Jump to content
Българският форум за музиканти

mrdmdm

новаци
  • Мнения

    5
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от mrdmdm

  1. mrdmdm

    Growl?

    ето това
  2. mrdmdm

    Growl?

    Изрязах от песни точно за което питам линк
  3. mrdmdm

    Growl?

    Добре де този growl има ли нещо общо с това за което аз питам?
  4. mrdmdm

    Growl?

    Какво всъщност е това и как мога да го постигна. Не знам как точно да го обясня, получава се като ръмжене в някои емоционални припеви. Давам пример: Christina Aguilera - http://www.youtube.com/watch?v=Cvjxbup4c-g&feature=related 2:00 сек. Когато пее А... Четох на много места death growl, grinding, но не съм сигурен и не мога да разбера точно. Пишете за накои упражния. Мерси.
  5. Здравейте, преди време се изследвах за бактерии в гърлото резултатът беше бактериална инфекция (клебсиела пневмоние) и ми изписаха антибиотик, пих 1 седмица. Като се излекувах се изследвах отново и резултатът беше др. бактерии и лекар ми изписа др. антибиотици. Искам да ви питам да ли на някой му се е случвало и да ли има проблем да пея така или след време ще ми попречи още повече ако не се излекува ще е нужно ли отново лечение (травене) и по какъв начин мога да разбера да ли имам разни др проблеми с пеенето възли, гласни струни. И дали е възможно от диафрагмено дишане да каркорят черва? Тези бактерии може ли да стигнат и до там... Благодаря ви мн..
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.