Eternal`Cryptic Публикувано Март 27, 2006 Публикувано Март 27, 2006 Значи пи4ове разполагам с 200лв и ми трябва муза какво кубе да си зема ? ако имате някакви идеи и предложения моля споделете Цитирай
guitar1 Отговорено Март 27, 2006 Отговорено Март 27, 2006 (Редактирано) Аз имам X Brand.Доста здраво дъни. НЕ ВЗИМАЙ Behringer(лично мнение) Кирилица! Имаме във форума! И ти го знаеш! (2) Редактирано Март 28, 2006 от MDFk Цитирай
Hillbilly Отговорено Март 27, 2006 Отговорено Март 27, 2006 НЕ се взимай Маршъл Велвстейт серията-страшна мазня е като свириш с група,най-добре нещо лампово. Цитирай
NitroBGA Отговорено Март 27, 2006 Отговорено Март 27, 2006 Музата - събери още пари, но тъй като парите никога не стигат се разходи по магазините, избери си усилвател и ако тогава наситина имаш проблеми с избора стесни приказката до два-три модела и питай за качеството. Оттук нататък темата е безполезна. Каквото и да ти кажат няма да го купиш, ако не го чуеш, не е ли така ? Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Март 27, 2006 Отговорено Март 27, 2006 Пък и трябва да се има в предвид , че на всеки човек различен звук му харесва . Ако за някой X серия от фирма Y не е хубава , то за друг е просто чудесна . Цитирай
emil Отговорено Март 27, 2006 Отговорено Март 27, 2006 Значи пи4ове разполагам с 200лв и ми трябва муза какво кубе да си зема ?ако имате някакви идеи и предложения моля споделете Каква музика свириш? Цитирай
Overdrive Отговорено Март 27, 2006 Отговорено Март 27, 2006 НЕ се взимай Маршъл Велвстейт серията-страшна мазня е като свириш с група,най-добре нещо лампово. И какво лампово за 200лв според тебе???? Велвстейта не е никак зле май. Всичко зависи от звука, който харесваш, стила който свириш, каква китара иамш и т.н. За 200лв не мисля че може да намериш нещо добро, потърси втора ръка, но и аз ти казвам: НЕ ВЗЕМАЙ BEHRINGER !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Цитирай
Eternal`Cryptic Отговорено Март 27, 2006 Автор Отговорено Март 27, 2006 Ем да така си е тия дни ще се разхода по магазините дано намера нещо защото както каза NitroBGA парите никога не стигат а аз не съм от наи заможните пък и търпение никак не остана дано се изрови нещо иначе пред време гледах едно Peavey za 240лв има6е revurb и ако не се лъжа беше 240лв. :think: А колкото за някакъв по слецялен стил и аз нз.. попринцип някаква по тежка жица но пък понякога малко блуче се пробвам защото и то ме влече Цитирай
Hillbilly Отговорено Март 27, 2006 Отговорено Март 27, 2006 НЕ се взимай Маршъл Велвстейт серията-страшна мазня е като свириш с група,най-добре нещо лампово. И какво лампово за 200лв според тебе???? Велвстейта не е никак зле май. Всичко зависи от звука, който харесваш, стила който свириш, каква китара иамш и т.н. За 200лв не мисля че може да намериш нещо добро, потърси втора ръка, но и аз ти казвам: НЕ ВЗЕМАЙ BEHRINGER !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Не е зле.За подържаща(ритъм)китара :hello: Със Стратокастер(истински)като солираш китарата "потъва" и се чува едно мазало..за динамиката(липсата и) да не говорим.. Уточнявам,че става дума за оригиналния драйв на ампа. Цитирай
stratocaster Отговорено Март 27, 2006 Отговорено Март 27, 2006 за тия пари пробвай Peavey. имат прилични кубенца. на мен поне ми харесват а ако се понапънеш още малко да събереш ще е най-добре. не бързай Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Март 27, 2006 Отговорено Март 27, 2006 Да, ако не те дразни това, че звучи като малко кубе, вземи Peavey Transtube. Цитирай
Overdrive Отговорено Март 27, 2006 Отговорено Март 27, 2006 Ами за толкова пари няма как иначе да звучи май Цитирай
Trysth Отговорено Март 27, 2006 Отговорено Март 27, 2006 Тва Peavey за 240лв, дето си го гледал ново ли е било или 2ра ръка? И за какъв модел точно става дума.....че и аз долу-горе за същите пари си търся някво кубенце. Цитирай
SlipFly Отговорено Март 28, 2006 Отговорено Март 28, 2006 зимата си купих на Randall RG15 да ти кажа за вкъщи е супер мн стегнат звук има..разбирасе трябва да кажеш имаш ли някакви ефекти процесори) щото ако е само с кубе сабери за един Блу Девил) Цитирай
DaftFunk Отговорено Март 28, 2006 Отговорено Март 28, 2006 Има поне няколко ясни факта : 1. За 200 лева нема да е лампово със сигурност. 2. избора се свежда до транзисторно комбо от около 10-15 вата. / което и идеално за домашна употреба че дори и за репетиция / 3 И то мен НЕ СИ ВЗЕМАЙ БЕРИНГЕР. 4 Гледай да има фуут суич изход. / полезно е / 5 За говорителите няма дилема щото всичките кубета от тоя клас са с 8 инчови. Има избор по родните магазини : Peavey, Randell , Fender, Elka, Marshall, Роланд и тн. Цитирай
Recommended Posts