mrdmdm Публикувано Март 21, 2011 Публикувано Март 21, 2011 Здравейте, преди време се изследвах за бактерии в гърлото резултатът беше бактериална инфекция (клебсиела пневмоние) и ми изписаха антибиотик, пих 1 седмица. Като се излекувах се изследвах отново и резултатът беше др. бактерии и лекар ми изписа др. антибиотици. Искам да ви питам да ли на някой му се е случвало и да ли има проблем да пея така или след време ще ми попречи още повече ако не се излекува ще е нужно ли отново лечение (травене) и по какъв начин мога да разбера да ли имам разни др проблеми с пеенето възли, гласни струни. И дали е възможно от диафрагмено дишане да каркорят черва? Тези бактерии може ли да стигнат и до там... Благодаря ви мн.. Цитирай
Cutthroat Отговорено Април 3, 2011 Отговорено Април 3, 2011 От диафрагменото дишане е нормално да ти къркорят червата, но зависи и от това кога си ял за последно. Не мисля, че е проблем. Зависи кое точно ти е инфектирано - ларинкс, фаринкс, сливици ... при инфекциите, които засягат гласовия апарат е проблем да пееш, но ако са само сливиците, то аз съм си пял в нас така и единствения проблем е изсъхналата лигавица, но с прием на повече течности горе долу става. Цитирай
Viara Ivanova Отговорено Април 10, 2011 Отговорено Април 10, 2011 Като се излекувах се изследвах отново и резултатът беше др. бактерии и лекар ми изписа др. антибиотици. по какъв начин мога да разбера да ли имам разни др проблеми с пеенето възли, гласни струни. И дали е възможно от диафрагмено дишане да каркорят черва? Тези бактерии може ли да стигнат и до там... Благодаря ви мн.. Надявам се вече някой предвидливо те е вкарал в Бисерите... Да ме поправят представителите на медицинската професия, но от бактерии твоят организъм няма да се отърве никога. Други проблеми с пеенето като посочените от теб възли(предполагам не си мислиш, че и гласните струни са "проблем") се установяват при съответен специалист: фонолог. Останалите подчертани от мен неща няма да коментирам, защото не желая да съм груба. Цитирай
Viara Ivanova Отговорено Април 10, 2011 Отговорено Април 10, 2011 В сесия и по любов . Скоро уил би бак. Цитирай
Recommended Posts