Jump to content
Българският форум за музиканти

Dagodfather

новаци
  • Мнения

    6
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Dagodfather's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Ето информация за Теди Генев: Той е зодия Близнак. Живее между Варна и София, но казва за себе си, че е жител на Света. Завършил е "Актьорство за Драматичен театър и Кино" в класа на проф. Надежда Сейкова. Обожава морето. Обича да пътува. Хобито му е музиката, а в последствие става и негова професия. Работил е като музикант в Норвегия, Швеция, Финландия, Германия, Испания и Канарските острови. Бил е солист на ансамбъла на ВМФ на Република България. През 1999г. заедно с колегата си Петър Песев създават дует Пети Елемент. През следващата година излиза и албумът им “Пети елемент“ . Повечето от текстовете и музиката са дело на Теди Генев. Песните им са включвани в шест различни компилации. През 2002г. дуетът спира да съществува. Първата самостоятелна песен на Теди - “Синя стая“ е по негова музика, текст на Валентин Мързаков и аранжимент на Краси Илиев. Тя му донася трета награда на Пролетния Радиоконкурс на БНР през 2002г. През същата година участва на фестивала “ Бургас и морето “ с песента “Есенни струни“ по музика на Петър Песев. Следват дуетни песни, записани със звездата на българската поп музика Маргарита Хранова – „Любовен танц“, „Южен спомен“, „Коледна песен“, „Красива Варна“ и „Сезони и Искри“, с участието на голямата българска актрира Искра Радева - всички по негова музика и текст. През 2004г. Теди Генев работи като музикант в различни клубове на Канарските острови. Първият му самостоятелен диск вече е факт. Той се нарича „Мое цвете” и включва 13 предимно негови авторски композиции както и „Фалшива обич” на Асен Драгнев и „Валерия” на работещия от дълги години в Холандия, композитор и музикант Иван Михайлов. Аранжиментите са дело на Красимир Илиев, а текстовете са както на Теди така и на поета Николай Спасов, Руска Даскалова, Стела Кръстева, Олга Стойчева и Атанас Стойчев. Албумът е реализиран със съдействието на Община Варна като част от кандидатурата на Варна за европейска столица на културата през 2019 г.
  2. Казах, че съм на 17.. как може да е моя
  3. Текстта, музиката, аранжимента и пеенето.
  4. Аз съм на 17 години и ме грабна?
  5. Една наистина невероятна и чувствена песен. Чуйте я тук: http://otkrovenia.com/main.php?action=show&id=234560 Ако може да дадете някакви мнения, благодаря предварително
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.