Jump to content
Българският форум за музиканти

mrdmdm

новаци
  • Мнения

    5
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

mrdmdm's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. mrdmdm

    Growl?

    ето това
  2. mrdmdm

    Growl?

    Изрязах от песни точно за което питам линк
  3. mrdmdm

    Growl?

    Добре де този growl има ли нещо общо с това за което аз питам?
  4. mrdmdm

    Growl?

    Какво всъщност е това и как мога да го постигна. Не знам как точно да го обясня, получава се като ръмжене в някои емоционални припеви. Давам пример: Christina Aguilera - http://www.youtube.com/watch?v=Cvjxbup4c-g&feature=related 2:00 сек. Когато пее А... Четох на много места death growl, grinding, но не съм сигурен и не мога да разбера точно. Пишете за накои упражния. Мерси.
  5. Здравейте, преди време се изследвах за бактерии в гърлото резултатът беше бактериална инфекция (клебсиела пневмоние) и ми изписаха антибиотик, пих 1 седмица. Като се излекувах се изследвах отново и резултатът беше др. бактерии и лекар ми изписа др. антибиотици. Искам да ви питам да ли на някой му се е случвало и да ли има проблем да пея така или след време ще ми попречи още повече ако не се излекува ще е нужно ли отново лечение (травене) и по какъв начин мога да разбера да ли имам разни др проблеми с пеенето възли, гласни струни. И дали е възможно от диафрагмено дишане да каркорят черва? Тези бактерии може ли да стигнат и до там... Благодаря ви мн..
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.