george_speed75 Публикувано Януари 24, 2011 Публикувано Януари 24, 2011 Какво смятате за китарите Стаг.По специално ме интересува мнeнието ви за Стаг I300.
Johnyy Отговорено Януари 24, 2011 Отговорено Януари 24, 2011 Не си взимай .. вземи корт йамаха или уошбърн .. а може и скуайер 1
Guitar Freak Отговорено Януари 24, 2011 Отговорено Януари 24, 2011 Тези китари са боклук.Както каза този преди мен най-добре си вземи Cort,Washburn или Squier
Jorko_Beliata Отговорено Януари 25, 2011 Отговорено Януари 25, 2011 (Редактирано) ^ Абе, чак боклук не са... Само да бяха на половината от магазинната си цена, тогава качеството щеше да е оправдано. Доколкото имам впечатление за същите пари има много по-голям избор от други марки. Хеле пък в раздел "Борса" във форума. Редактирано Януари 25, 2011 от Jorko_Beliata
Stupified Отговорено Януари 25, 2011 Отговорено Януари 25, 2011 Според мен като за несериозен начинаещ долу-горе стават акустичните им китари, иначе никога не бих си купил каквато и да е била китара Stagg.Лично мнение.
Johnyy Отговорено Януари 25, 2011 Отговорено Януари 25, 2011 Акустиците им са добри да не повярваш но електрическите китари не струват поне за мене
ВанКо Пашов Отговорено Януари 25, 2011 Отговорено Януари 25, 2011 (Редактирано) Акустичните наистина не са хич лоши. Електическите като за начинаещ са ОК, ама за по-напреднал... Поздрави! Ванко Пашов Редактирано Януари 25, 2011 от ВанКо Пашов
mfutbol Отговорено Януари 25, 2011 Отговорено Януари 25, 2011 Аз имам акустичен Стаг и не бих казал, че не струва, НО със сигурност не бих си взел отново каквато и да е китара на тази марка! (особено електрическа!) Ще се съглася с по-горните мнения - за тези пари има много по-качествени инструменти ... е, не чак толкова
Flame Отговорено Януари 25, 2011 Отговорено Януари 25, 2011 Имам добро мнение за акустичните им китари. Вярно, няма да взема пак тяхна акустична, но съм доволен от тази, която имам. Относно електрическите нямам наблюдения. Съдейки по мненията по-горе, не са добра оферта.
bustard Отговорено Януари 26, 2011 Отговорено Януари 26, 2011 (Редактирано) Вземи си евтин Jackson ,те са на горе-долу същата цена ,но са доста по качествени.Това (http://www.jacksonguitars.com/products/products.php?group=JS-Series) са JS ,най-евтините на марката. Стаг са добра марка за акустични за начинаещи, имат и хубави аксесоари. Редактирано Януари 26, 2011 от bustard
Slash's Snakepit Отговорено Януари 31, 2011 Отговорено Януари 31, 2011 клише ама истина: "евтиното излиза скъпо"
jaggerjack Отговорено Февруари 4, 2011 Отговорено Февруари 4, 2011 По-добре не си взимай един приятел си взе такава и сега бере доста ядове а ако ве4е си си взел бързай,намери кофата и знаеш какво да направиш
Mairomaster Отговорено Февруари 4, 2011 Отговорено Февруари 4, 2011 По-добре не си взимай един приятел си взе такава и сега бере доста ядове а ако ве4е си си взел бързай,намери кофата и знаеш какво да направиш Батка, съобразявай се малко какво говориш. 5 поста имаш, от тях 4 с глупости пълни. Имам чувството, че представата ти за света се гради изцяло на опита на приятелите ти. Не знам на места базикаш ли се какво, ама много простотия лъха от постовете ти. Да си хвърлел човека китара, само защото е стаг... 1
Heartman Отговорено Февруари 4, 2011 Отговорено Февруари 4, 2011 Да не са чак за боклука обаче на тея цени дето ги продават може да се намери нещо по-грамотно.Като за първа китарака може би не са много зле,ама са кофти като изпълнение и звук.
jaggerjack Отговорено Февруари 4, 2011 Отговорено Февруари 4, 2011 По-добре не си взимай един приятел си взе такава и сега бере доста ядове а ако ве4е си си взел бързай,намери кофата и знаеш какво да направиш Батка, съобразявай се малко какво говориш. 5 поста имаш, от тях 4 с глупости пълни. Имам чувството, че представата ти за света се гради изцяло на опита на приятелите ти. Не знам на места базикаш ли се какво, ама много простотия лъха от постовете ти. Да си хвърлел човека китара, само защото е стаг... Естествено,че се бъзикам вееее и далеч не ми се гради представата за света само от приятелите.Явно не съм се изразил като хората...
Recommended Posts