Jump to content
Българският форум за музиканти

killer

Members
 • Content Count

  451
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  14

killer last won the day on November 24 2019

killer had the most liked content!

Community Reputation

262 Excellent

About killer

 • Rank
  Фанатичен фен на IBANEZ
 • Birthday 01/22/1982

Previous Fields

 • Инструмент
  Universe

Contact Methods

 • Website URL
  http://jem.data.bg
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  София
 • Interests
  Guitar

Recent Profile Visitors

1,258 profile views
 1. Благодаря за добрите думи. Да, седмака е модела на Petrucci за 2013 година или по-конкретно JP13-7.
 2. Цецо, не се притеснявай, стерео ламповия риг никъде няма да ходи. Mesa Mark IV / Peavey Ultra 112, Tc Electronic 2290 и Lexicon PCM80 не се изпускат 😉 (както се казва не искат хляб и вода).
 3. След дълги години гледане от далеч, най-накрая се сдобих с Axe FX II XL. Специални благодарности на Рафо (Musicman) и Атанас Шишков за ценните съвети и насоки.
 4. Винаги Paul Reed Smith Custom 24 е била сред китарите, които съм искал да притежавам. Вече мога да се похваля с PRS Custom 24 / 2007 / HFS/VB пикапи / Thin neck. Имах съмнения дали като човек, който е свикнал адски много със суперстрат спортисти (Ibanez), ще мога да оценя подобаващо тази китара. Смея да твърдя, че надмина всичките ми очаквания.
 5. Още един Японски самурай се присъединява към бандата. Ibanez Jpm P2 от 1997. Всичко започна като на филм. В началото китарата дойде при мен в не много добро състояние и с пребоядисан финиш, но благодарение на Емил Михайлов / Djerjinski Custom Guitars китарата вече е възстановена до оригиналното й състояние и е едно голямо бижу. В по-късен етап Емо ако намери време може да пусне тема с подробности за реставрацията, която в началото стартира като идея за рефиниш като концертната китара на Петручи от 90-те (за това и пикапите са цветни), но след като се разбра, че китарата може да се спаси, проекта пое в нова посока.
 6. killer

  Igor Paspalj - Yngwie Malmsteen "Monster Medley"

  Мнооооооогггоооооо свири човека.
 7. Ако е през тях доставкате е безплатна (поне преди време беше, не съм пазарувал през тях от известно време).
 8. killer

  Станах татко и аз...

  Много здрав и щастлив да расте заобиколен от мама и тате. Честито.
 9. Не съм се разписвал тук от доста време, ето и чейна към края на 2017: + няколко джаджи извън кадър (midi педалиера, midi sysex управление, волюм педал и тюбскриймър) и няколко китари според нуждите и настроенията (H-S-H / H-H / H-S-S / S-S-S), главно Ibanez и Musicman. Марио
 10. Тази година беше много силна откъм придобивки, нека я завърша подобаващо с един рак миксер и един lexicon pcm 80. Марио
 11. Наблюдателен си, Цецо Правя си нов рак с ефекти и като ги тествам ще видя кое ще ми върши работа и кое ще хваща пътя, но 2290 ... си е 2290
 12. Малко нови придобивки от една от любимите ми марки.
 13. Цеко, вече си на едно по добро място. Почивай в мир.
 14. Сред многото Японки ми се отдаде възможност да добавя и нещо Американско в палитрата EBMM JP13-7. Още една сбъдната мечта.
 15. За коледа пристигнаха две японки. Лявата е RG535, модел произвеждан само 1989 за японския пазар, доста рядка птица, мечтата на всеки Ибанец фен, който иска чист страт със страхотно тремоло. Естествено Ибанец не може да стане Фендър и обратно От дясно е 540R от 1993. Сатриани е ползвал този модел за ранните му албуми и е като основа на сигничър модела му, китарата носи доста от тона му за тази ера.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.