Slacoth Отговорено Март 25, 2011 Отговорено Март 25, 2011 (Редактирано) Попаднах на една диаграма, която чудесно илюстрира функцийте, най-често направени достъпни за маниппулация в един нойз-гейт ефект: level, attack/hold, release/decay & threshold. Имам опит с настройването на такива ефекти, обаче никога не съм се замислял, колко по-нагледно ще изглеждат нещата в една проста диаграма. Е, по-добре късно ... Редактирано Март 25, 2011 от Slacoth Цитирай
Baby Thomas Отговорено Март 30, 2011 Отговорено Март 30, 2011 Не мога да не линкна една от любимите си теми Поздрави от Клуба на нойз-гейт хейтърите! Цитирай
patient Отговорено Април 8, 2011 Отговорено Април 8, 2011 Айде и аз да дам линкче към една статийка - ЦЪК Хубаво е като се коментират разни джаджи, да се знае какво точно правят и как се работи с тях, но е важно да се види не само инжинерната гледна точка, а и тази на звукорежисьора. Защото в крайна сметка апаратурата се създава, за да служи на човека, а не обратното. Известно е, че доста често мнението на инжинери и звукорежисьори не съвпада, а и практиката понякога не повтаря теорията... Да не говорим, че при правенето на звук всичко е субективно - няма двама души, които да чуват еднакво. Поздрави от клуба на нойз-гейт ловърите Цитирай
Recommended Posts