от сайта пише "CD ins" и искам да ви попитам какво означава това. Ако някой използва такъв усилвател нека да бъде така добър да сподели колко е надежден, добър звук ли вади, има ли излишни шумове, може ли да се използва повече от един ефект наведнъж и въобще всичко възможно за модела. А пък ако има несъгласни с избора ми на марка модел и т.н. ще се радвам да чуя предложения. От Търново съм, така че нямам възможност да видя такъв на живо, тъй като няма добре заредени магазини. Предварително ви благодаря!
 4. Здравейте! От Търново съм, имам неприятен проблем със струните си. На всеки месец съм принуден да ги сменям, защото ръждясват. Да уточня, че винаги, когато започна да свиря си мия ръцете. Използвам струни за ел. китара 009мм. Stagg. Свиря от 5 год. Ако има някой, който да разбира, моля да напише за някой лубрикант, който да забави ръждясването, който да мога да намеря в Търново. Ако трябва, дори мога да си купя друга дебелина или марка струни.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.