Evtim Djerekarov Отговорено Март 21, 2016 Share Отговорено Март 21, 2016 Вчера TONY ми даде неговата "малка жица", за да й сменя превключвателя. Отворих я и я разгледах внимателно - направена е много добре. След това я чух и останах приятно изненадан - звука на буустера е много добър - явно ползването на 4558, по-качествените кондензатори и модификацията си дават своето положително отражение. Като (може би) минус, единственото, което забелязах (понеже го пробвах с импулсно захранване) беше, че пулсации от захранването се прослушват в звука. Сложих 25 ома съпротивление последователно на захранването и кондензатор 470uF LOW ESR (Fujicon TM) към земя и сега не се чуват никакви пулсации. Може да се има предвид такова решение, ако се появи втора версия (или издание) на малката жица, което надявам се, ще стане. 5 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
patzo Отговорено Март 22, 2016 Автор Share Отговорено Март 22, 2016 Този който си оставих за мен и на него превключвателя понякога не зацепва и ще го сменя някога - явно на некачествени съм попаднал. Второ издание едва ли ще има - сега съм се заел да правя нещо по-интересно - ssl compressor clone 3 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
TONY Отговорено Март 23, 2016 Share Отговорено Март 23, 2016 Моят клон видя доста вкл/изключ за последните 2-3 години... ssl compressor clone 400 или 500? Ще правиш ли повече бройки? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
patzo Отговорено Март 23, 2016 Автор Share Отговорено Март 23, 2016 4000. Само една бройка ще правя за домашен кеф. Може да пусна тема когато го сътворя Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Март 23, 2016 Share Отговорено Март 23, 2016 4000 бройки? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
TONY Отговорено Март 23, 2016 Share Отговорено Март 23, 2016 Предполагам клона ще е на SL 4000 G. 4-5 бройки ще се продадат, 4000 не ми се вярва. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
shtur4o Отговорено Март 24, 2016 Share Отговорено Март 24, 2016 4-5 бройки ще се продадат..... Само ако са по 40 лв. ... и то ако може 20лв на заплата и 20лв. на аванс. patzo - правилно си решил, само една бройка за теб за домашен кеф. Не се занимавай с глупости. 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Evtim Djerekarov Отговорено Март 24, 2016 Share Отговорено Март 24, 2016 ^Голям инспирейшън му даваш . 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts