Yo The Real Публикувано Януари 4, 2011 Публикувано Януари 4, 2011 ESP ще пускат нови сигначър модели - на Кърк и Джеймс от Metallica. Ето снимки : На Кърк Цитирай
synyster_vengeance Отговорено Януари 4, 2011 Отговорено Януари 4, 2011 Само аз ли мисля, че тия китари не са по-добре изглеждащи от миналите, и че ще ги пуснат само, за да направят по някой долар? Цитирай
chris_barnes Отговорено Януари 4, 2011 Отговорено Януари 4, 2011 Ми то като гледам на Кърк китарата същата, само дето цвета различен...а на Джеймс...понеже нямат право да произвеждат форма Експлорър, та са я дялнали тук-там Като цяло се чудят кво да измислят за някой долар...ти мани това, ами ще ги карат и да свирят с тях Цитирай
L.K. Отговорено Януари 4, 2011 Отговорено Януари 4, 2011 Формата готина, ама няма ли да е малко дебалансирана? Цитирай
Yo The Real Отговорено Януари 4, 2011 Автор Отговорено Януари 4, 2011 Те си и свирят с тях. Само не знам защо са резнали ESP JH-то, като Джеймс си свири с абсолютно копие на Експлорър на концерти - ESP, не Гибсън. Synyster, разбира се, то това е идеята на всички сигначър китари. Общо взето това са просто китари с някой по-барнат финиш и с подписче отзад. И може да видиш любимия си китарист да свири с такава - или такава поне на външен вид. И Schecter Syn Custom е с Дънкан Инвейдъри, пък Син свири със Състейниак на нека. Цитирай
edgecrusher Отговорено Януари 4, 2011 Отговорено Януари 4, 2011 Маркетингова политика на ЕСП, не мисля че Металика имат твърде много намеса там освен, че сътрудничат в създаването на дизайна на тия инструменти. На Джеймс моделчето изглежда интересно и по-разчупено. На Кърк е абсолютно същата сякаш, освен цвета. Цитирай
Heartman Отговорено Януари 4, 2011 Отговорено Януари 4, 2011 Мда грозно и безмислено, освен за феновете да се радват. Цитирай
synyster_vengeance Отговорено Януари 4, 2011 Отговорено Януари 4, 2011 Те си и свирят с тях. Само не знам защо са резнали ESP JH-то, като Джеймс си свири с абсолютно копие на Експлорър на концерти - ESP, не Гибсън. Synyster, разбира се, то това е идеята на всички сигначър китари. Общо взето това са просто китари с някой по-барнат финиш и с подписче отзад. И може да видиш любимия си китарист да свири с такава - или такава поне на външен вид. И Schecter Syn Custom е с Дънкан Инвейдъри, пък Син свири със Състейниак на нека. Е да, но повечето китаристи нямат 2938438457 сигничър китари.... Крис Бродерик, Херман Ли, Мат Бачанд имат все китари по техни спецификации и толкова Няма да объждам повече, че става спам. Цитирай
Yo The Real Отговорено Януари 5, 2011 Автор Отговорено Януари 5, 2011 Не мисля, че е спам, по темата си е. Хамет и Хетфийлд си имат по един константен модел на пазара и от време на време по някоя година (като тази) пускат 100-тина бройки китари, които се продават само за 1 година - например ESP JH Iron Cross и ESP KH OUIJA. Колкото до Бодерик, Ли и Бачланд - това не са толкова известни китаристи, които да продават здраво. И тримата са с Ибанец - виж там Сатрияни и Ваи, особено втория сигурно е имал 500 сигначър серии, като голяма част от тях се различават само във финиша. Е и какво от това? Сигначър китарите винаги са били за отдайните фенове и парите им. Нормално. Цитирай
Борис Отговорено Януари 5, 2011 Отговорено Януари 5, 2011 Е голяма работа,старата песен на нов глас... Цитирай
Yo The Real Отговорено Януари 6, 2011 Автор Отговорено Януари 6, 2011 Като говорим за стара песен на нов глас, ето ги непозьорите от Слейър. ESP Slayer Reign in Blood 2011 Цитирай
Nevermore Отговорено Януари 6, 2011 Отговорено Януари 6, 2011 ^ тази шаренийка е много по-гот от мебелировката на метлица. Цитирай
Yo The Real Отговорено Януари 6, 2011 Автор Отговорено Януари 6, 2011 Как си знаех, че коментарите ще са от типа на "е поне е супер яка". Супер яка, супер яка, мъ дали не е за някой и друг долар в повечко?! И дали не е шаренийка, създадена единствено с цел да продава? Май проблема не е кой колко китари има, дали си приличат или не, проблема е на кой са. Цитирай
Nevermore Отговорено Януари 6, 2011 Отговорено Януари 6, 2011 Проблем няма. "Рейгън в кръв" рулира. Хич не бих отказал да изкъртя паркета на блока с това зверче Цитирай
Recommended Posts