Overdrive Публикувано Март 29, 2006 Публикувано Март 29, 2006 (Редактирано) Дайте някаква добра схема на аналогов спикър симулатор (за предпочитане пасивен), която да вградя във ламповия си преамп, защото когато свиря само с него и хи-фи усилвател след това се усеща, че има нужда от спикър симулатор. Мога да изкарам захранване 12в от преампа, но както казах за предпочитане да е пасивен и с по-малко части, защото нямам много място в кутията на преампа Редактирано Март 29, 2006 от Overdrive Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Март 29, 2006 Отговорено Март 29, 2006 Хубава пасивна симулация - невъзможно! Аз мога да ти дам само активна схема. Колко добра симулация/сложност на схемата ти трябва? Цитирай
bratmito Отговорено Юли 3, 2006 Отговорено Юли 3, 2006 И аз съм кандидат за схема Колкото по-проста толквоа по-добре. Или най-добре ако не ти е проблем дай няколко да избирам Цитирай
Nikifena Отговорено Юли 3, 2006 Отговорено Юли 3, 2006 Ето: Надявам се ти е ясно какво да ползваш от тази схема ПП: Тази симулация съм е правил и звучи добре. Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Юли 4, 2006 Отговорено Юли 4, 2006 (Редактирано) Ето тази е доста добра: Симулира 4х12" кабинет с Greenback говорители. Редактирано Юли 4, 2006 от Evtim Djerekarov Цитирай
synchu Отговорено Юли 4, 2006 Отговорено Юли 4, 2006 (Редактирано) Хубава пасивна симулация - невъзможно!.............. Това просто не е така <_>Palmer PDI09 например е един доста добър пасивен спикър симулатор. Редактирано Юли 4, 2006 от synchu Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Юли 4, 2006 Отговорено Юли 4, 2006 (Редактирано) Да, разбира се, имах предвид схемите, срещани из нет-я. Ако имаш схемата на въпросния пасивен симулатор, мисля, че ще е полезно да я постнеш тук. Схемата, която дадох по-горе е доста добра! Предлагам, за прегледност на развилия се спор модераторите да оставят само първото мнение на sunchu, и последното мое(без последният абзац), изтривайки мненията между тях. Те двете уреждат спора. Редактирано Юли 4, 2006 от Evtim Djerekarov Цитирай
synchu Отговорено Юли 4, 2006 Отговорено Юли 4, 2006 (Редактирано) Нямам схемата имам дивайса. Платката е залята със смола вътре, както може да се очаква. ЕДИТ: Съгласен за модерирането. Сори, за по-острия тон, но както се казва "невъзможни неща няма", а и по принцип не си падам по крайните мнения. Редактирано Юли 4, 2006 от synchu Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Юли 4, 2006 Отговорено Юли 4, 2006 (Редактирано) Е, жалко <_> Редактирано Юли 4, 2006 от Evtim Djerekarov Цитирай
docc Отговорено Юли 4, 2006 Отговорено Юли 4, 2006 Може да направим сравнение някой ден. ... и още: Hughes & Kettner RedBox Pro - пасивен Sequis Motherload - пасивен (топ продукт!) Palmer PGA 04 ADIG-LB - пасивен (топ продукт!) Сравнения и заключения са правени вече. Цитирай
docc Отговорено Юли 4, 2006 Отговорено Юли 4, 2006 (Редактирано) ...а твърдения като "другото" могат да заблудят хората,които искат да научат нещо по въпроса - затова взех отношение! Редактирано Юли 4, 2006 от docc Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Юли 4, 2006 Отговорено Юли 4, 2006 (Редактирано) Добре, финално - Хубава пасивна симулация е възможно да се направи, но е почти невъзможно да се докопате до схема на такава(или поне до по-голям избор от такива). Дже модовете могат да вмъкнат горния абзац в мнението ми, наместо "невъзможно". Така ще може да се затрие целия безсмислен спор. Редактирано Юли 4, 2006 от Evtim Djerekarov Цитирай
Nikifena Отговорено Юли 4, 2006 Отговорено Юли 4, 2006 Хубава пасивна симулация е възможно да се направи, но е почти невъзможно да се докопате до схема на такава Ето една Цитирай
Fender_str Отговорено Юли 4, 2006 Отговорено Юли 4, 2006 Mисля си защо ви е да се занимавате с симулации дори 1х12 кабинет звучи по-добре от симулации излишни главоболия според мен освен това нали знаето колкото повече елементи по пътя на сигнала толкоз по зле за самия него Цитирай
Recommended Posts