Victor94 Публикувано Февруари 13, 2011 Публикувано Февруари 13, 2011 (Редактирано) Ето един кавър на една от класиките на Слави Трифонов. Искам само да вмъкна, че почти всички инструменти в записа (китара, саксофон, тромпет, пиано) са изсвирени и монтирани от мен. Само барабаните са от интернет по простата причина, че нямам барабани Аматьорски запис, но се надявам да ви хареса http://soundcloud.com/viki941029/kombainero-inteligenstka/s-jm72p Редактирано Февруари 13, 2011 от Victor94 1 Цитирай
blr Отговорено Февруари 13, 2011 Отговорено Февруари 13, 2011 Изслушах първата минута. Да те питам, защо избра да правиш кавър именно на това? Чалгата меко казано не е на почит в този форум, така че не очаквай много положителни отзиви Цитирай
Victor94 Отговорено Февруари 13, 2011 Автор Отговорено Февруари 13, 2011 Еми харесала ми е песента, изсвирил съм я и така. На който не му харесва, здраве да е, не може всички да слушаме едно и също. И все пак старите песни на Слави се различават много от съвременните чалги и не мисля, че са в точно този стил - чалга. Цитирай
muzicantini Отговорено Февруари 13, 2011 Отговорено Февруари 13, 2011 Звучи фалшиво... Иначе има потенциал в тази песен. Цитирай
мегатон Отговорено Февруари 13, 2011 Отговорено Февруари 13, 2011 Неритмично Иначе всички музиканти трябва да са на почит Цитирай
Victor94 Отговорено Февруари 13, 2011 Автор Отговорено Февруари 13, 2011 Е, то не може да се подмятам на 5 инструмента и накрая да се получи нещо. Тва е просто неуспешен експеримент Цитирай
emo_tion1 Отговорено Февруари 13, 2011 Отговорено Февруари 13, 2011 На 1:57 чух два акорда които обогатиха моят репертоар от авандгардни акорди Иначе ако оставим настрана че мелодията звучи с половин тон по ниско от хармонията и неритмичността не е толкова зле, поне свиренето на саксофона 2 Цитирай
blr Отговорено Февруари 13, 2011 Отговорено Февруари 13, 2011 Е, то не може да се подмятам на 5 инструмента и накрая да се получи нещо. Тва е просто неуспешен експеримент Aаа, може стига да си Mike Oldfield или Prince например. Цитирай
muzicantini Отговорено Февруари 13, 2011 Отговорено Февруари 13, 2011 Е, то не може да се подмятам на 5 инструмента и накрая да се получи нещо. Тва е просто неуспешен експеримент Като не може, защо трябва да показваш на другите хора как не може... Цитирай
CorvusCorax Отговорено Февруари 14, 2011 Отговорено Февруари 14, 2011 Е, то не може да се подмятам на 5 инструмента и накрая да се получи нещо. Тва е просто неуспешен експеримент По принцип идеята на постването в тия форуми е да получиш критика, от която да се възползваш, за да правиш по-качествени неща в бъдеще. В смисъл, няма нужда да си търсиш оправдания, започва да изглежда малко обидно за колегите, отделили от времето си, за да ти чуят нещата. Поне за това, че хармонията през цялото време ти е в друга тоналност от мелодията оправдание няма (освен ако не си напълно глух, което може и да мине за оправдание; моля за извинение ако това е случая). Ритмичността също ти куца и освен ако не си свирил два инструмента едновременно, в което дълбоко се съмнявам, най-вероятно си записвал трак по трак, което само по себе си изключва идеята за "подмятане". Ползва ли метроном поне за един от траковете? 2 Цитирай
bo_yan Отговорено Февруари 14, 2011 Отговорено Февруари 14, 2011 Ааааааааааааааааа Предлагам да го пратиш на Слави Т., може и да станеш известен. Оная, Хасан-Кери, как стана номер едно... Ама толкова е фалшиво, че чак не мога да определя кое от кое е по- фалшиво, изключих централно :hysterical: ---- Сериозно- пич, такава трагедия никога не бях слушал, честно. Направо изхвърляй чукалата в контейнера и не се занимавай никога повече с това, както и да го наричаш. 2 Цитирай
Zero Tolerance Отговорено Февруари 14, 2011 Отговорено Февруари 14, 2011 На мен пък ми звучи упорито на Шонберг. Или късен Стравински. Или Прокофиев в мензис. 1 Цитирай
FFFDF Отговорено Февруари 14, 2011 Отговорено Февруари 14, 2011 Това не го пожелавам и на брат ми да го чуе целото! :D:D 1 Цитирай
valitchy Отговорено Февруари 15, 2011 Отговорено Февруари 15, 2011 Престраших се да бръкна тук най-после, изслушах го цялото (!) като в хипнотичен транс, сега не знам на кой свят съм.. 2 Цитирай
paranoize Отговорено Февруари 17, 2011 Отговорено Февруари 17, 2011 хахахахахахах. Половината инструменти са настроени +-1/4 тон и звучи баси якото хахахахах 1 Цитирай
Recommended Posts