Heartman Публикувано Март 7, 2011 Публикувано Март 7, 2011 http://www.crybabydoc.com/ Мисля че е интересно за всички които използват уа-уа и не само! 2 Цитирай
Slav Отговорено Март 7, 2011 Отговорено Март 7, 2011 Ще вземе да ме накара да си купя и аз, че нямам все още такова. Цитирай
Hillbilly Отговорено Март 7, 2011 Отговорено Март 7, 2011 Cry Baby..само аз ли си мисля,че Вокс е по-добър? Цитирай
Heartman Отговорено Март 7, 2011 Автор Отговорено Март 7, 2011 (Редактирано) Филма е за уа-то като ефект не за кой е по-добър.Ако го гледаш ще видиш че започва с това че собственика на компанията която го произвежда казва че му звучи като плачещо бебе и за това го кръщават така. Редактирано Март 7, 2011 от Heartman Цитирай
YNGWIE308 Отговорено Март 7, 2011 Отговорено Март 7, 2011 готино филмче, всички луди са тук с Cry Baby и безумни погледи,любимо wah wah... Цитирай
Svanio Отговорено Март 7, 2011 Отговорено Март 7, 2011 @Hillbilly - не си само ти, има и други излъгали се Това в квадрата на шегата. Филмчето е екстра нина, евала за поста Цитирай
asen93 Отговорено Март 8, 2011 Отговорено Март 8, 2011 (Редактирано) Направили са един страхотен филм П.П. Поздравления че си го качил във форума Редактирано Март 8, 2011 от asen93 Цитирай
ultramega Отговорено Март 8, 2011 Отговорено Март 8, 2011 (Редактирано) Не съм имал Vox, но Край Бейби ми върши идеална работа и ми е любимо ефектче Филмчето е супер. Редактирано Март 8, 2011 от ultramega Цитирай
trendkiller Отговорено Март 10, 2011 Отговорено Март 10, 2011 Да не го бяха измислили май щеше да е най-добре. Една от главните причини да не мога да влизам в Guitar Center (както и рифовете от Enter Sandman, Sweet Child O' Mine и Back In Black). Цитирай
Heartman Отговорено Март 10, 2011 Автор Отговорено Март 10, 2011 Нещо не те разбрах.Мразиш звука на уа-то и гореизброените песни или си откраднал уа-уа и не те пускат в guitar center?Ако не го бяха измислили щеше да си е голямо ограничение и 1000 известни песни нямаше да съществуват.Пък никъде не пише, че е задължително да го използваш. Цитирай
Slav Отговорено Март 10, 2011 Отговорено Март 10, 2011 ^Имам чувството, че човекът просто "не мое се запре" да им пробва уа педалите в Guitar Center, свирейки Sweet Child O' Mine и затова не го пускат там. Цитирай
trendkiller Отговорено Март 10, 2011 Отговорено Март 10, 2011 Не бе, пичове, ебавам се просто. Дишайте дълбоко. За Гитар Сентър-а имах предвид, че като влеза е голамо мазало, особено при секцията с ефектите, където винаги има по 3ма (поне) 13-годишни, които скачат на wah-педалите да ги "тестват", кво тестват точно и аз не знам, то вътре не може да се живее, всеки свири едновременно. За песните, които споменах имах предвид, че това са най-свирените рифове и в един и същи ден и 5 пъти да влезеш в магазина по различно време, 5 пъти ще има някой да опъва жици на едно от трите парчета. Иначе си свирете с wah, щом ви харесва! И на мен ми се слушва да го ползвам, по-често върху вокали - когато се търси определен ефект, китарата ми от друга страна предпочитам да не "мяука". Peace! Цитирай
Baby Thomas Отговорено Март 11, 2011 Отговорено Март 11, 2011 No more hate, pls! Филмчето е супер, изгледах го на един дъх. Най-много ме изкефи финалната реплика на Пол Гилбърт!!! Цитирай
Recommended Posts