zigi Публикувано Април 10, 2006 Публикувано Април 10, 2006 та докато чоърках в нета намерох ето това ЦЪК ЦЪК някой да е виждал нещо подобно в Плд и ако да къде и за колко г-д Цитирай
wessy Отговорено Април 10, 2006 Отговорено Април 10, 2006 музикална къща Фактор. София, ул. Кракра 2а 90 кинта струва това животно Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Април 10, 2006 Отговорено Април 10, 2006 само да те предупредя, че страшно шуми това чудо. Цитирай
EvilSpirit Отговорено Април 10, 2006 Отговорено Април 10, 2006 А това и то ли е на същата цена. И добър ли звук изкарва, че като го слушах на примерчето доста добре звучеше за мен :godbless: Цитирай
wessy Отговорено Април 10, 2006 Отговорено Април 10, 2006 всички дисторшъни на Дигитек са за такива пари освен Метъл Мастър и ДФ-7 и сигничър моделите, който са по 180-200 Цитирай
EvilSpirit Отговорено Април 10, 2006 Отговорено Април 10, 2006 А има ли спийкър симюлейшън, за да знам дали да сабирам пари пак в сайта не пишеше. Мерси предварително. Цитирай
wessy Отговорено Април 10, 2006 Отговорено Април 10, 2006 да има CIT се казва всичките им имат мисля Цитирай
Baby Thomas Отговорено Април 10, 2006 Отговорено Април 10, 2006 Имам Дилея на ДиджиТек и той също е с въпросния СпийкърСим. Не е чудо на чудесата, но върши добра работа! Пусках го в ДТС ресийвър и звучеше прилично, за разлика с изключен СИТ... Цитирай
Darkofusa Отговорено Април 10, 2006 Отговорено Април 10, 2006 Има един също подходящ ефект за този стил.MD - 2 Но мисля че е около 170 лв.Може би го има в Rising Forse CO, които имат щанд и в Технополис, Младост - 4, София. Цитирай
chris_barnes Отговорено Април 11, 2006 Отговорено Април 11, 2006 не е вярно че шуми...баш приличен звук си вади.Аз си купих на старо ДОД Дет МЕтъл,който вади същия звук,и оня ден на репетиция видях че няма ГОЛЯМ шум!!! А иначе и аз се бях наплашил от някои мнения тук че Дет Метъл камионите имали шум. Евтиме,сигурно си пробвал някой барникан камион....нз... Цитирай
niki123bg Отговорено Април 11, 2006 Отговорено Април 11, 2006 не е вярно че шуми...баш приличен звук си вади.Аз си купих на старо ДОД Дет МЕтъл,който вади същия звук,и оня ден на репетиция видях че няма ГОЛЯМ шум!!! А иначе и аз се бях наплашил от някои мнения тук че Дет Метъл камионите имали шум.Евтиме,сигурно си пробвал някой барникан камион....нз... Когато си купувах Метал Зона-та пробвах и ДОД Дет Метъл - голяма скръб беше - шуми като замаяно. Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Април 11, 2006 Отговорено Април 11, 2006 (Редактирано) Дет метал-а направо си представлява една стена от шум(пише го и в упътването). Динамика напълно липсва, колкото и леко/силно да дърпаш струните, все си е еднакво мазало. Микрофонията при него е почти неизбежна, ефекта си осцилира сам(също го пише в упътването). Изобщо то си е в името на педала. Ако искате да правите звук, който звучи зловещо и равно, някакъв неясен фон зад грухтящите вокали - това е педала за вас. Ако обаче искате по-ясни и динамични хеви метъл рифове - Метълзон, или по слаби дистери в комбинация с драйв канал на кубето, или пък само от кубето(ако му е подходящ драйв-а). Друг недостатък, е, че няма копче, с което да се регулира драйв-а. Някъде в нет-а имаше мод за това,де, ама едва ли някой ще тръгне да го модва. http://www.digitech.com/soundcomm/guitar_p...p?productid=205 ей тук можете да чуете Master of Pupets с дет метъл. Ужасно е според мен. Редактирано Април 11, 2006 от Evtim Djerekarov Цитирай
niki123bg Отговорено Април 11, 2006 Отговорено Април 11, 2006 http://www.digitech.com/soundcomm/guitar_p...p?productid=205ей тук можете да чуете Master of Pupets с дет метъл. Ужасно е според мен. Меко казано е ужасно... Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Април 11, 2006 Отговорено Април 11, 2006 (Редактирано) Е, и това си има своите приложения в някои жанрове музика(като Дет метъла, например), но представете си наш китарист свири мастер ъф пъпетс в клуб, и освен тази мазня се чува и абсолютно автентичен(без компресия и изрязани ниски) фус, и чинечи, а отго ре някой се опитва да пее. Дали някой ще разбере какво свири китариста не мога да се наема да кажа. Май ще стане нещо като раздразнени пчели в кошер, и ще се чува едно постоянно "С-с-с-с-с-с" и "Ш-ш-ш-ш-ш". Пуснете си мастер ъф пъпетс, и се заслушайте в китарата. Та в нея няма и помен от силни високи честоти, да не говорим, че гейн-а е някъде между средно силен и слаб. Редактирано Април 11, 2006 от Evtim Djerekarov Цитирай
Recommended Posts