Jump to content
Българският форум за музиканти

QueenII

Members
  • Мнения

    131
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно QueenII

  • Рожден ден 05/16/1980

Previous Fields

  • Инструмент
    барабани

Contact Methods

  • AIM
    queen_ii
  • Website URL
    http://https://www.facebook.com/pages/Addicted-To/269612073122784
  • Skype
    queen_ii

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Варна

QueenII's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

74

Обществена Репутация

  1. https://www.youtube.com/watch?v=Jt3Dre8g8us Тотални мои фаворити!
  2. До средата на миналата година все още свирех на Тактон, останали ми от баща ми. Ползвах ги за репетиционни барабани. Комплекта си седи пълен, а за капак имам и каса Амати.
  3. За 300 не, ама за 400 може да си вземе сравнително читави неща втора ръка, които за начинаещ са перфектни. Ако не държи да са нови, разбира се.
  4. Аз съм си наел помещение в Съюза на глухите във Варна. Никакви проблеми, малък наем, а и по всяко време е позволено свиренето (И не се шегувам).
  5. Стягайте Недко на барабаните, че бая трудности ще му създадете с тия парчета! :)
  6. QueenII

    Foreigner - Hot Blooded

    Понеже знам парчето буквално наизуст, мога да те поздравя за различния поглед върху солото. И откъде намери този бекинг трак, ако не е тайна?
  7. Ако наистина се занимаваш с ударни от 4 години, вече би трябвало да знаеш какъв звук искаш да постигнеш от инструмента си. Пообиколи магазините, опитай наличното, което се предлага, и така ще добиеш представа към какво да се насочиш. Не знам как ще купиш барабани от Ибей, без да имаш идея как звучат. Ако пък случайно си от София, иди в MMG, където можеш да опиташ всичко налично. Най-малкото е възможно да си харесаш соло-барабанче, което НЕ Е от този сет.
  8. "Туф-таф, туф-таф, брейк и отковавам до края"...
  9. Ами вземи едно кашонче с размери 1м/30см/30см, и виж можеш ли да ги набуташ там. Не можеш да обърнеш инчовете в сантиметри ли, или...?
  10. Надявам се да не е споделяно досега...
  11. Действително в известното по онова време предаване "Добро Утро" бяха пуснали ТАЗИ руска песен. Изпълняваше я едно момиченце на около 10 или 11 години, и се казваше "Люси".
  12. Тези твърдения за плагиатство понякога достигат до абсурдност. Наскоро излезе солов албум на Роджър Тейлър - барабаниста на Куийн. И тутакси много хора го обвиниха, че откраднал бас-линията на Breakthru за една своя песен. Интересно ми е как крадеш от себе си...
  13. Присъединявам се към колегата - само с гледане на клипчета не става. Намери си добър учител, и не бързай с купуването на барабани. Ако имаш намерение да ги слагаш у вас, съседите няма да те изтърпят дълго. Купи си един практис пад, да упражняваш на него нещата, дадени ти от учителя, и после мисли за барабани. Ако си свирил на други инструменти, няма да ти е трудно да се научиш. Табове за барабани има, нотирането просто е различно, но учителя ще ти го обясни. Успех!!!
  14. Кажи най-напред какви са твоите предпочитания. Какво ще свириш, какъв клас чинели и барабани искаш. Зададен по този начин, въпроса ти няма отговор.
  15. Колега, за да ти стане съвсем ясно, ще ти дам пример. Външно тяло на климатик също надвишава нормите на шум, записани в наредбата на общината за опазване на обществения ред. Едва ли си по-тих от външно тяло на климатик
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.