Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Отговорено (Редактирано)

IT DON'T MEAN A THING IF IT AIN'T GOT THAT SWING

DUKE ELLINGTON :blink:

останалите бледнеят просто... и всеки от изброените велики пианисти ще го потвърди - дюк промени музиката !

Редактирано от kitaratapesho
Отговорено

Искам един отговор да отправя/придружен с въпрос/ към Delian:

Deliane,моите искрени уважения към г-н Рудес и към теб в това число!Не мисля,че някой в този сайт има нужда от "просвещение",но определено е крайно време модераторите на форума да прекръстят секцията от"Клавишни" на "Jordan Rudes и останалите"

Така и така /някой каза/,че повечето слушате именно Theater-защо във форума гордо да присъства темата "КЛАВИШНИ"?!?

Отговорено

Ето - с риск да ме линчуват - казвам : не се кефя на Theatre и съм фен на съвсем друг тип неща...Но май наистина само аз и ти сме така :green: .Другите са яко промити откъм мозъци(шегувка,де :D ) и затова не пиша,комай няма да намеря съмишленици точно по тая тема...Но ти се чувствай по-малко самотен(just like me now),след като вече знаеш,че може да сме двама,но сме сплотени :D

Отговорено

:green: Да се изцепя ли Мъстис от Диму Боргир?Или пък Ихсан от Емперър? :green:

Не :D :D ,макар че 1вият има добри аранжименти (за оркестъра) в последните 2 албума,а вторият във всички(без първите един-два..)

При мен - аз съм съгласен с двама колеги(Delian и Angermeans) - Кевин Мур и Майкъл Пинела. :D

Отговорено

:P:P:D Мисля, че това слага край на спора ви и ни прави всеобщи идолопоклонници на тези двамцата :

http://www.dtracks.com/Misc/Pianisti.wmv

Забележете откъде съм почерпила тази ценна информативно-развлекателна програма - :D на IvanDTr :)

Отговорено

Ами аз просто да споделя, щото в момента слушам един от тези дето ми харесват -

Джо Завинул, независимо дали с Уедър Рипорт или със Синдиката - голям психар, ама то и аз по такива музики си падам де. Не, че не харесвам всички, които са минали през Тиътър... :D

Отговорено (Редактирано)
IT DON'T MEAN A THING IF IT AIN'T GOT THAT SWING

DUKE ELLINGTON  :bravo:

останалите бледнеят просто... и всеки от изброените велики пианисти ще го потвърди - дюк промени музиката !

E :bravo: щом харесваш Duke!!! :bravo:

Но има и други! и преди него и след! Такова генерално мнение е по-характерно за Count Basie, но нищо аз съм съгласен с теб. А какво ще кажеш за Art Tatum? Erol Gardner?

Както казах, има и други... Не мога да спомена всички! :inlove:

Редактирано от IvanDTr
Отговорено

(за пианистите от снежанка)то остана и така да просвирим на пиано и ще се оправи цялата работа:)след това да не се пуснат слуове от рода на "мислех си че се ебеш ама сега вече съм сигурен" :) . относно Theatre бих казал евала на вкички пианисти,но наистина е време да се престане с тях,може би защото не е интересно да четеш кевин мур.......дерек шериниън.......джордан ръдес.....през три реда.има много пианисти които заслужават да бъдат спометани.

Отговорено

Не че има някакво значение моето мнение, ама на мен ТОТАЛНО ми писна да чета едно и също в тая тема! Толкова много пианисти има, в толкова много стилове, толкова уникални и разнообразни, та как пък се зацикли точно на тия тримата, направо вече ми се повдига...

Отговорено

аз като ги видях та да не ми се оправи настроението?верно смешно е ама трябва да се престане.и на мен ми са драйфа!!!