fLiSk Отговорено Април 9, 2008 Отговорено Април 9, 2008 Виж сега, Същий, като гледам тук и чистите китари и дистовете... Ще се присъединя към вика "Файърсаунд !" Не съм сигурен, дали ще е точно каквото ти трябва, но пък винаги можеш да пробваш с файърсаундчето на някой от нас (във форума вече сме доста ползвателите) и да решиш дали ще ти свърши работа. И състейна оправя, и добавя доста ударни среди и доста хармоници ще изскочат на неочаквани места (приятни изненади общо взето). Та пробвай да бучнеш един такъв пред ампа и тогава пак ела за съвети Цитирай
_Guitar_hero_ Отговорено Юни 13, 2008 Отговорено Юни 13, 2008 Китара - Sans-AMP ( by Nikifena ) - кубенце - а скоро ще е така Китара - Sans-AMP ( by Nikifena ) - Firesound ( by Nikifena ) кубенце Цитирай
metalhammer Отговорено Юли 28, 2008 Отговорено Юли 28, 2008 ^ Абе Мони бате нещо аз ли така чета или тука си влязъл сериозно в оффтопик. ^ Нали тъй дай направи една нова тема. Аз незнам какво го тъниш и мъчиш ясно е че ти трябва лампова жица ама не се обаждаш да чуеш - ти си знаеш. Та да кажа и аз. Чейна ми е доста простичък напоследък. Китара кабел - хайгейн лампов амп или - Китара кабел valvesterix - ретърн лампов амп. Цитирай
DILETANT Отговорено Юли 28, 2008 Отговорено Юли 28, 2008 ^^ Мони, ако искаш хай-гейн, който ампа ти не може да реализира и след като си пробвал с буустъри, компресори и др., според мен възможностите са две: 1. Да се модне драйв канала, за повече гейн. 2. С хай-гейн камионче в чистия канал. Цитирай
Baby Thomas Отговорено Юли 28, 2008 Отговорено Юли 28, 2008 Аз незнам какво го тъниш и мъчиш ясно е че ти трябва лампова жица ама не се обаждаш да чуеш - ти си знаеш. Аз се престраших, ходих, чух и ми отнесоха кофата. Не знам къде съм... Цитирай
sa6tiat Отговорено Юли 28, 2008 Отговорено Юли 28, 2008 Дими, дай у другата тема, че ме преместиа; ми твоето валвстериксче не е хай-гейн бе, друже?... Цитирай
metalhammer Отговорено Юли 28, 2008 Отговорено Юли 28, 2008 ^ Аз да не би само него да си имам - ела да чуеш по големия брат Цитирай
preIbanez Отговорено Юли 30, 2008 Отговорено Юли 30, 2008 ...напоследък и аз съм си опростил чейна максимално...след едно турне в което ме мързеше да си мъкна ДжиМейджера с изненада установих че без ривърб солцата звучат много по-добре и в следващия миг вече бе разкаран с минимални колебания...та настоящия ми чейн е: IBANEZ 7str. > GARLAND HiGain Tube Head > GARLAND 4x12" V30 Cabinet ...и това е повече от достатъчно...имам всичкия драйв на света от "мръсния" канал на главата...застройвам го с вградения бустер...и накрая го коригирам допълнително с вградения графичен еквалайзер...и заспива...всичко друго би било излишно...освен едно безжично да не се омотвам в кабелта... Цитирай
®KOS7Q® Отговорено Август 20, 2008 Отговорено Август 20, 2008 Мале хора аз верно съм новак,ма ви ма шашнахте ве . Аз съм с по-прости неща.Ако имате някакви съвети моля не се въздържайте Моя чейн е : Китара-->В Амп 2-->Уа-Уа-->Кубенце Цитирай
kolio_k Отговорено Август 20, 2008 Отговорено Август 20, 2008 Ами добре, щом искаш съвети.. Сложи Уато преди Вампа, освен ако нарочно не го свързваш след драйва. Нормалния ред би трябвало да бъде- Китара-Уа Уа-В амп- кубе Цитирай
sa6tiat Отговорено Август 20, 2008 Отговорено Август 20, 2008 Вапрос: нещо като Овърлорд лампов драйв да се намира наоколо? Нещо такова ползвах наскоро, мой доволен. ? Цитирай
kolio_k Отговорено Август 21, 2008 Отговорено Август 21, 2008 Имах един преди година, две, но го продадох. Не е лош ефект, звучи много добре, но има малко 50 херцов шум (малко) поради вграденото захранване, а на нисък гейн (около и под 10 часа) волума на ефекта не е достатъчен за да изравни с чистия сигнал, ако китарата е с хъмбъкъри. Иначе, този на който го продадох, може и той да го продава, няма да е лесно, но мога да проверя Цитирай
sa6tiat Отговорено Август 21, 2008 Отговорено Август 21, 2008 Shall be glad and thankful. П.П. Тия фултонове маса пара бе... Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Август 21, 2008 Отговорено Август 21, 2008 Последната модификация на чейна : Yamaha RGX121s - Behringer AM100 Acoustic Modulator - Digitech Grunge - Digitech CF-7 Chorus Factory - Digitech DigiDelay - Laney LX65R - EV Co-4 - Централно . Цитирай
Recommended Posts