batranbo Публикувано Март 2, 2011 Публикувано Март 2, 2011 Колеги, попадна ми една китара, която би трябвало да е Fender Telecaster Deluxe от 70-те години най-вероятно, но ми се вижда много подозрителна. Някакси качеството на изработка не е добро, а и е доста побългарявана като че ли. Бриджът ми изглежда като правен по трудово обучение Освен това никъде не успях в нета да открия снимка на Fender, съвпадащ по външен вид с моя. Да не е някаква Кремона с надпис Fender? Ако някой има идея, да сподели. Извинявам се за лошите снимки - при първа възможност ще постна по-добри.
zeratuL_x Отговорено Март 2, 2011 Отговорено Март 2, 2011 Клик Напиши тук номера и виж какво ще излезе.Иначе би било трудно ние да ти помогнем като не може да се види/чуе инструмента,а и снимките са лоши. Успех!
batranbo Отговорено Март 2, 2011 Автор Отговорено Март 2, 2011 Според този сайт, китарата е 77-78 година произвдена във Fullerton plant, но това не ми помага особено. Може само грифът да е от фендер примерно.
TonyShine Отговорено Март 2, 2011 Отговорено Март 2, 2011 Наистина най-добре да я погледне някой разбирач, няма да стане само по снимка. Само по сериен номер също не е сигурно... При мен се получи подобна ситуация, купих си джаз мастър от музикален магазин в Щатите и няколко месеца след това попаднах на сайта за проверка на серииния номер и се оказа че моя не фигурира там. В крайна сметка разбира се(и за мое огромно облекчение) се оказа фалшива тревога...явно сайта не разполага с пълна база данни за всички модели(особено за по-новите, защото моята е правена 2010-та) Дано китарата се окаже автентична!
Atari Отговорено Март 2, 2011 Отговорено Март 2, 2011 Ето как горе долу изглежда Telecaster Deluxe (тази отдолу) от тази година . Намери 10-те разлики.
MiroLambov Отговорено Март 3, 2011 Отговорено Март 3, 2011 Според мен ти е попаднал гриф фендер с малко дървесина около него
serengeti Отговорено Март 3, 2011 Отговорено Март 3, 2011 Направо не мога да повярвам къде са сложили бридж адаптера!
Heartman Отговорено Март 3, 2011 Отговорено Март 3, 2011 Няма нищо фендерско в китарата.Главата е на страт и е с лепенка ключовете нямат нищо общо с фендерските,прагчетата ми се виждат месингови каквито имат само бг китарите,тялото не е даже със същата форма като на теле,нито пикгарда,нито адаптерите нито брджа нито потовете,абе отвсякъде е ментак.
DaftFunk Отговорено Ноември 17, 2015 Отговорено Ноември 17, 2015 Съжалявам, че темата е малко "аут ъф дейт" .. но това .. тази дъска за рязане е 10000000 процента няма нищо общо с Fender. Ако Лео я види ще възскръсне и пак ще умре горкият За това "нещо" наподобяващо китара не ти трябва специалист, за да ти казва каквото и да е.
Heartman Отговорено Ноември 17, 2015 Отговорено Ноември 17, 2015 ^ И ти реши да извадиш тема на 4 години за да кажеш нещо което вече е казано. 7
svet.k Отговорено Ноември 17, 2015 Отговорено Ноември 17, 2015 Въпреки лошата снимка, начина по който е вапцано тялото е красноречив.
music_koychev Отговорено Ноември 17, 2015 Отговорено Ноември 17, 2015 Забавно, някой е проявил творчество - нещо като тунингован Москвич с емблема на БМВ.
Recommended Posts