Jump to content
Българският форум за музиканти

Stupified

Members
  • Мнения

    21
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно Stupified

  • Рожден ден 06/05/1992

Previous Fields

  • Инструмент
    Jackson Warrior

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Добрич

Stupified's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Обществена Репутация

  1. Ами, има адаптори за такъв жак като на китарата към обикновен аудио жак, но не е за препоръчване да я вързваш към компютъра, защото до колкото съм чувал, може да ти изгори звуковата карта. Има китари с USB връзка, можеш да си вземеш такава. Няма такава работа човече, от година и половина свиря на компютъра ми през стандартен жак(естествено през USB ще е по-добре) и съм тествал какви ли не програми(но Guitar Rig 4 е фаворитът ми).Единствения проблем който имах беше, когато настъпих преходника и той изкриви входа на щайгата(но това се оправя).Звукова карта би гръмнала при токов удар или при фабричен проблем. А към автора на темата - порови се специално за по-горе споменатите от @Mairomaster програми.
  2. И аз предпочитам Earnie Ball, но 10-ки. Обичам да дропвам китарата и я 'жуля' доста безкомпромисно. Карам за сега близо 4 месеца с тези струни, дропвал съм буквално всеки ден от стандартен 'Е' до дроп'B' и все още нямам скъсана струна.
  3. Stupified

    Jackson vs LTD

    Макар и да съм собственик на Jackson Warrior подкрепям мнението за Schecter-а.
  4. Fender версиите на Jackson-а от предния ми пост: Според мен и двете са големи красавици Аз лично съм пробвал лявата във РФ, и мога да кажа че е супер удобна,лека и лесна за свирене.И същевременно не е скъпа
  5. Хехе А иначе да добавя към предния ми пост:
  6. За мен са 1.Mark Morton - Lamb Of God 2.Chris Broderick - Megadeath 3.Rob Chappers - Monkey Lord 4.Peter Wichers - Soilwork 5.Tom Morello 6.Josh Middleton - Sylosis 7.Adam Dutkiewicz - Killswitch Engage 8.Chris Storey Малко нестандартни музиканти в сравнение с предните постове, но пък тези са ми любими
  7. Според мен не е добра идея да купуваш китара от Технополис, но един мой приятел има същатата и не е нещо специално.Но пък за китара за начинаещ бива.
  8. Предполагам че това ще помогне доста: http://www.youtube.com/watch?v=erKaCn2wgLw http://www.youtube.com/watch?v=EcXSmBXylWQ Поне на мен ми помогна де
  9. Подкрепям мнението за Мустанг-а, лично пробвах I-цата и III-ката, разликата между двата е огромна поради факта, че I-цата е затворен а III-ката е отворен усилвател.Но кубенцето почти по нищо не отстъпва на по-големия си събрат.И тоя FUSE софтуеар е доста интересно допълнение.Почети малко в сайта на Fender за съответната серия усилватели.
  10. Късал съм всички струни освен 4-та.И това беше когато бях с Дадарио 9-ки.От както съм с Ernie Ball 10-ки не съм имал проблеми.
  11. Вчера ходих до RF-а във Варна и останах много приятно изненадан от Mustang-a и определено до 1-2 седмици ще се сдобия с III-ката.
  12. ^^Ах да ти е честита приятелката. А ето какво получих аз за коледа от моята приятелка: 6x и 2x
  13. Stupified

    Cort Или Jackson

    ^Подкрепям това мнение, Jackson китарите са убийци просто за 'тежката' музика.Казвам го от опит
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.