Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Отговорено

Ми то като гледам на Кърк китарата същата, само дето цвета различен...а на Джеймс...понеже нямат право да произвеждат форма Експлорър, та са я дялнали тук-там :icon_shithappens: Като цяло се чудят кво да измислят за някой долар...ти мани това, ами ще ги карат и да свирят с тях :greenangel:

Отговорено

Те си и свирят с тях. Само не знам защо са резнали ESP JH-то, като Джеймс си свири с абсолютно копие на Експлорър на концерти - ESP, не Гибсън.

Synyster, разбира се, то това е идеята на всички сигначър китари. Общо взето това са просто китари с някой по-барнат финиш и с подписче отзад. И може да видиш любимия си китарист да свири с такава - или такава поне на външен вид. :icon_shithappens: И Schecter Syn Custom е с Дънкан Инвейдъри, пък Син свири със Състейниак на нека. :greenangel:

Отговорено

Маркетингова политика на ЕСП, не мисля че Металика имат твърде много намеса там освен, че сътрудничат в създаването на дизайна на тия инструменти.

На Джеймс моделчето изглежда интересно и по-разчупено. На Кърк е абсолютно същата сякаш, освен цвета.

Отговорено
Те си и свирят с тях. Само не знам защо са резнали ESP JH-то, като Джеймс си свири с абсолютно копие на Експлорър на концерти - ESP, не Гибсън.

Synyster, разбира се, то това е идеята на всички сигначър китари. Общо взето това са просто китари с някой по-барнат финиш и с подписче отзад. И може да видиш любимия си китарист да свири с такава - или такава поне на външен вид. :offtopic-001: И Schecter Syn Custom е с Дънкан Инвейдъри, пък Син свири със Състейниак на нека. ;)

Е да, но повечето китаристи нямат 2938438457 сигничър китари.... Крис Бродерик, Херман Ли, Мат Бачанд имат все китари по техни спецификации и толкова ;) Няма да объждам повече, че става спам.

Отговорено

Не мисля, че е спам, по темата си е.

Хамет и Хетфийлд си имат по един константен модел на пазара и от време на време по някоя година (като тази) пускат 100-тина бройки китари, които се продават само за 1 година - например ESP JH Iron Cross и ESP KH OUIJA.

Колкото до Бодерик, Ли и Бачланд - това не са толкова известни китаристи, които да продават здраво. И тримата са с Ибанец - виж там Сатрияни и Ваи, особено втория сигурно е имал 500 сигначър серии, като голяма част от тях се различават само във финиша. Е и какво от това? Сигначър китарите винаги са били за отдайните фенове и парите им. Нормално. :)

Отговорено

Как си знаех, че коментарите ще са от типа на "е поне е супер яка". Супер яка, супер яка, мъ дали не е за някой и друг долар в повечко?! И дали не е шаренийка, създадена единствено с цел да продава? Май проблема не е кой колко китари има, дали си приличат или не, проблема е на кой са. :)