Dagodfather Публикувано Декември 3, 2010 Публикувано Декември 3, 2010 Една наистина невероятна и чувствена песен. Чуйте я тук: http://otkrovenia.com/main.php?action=show&id=234560 Ако може да дадете някакви мнения, благодаря предварително Цитирай
Лими Отговорено Декември 3, 2010 Отговорено Декември 3, 2010 (Редактирано) Да, песента наистина е чувствена, добре аранжирана и прекрасно изпълнена - до тук нямам забележки. Но, защо ли тази песен, като мелодия и аранжимент я слушам вече 45 години, не знам? Редактирано Декември 3, 2010 от Лими Цитирай
The_Final_Cut Отговорено Декември 4, 2010 Отговорено Декември 4, 2010 Това как се очаква да грабне младото поколение? Цитирай
Dagodfather Отговорено Декември 5, 2010 Автор Отговорено Декември 5, 2010 Това как се очаква да грабне младото поколение? Аз съм на 17 години и ме грабна? Цитирай
Dagodfather Отговорено Декември 6, 2010 Автор Отговорено Декември 6, 2010 кое те грабна? Текстта, музиката, аранжимента и пеенето. Цитирай
jiro Отговорено Декември 7, 2010 Отговорено Декември 7, 2010 Типична българска естрада от времето на Великия Емил Димитров! Само ,че сме 2010 г ...... Цитирай
emo_tion1 Отговорено Декември 7, 2010 Отговорено Декември 7, 2010 Песента е хубава, (аранжимента, изпълнението и мастеринга ) са на ниво но наистина се нуждае от малко по - съвременен аранжимент ако искате да пробиете на пазара Цитирай
Dagodfather Отговорено Декември 7, 2010 Автор Отговорено Декември 7, 2010 Това твоя песен ли е? Казах, че съм на 17.. как може да е моя Цитирай
synchu Отговорено Декември 7, 2010 Отговорено Декември 7, 2010 Сори, не слушам поп, не знам кой е Теди Генев, и т.н., но като не е твоя песента и нямаш съучастие в нея - какво търси в "Авторска музика", отива в "Линкове"/клипове. Цитирай
antonium Отговорено Декември 7, 2010 Отговорено Декември 7, 2010 (Редактирано) Хоризонт и Бг радио ще я лапнат като топъл хляб, но дотам... Редактирано Декември 7, 2010 от antonium Цитирай
savov Отговорено Декември 7, 2010 Отговорено Декември 7, 2010 Принципно почти не пиша тук...не ми се струва уместно да оценявам труда на хората. Но...не се сдържах... Въобще не е добре. Нищо ново...още по-лошо - просто до болка познат шаблон. Липсва каквото и да било композиране. Лично мнение, разбира се... Спрях парчето още на 40-та секунда. Цитирай
dids Отговорено Декември 8, 2010 Отговорено Декември 8, 2010 С риск да си навлека негативи ще се опитам да си кажа мнението . Текста много ми хареса . Дори на места има интересни нетипични сравнения , които идват малко шокиращо . Първо ! - Прочетох всички мнения на останалите колеги . Всеки има право на мнение , но голямата грешка според мен е , че искаш мнения от сериозни и с опит музиканти ! Искай мнение от масовия слушател . Защо ??? Никой не може да ме обеди , че един професионален музикант слуша музика нормално . Всички сме изкривени ! Търсим всеки тон - грешен , защо тук е така , а не така , защо има чинел , а не еди какво си и тъй нататък .......... ! На мен лично ми хареса това , че музиката рисува една картина , която напълно подкрепя текста . Има интересни хрумки , които ми допаднаха . Абстрахирам се от това , че можело аранжимента да е по друг , средствата на музициране по авангардни и тъй нататък ....... Не искам да давам примери с песни които са от два акорда и все още се слушат и са хитове . Времето е съдника на музиката . Дори това , че не е чалга заслужава адмирации , макар че и там има сполучливи неща . Успехи !! Цитирай
Recommended Posts