Jump to content
Българският форум за музиканти

Guitar Freak

Members
 • Posts

  99
 • Joined

 • Last visited

About Guitar Freak

 • Birthday 09/04/1995

Previous Fields

 • Инструмент
  Schecter Omen 7 Extreme

Contact Methods

 • AIM
  toshko_the_metal_head
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Шумен
 • Interests
  Музика

Guitar Freak's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

5

Reputation

 1. Грифа е клен,а оригиналния струнник го пазя.Като цяло китарата е добре, проблема е тесни гриф.То има още работа по нея, както blr и Fats забелязаха праговете не са изпилени.
 2. http://alfa.kachi-snimka.info/vij.php?id=rgh1376804896c.jpg http://alfa.kachi-snimka.info/vij.php?id=arx1376804941x.jpg
 3. Преди време бях купил един стар български бас,за да го постегна малко и да свиря на него.Обаче като го купих нямаше електроника.И проблемът е че е от басовете на които грифът им е тънък и ако сложа нормален адаптер струните не минават над магнитите .И да попитам дали някой тука има представа къде мога да намеря такъв адаптер който да стане и да реша този проблем.
 4. А ей това направи ли? Или произволно игнорираш постове. За да има ефект от ASIO4ALL, трябва да работиш с програма, която да използва драйвъра. Windows сам няма да започне да го използва. Направих го.Оказа се,че проблема не е в драйвера,а в настройките на Windows.Сега е много по-добре.Има все още малко латенция,но не прави чак такова впечатление
 5. Няма USB, обаче има жак който се включва към звуковата карта.Може да е и за слушалки,но на усилвателя пише Record Out.Работи добре, чува се много добре, но проблема е бавенето.
 6. Само не разбрах какво искаш.По-силен звук или повече гейн.
 7. Няма ли друг начин, защото усилвателя ми е Peavey Vypyr 30, и като го вземах ми казаха,че мога да го включвам към компютъра и да записвам с вградените ефекти.Аз и заради това си мисля,че проблема е в компютъра.Из форумите четох,че на Windows 7 ASIO драйвери не могат да се активират.И май трябвало по някакъв специален начин.
 8. Вчера за пръв път свързах усилвателя на китарата ми с компютъра си.Чуваше се добре, но много бавеше.Като порових из форума видях че трябва да сложа ASIO драйвери, но като ги сложих това не реши проблема, даже май звука взе да става по лош.С Windows 7 съм и до колкото знам той понякога прави проблеми.Някакви идеи как да намаля латенцията.
 9. Търся ноти на ето тези пиеси: Percusion Flamenca - Rio Ancho -
 10. Понеже тази седмица ще си купя нов Schecter от този магазин искам да ви питам рисковано ли е да си го поръчам от онлайн магазина?
 11. Не е много добър ама пак добре се получи.
 12. Значи проблема е, че като го свържа с компютъра и правя запис се чува само в ляво. Опитах се да променя баланса ама не се получи. Микрофона е Philips SBC MD150.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.