kitaratapesho Отговорено Февруари 6, 2005 Отговорено Февруари 6, 2005 (Редактирано) IT DON'T MEAN A THING IF IT AIN'T GOT THAT SWING DUKE ELLINGTON останалите бледнеят просто... и всеки от изброените велики пианисти ще го потвърди - дюк промени музиката ! Редактирано Февруари 6, 2005 от kitaratapesho Цитирай
Topsun Отговорено Февруари 6, 2005 Автор Отговорено Февруари 6, 2005 един от най-големите ено е дърт.много стандартен.по-добре нещо което е по-ново.бе DJ BOBO e най-големиа Цитирай
miro Отговорено Февруари 7, 2005 Отговорено Февруари 7, 2005 Искам един отговор да отправя/придружен с въпрос/ към Delian: Deliane,моите искрени уважения към г-н Рудес и към теб в това число!Не мисля,че някой в този сайт има нужда от "просвещение",но определено е крайно време модераторите на форума да прекръстят секцията от"Клавишни" на "Jordan Rudes и останалите" Така и така /някой каза/,че повечето слушате именно Theater-защо във форума гордо да присъства темата "КЛАВИШНИ"?!? Цитирай
Snowwhite Отговорено Февруари 7, 2005 Отговорено Февруари 7, 2005 Ето - с риск да ме линчуват - казвам : не се кефя на Theatre и съм фен на съвсем друг тип неща...Но май наистина само аз и ти сме така :green: .Другите са яко промити откъм мозъци(шегувка,де ) и затова не пиша,комай няма да намеря съмишленици точно по тая тема...Но ти се чувствай по-малко самотен(just like me now),след като вече знаеш,че може да сме двама,но сме сплотени Цитирай
MDFk Отговорено Февруари 7, 2005 Отговорено Февруари 7, 2005 :green: Да се изцепя ли Мъстис от Диму Боргир?Или пък Ихсан от Емперър? :green: Не :D ,макар че 1вият има добри аранжименти (за оркестъра) в последните 2 албума,а вторият във всички(без първите един-два..) При мен - аз съм съгласен с двама колеги(Delian и Angermeans) - Кевин Мур и Майкъл Пинела. Цитирай
Snowwhite Отговорено Февруари 7, 2005 Отговорено Февруари 7, 2005 Мисля, че това слага край на спора ви и ни прави всеобщи идолопоклонници на тези двамцата : http://www.dtracks.com/Misc/Pianisti.wmv Забележете откъде съм почерпила тази ценна информативно-развлекателна програма - на IvanDTr Цитирай
Dushmanina Отговорено Февруари 7, 2005 Отговорено Февруари 7, 2005 Ами аз просто да споделя, щото в момента слушам един от тези дето ми харесват - Джо Завинул, независимо дали с Уедър Рипорт или със Синдиката - голям психар, ама то и аз по такива музики си падам де. Не, че не харесвам всички, които са минали през Тиътър... Цитирай
IvanDTr Отговорено Февруари 8, 2005 Отговорено Февруари 8, 2005 (Редактирано) IT DON'T MEAN A THING IF IT AIN'T GOT THAT SWING DUKE ELLINGTON останалите бледнеят просто... и всеки от изброените велики пианисти ще го потвърди - дюк промени музиката ! E щом харесваш Duke!!! Но има и други! и преди него и след! Такова генерално мнение е по-характерно за Count Basie, но нищо аз съм съгласен с теб. А какво ще кажеш за Art Tatum? Erol Gardner? Както казах, има и други... Не мога да спомена всички! :inlove: Редактирано Февруари 8, 2005 от IvanDTr Цитирай
Боян Отговорено Февруари 8, 2005 Отговорено Февруари 8, 2005 !?! Бе тия двамата от Снежанка постнатите слуша ли ги някой!? Бааахти големите пианисти, такива досега не бях слушал! Евала! :hello: Цитирай
Topsun Отговорено Февруари 8, 2005 Автор Отговорено Февруари 8, 2005 (за пианистите от снежанка)то остана и така да просвирим на пиано и ще се оправи цялата работаслед това да не се пуснат слуове от рода на "мислех си че се ебеш ама сега вече съм сигурен" . относно Theatre бих казал евала на вкички пианисти,но наистина е време да се престане с тях,може би защото не е интересно да четеш кевин мур.......дерек шериниън.......джордан ръдес.....през три реда.има много пианисти които заслужават да бъдат спометани. Цитирай
CyberGene Отговорено Февруари 8, 2005 Отговорено Февруари 8, 2005 Не че има някакво значение моето мнение, ама на мен ТОТАЛНО ми писна да чета едно и също в тая тема! Толкова много пианисти има, в толкова много стилове, толкова уникални и разнообразни, та как пък се зацикли точно на тия тримата, направо вече ми се повдига... Цитирай
Snowwhite Отговорено Февруари 8, 2005 Отговорено Февруари 8, 2005 Иди виж ония, дето аз ги препоръчах и веднага ще ти се оправи настроението!!! Цитирай
Topsun Отговорено Февруари 8, 2005 Автор Отговорено Февруари 8, 2005 аз като ги видях та да не ми се оправи настроението?верно смешно е ама трябва да се престане.и на мен ми са драйфа!!! Цитирай
assoass Отговорено Февруари 8, 2005 Отговорено Февруари 8, 2005 Aве, Снежанке, тея братя (пианджииските)как свирят акорди? Да не би да се некфи полиномни? Цитирай
Recommended Posts