kolio_k Публикувано Февруари 25, 2011 Публикувано Февруари 25, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=JF6xhT-L4Qg Кратко демо на педала. Семпъла е записан с Гибсън ЛП и Меса Буги 50 Калибър на чистия канал на ампа. Микрофона е Шур СМ57. Според мен, педалът определено си го бива, има доста възможности и макар, че едва ли е подходящ за хай гейн метъл (гейн има повече от достатъчно, но саунда му е благ :-), идеята му е да симулира саунда на Ван Хален), покрива доста широк стилов диапазон. Надявам се демото да е полезно на някой 4 Цитирай
Heartman Отговорено Февруари 25, 2011 Отговорено Февруари 25, 2011 Много добре звучи,наистина има голям диапазон за използване.Поздравления за труда! 2 Цитирай
Fashion Отговорено Февруари 26, 2011 Отговорено Февруари 26, 2011 (Редактирано) Страхотно предтавяне, както винаги. На мен ми допада доста този китарен тон, хем има мощ, хем не е брутален ,а с благ оттенък. Не знам и аз как точно да го опиша. Бих казал, точно от хард рок до хеви метъл звученето за мен. Редактирано Февруари 26, 2011 от Fashion 1 Цитирай
kolio_k Отговорено Март 1, 2011 Автор Отговорено Март 1, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=iyrqVBApegA Педалите звучат доста подобно, Wampler има повече опции, но като саунд и двата много ми харесват Цитирай
bluelemon Отговорено Март 2, 2011 Отговорено Март 2, 2011 Супер както винаги. Планирам да си взимам камионче напролет и съм гледал всичките семпли които си пуснал. Много се чудех между Riot и Brownie и още се чудя де, но май Браунито повече ми харесва. Цитирай
iliev.p Отговорено Март 4, 2011 Отговорено Март 4, 2011 Wampler- този ми хареса повече,но както е казал "Мечо Пух-колкото повече,толкова повече". Както винаги си на ниво да ги ползваш с здраве,и да ги "скъсаш"от свирене. Цитирай
Heartman Отговорено Март 5, 2011 Отговорено Март 5, 2011 Пък аз все още от двата харесвам повече Riot на Suhr Цитирай
gos Отговорено Март 11, 2011 Отговорено Март 11, 2011 Страхотно демо двата педала са много сходни,може би Wampler звучи малко по изчистено,но и цената му е друга.Както и да е благодарности на Кольо,моето Брауни пътува насам Цитирай
Icarus Отговорено Март 12, 2011 Отговорено Март 12, 2011 И аз съм много фен точно на такъв тип звук! Много е яко драйвчето!!! Цитирай
kolio_k Отговорено Март 12, 2011 Автор Отговорено Март 12, 2011 Благодаря Вече доста от хората които познавам си поръчаха Брауни и досега поне всички са много доволни от покупката. Педала наистина много го бива. Само за инфо, работи малко по добре (повече волум и пънч) на 18 волта, не че на 9 е зле де, но на демото е с захранване Дънлоп и е на 18 Цитирай
Ex74 Отговорено Март 13, 2011 Отговорено Март 13, 2011 от къде можем да си набавим педалчета на wampler? Цитирай
kolio_k Отговорено Март 13, 2011 Автор Отговорено Март 13, 2011 НАй лесно би било от http://shop.ebay.com/?_from=R40&_trksid=p5197.m570.l1313&_nkw=wampler+pinnacle&_sacat=See-All-Categories Аз поне си взех моя от там Цитирай
Recommended Posts