Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

• 9 months later...
Отговорено

@peterko, прекрасен трак. Поздравления,за което.

@kirilsat, много готино включване, вообще не личи нищо китайско и индо-китайско. :-). Сега нямам търпение да свърши работния ден да се включа и аз.

• 1 month later...
Отговорено (Редактирано)

Еха хора ... бях забравил че съм го постнал това :)

Много добри са всички неща благодаря ви!!!

"Ego Ergo Tu"

" Аз в смисъл ти"

това е пълното име на спектакъла на Театър Хенд

Представлението сеиграе изцяло изцяло с ръце

Разказва се за конфликтите между хората, до каква крайност може да се стигне в едни взаимоотношения.

http://handtheatre.com/blog/

Сцена От ЕГО

Редактирано от peterko
Отговорено

С този пост ще се опитам да дам малко повече информация за представлението

Надежда Захариева за "Его"

Галят и стрелят, пълзят и летят, чешат се, прегръщат и рушат. В „Его”, представлението на Пловдивския театър „Хенд”, ръцете са звезди. Дори ако сте обръгнал театрален ветеран, дишал праха на не една и две зали, от Бродилово до Бродуей, заслужава си да отидете до Пловдив, за да го гледате.

„Его” е по сценарий на Ивомир Игнатов-Кени, режисьор е Ивомир Игнатов – Кени и участва Ивомир Игнатов – Кени. Зная, че сте подозрителни съм към подобна универсалност, характерна за болезнено активните пионери от близкото соц-минало. Обаче се обзалагам, че едното ви наум така ще се заплесне още в началото, че няма да ви притеснява.

Всъщност, Кени е играл „Его” в Париж преди 10 години и сега го възстановява на Кючукпарижка сцена. Представлението е смях през сълзи, комично-страшновато, чаплинско. Изпипана арт работа, а не халтурка за безмозъчно веселие преди ракията със салатата в събота вечер.

Публиката: „Почувствах се европеец. Оствиха ме да се досещам, а не да ми сдъвчат и изплюят наготово всичко.”

„С тази постановка трябва да обиколят целия свят! Красива е!”

„Очаквах една страхотна пиеса, но това не беше просто поредната яка постановка в театър „Хенд”, това беше произведение на изкуството. Артистите на „Хенд” са родени за тази работа.”

Освен Кени, в пиесата участват актьорите Анастасия Асенова, Мариана Ангелова, Мария Димитрова и Петър Стоянов. Бурни, продължителни аплодисменти!

• 1 month later...
Отговорено

Tozi, онзи с K и тия двамата с D и H ми харесаха много. Другите не чак толкова....;)

Днеска се ядосах, че нещо не става нищо и го ударих на релакс:

http://soundcloud.com/synchu/statue-jimjam

Отговорено

Много се радвам, че забелязах, тази красива подложка!

Специални благодарности на peterko!!!

:hooray:

Толкова различни, но така приятни включвания на колегите.... :virtuoz::godbless:

То, стана ясно, че статуята си е нашенска! Що тогава, да не пусна и аз нещо нашенско?! :secret:

• 1 month later...