delirium Публикувано Март 14, 2006 Публикувано Март 14, 2006 Ами здравейте :> така малко да се представя че за първи път пиша в тоя форум.. ми начи казвам се 4о4о (принципно Християн ама рядко го ползвам) и съм от софия.. та до тук с глупостите от които никой не се интересува.. та да си дойда на думата.. от 2-3 месеца гледам китарата тъпо - в смисал свиря усърдно но без учител и сега си намерих master и ще почна да ходя на уроци при него :> а искам и да си взема китарка.. нещо от рода на 300 лева имам и се чудя дали ще ми стигнат за нещо свестно като за beginner :> аз гледах един showmaster и ми изглеждаше свестно като за начало ама на мен много неща ми изглеждат свестни та реших да се консултирам тук :> Май е това за сега :> Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Март 14, 2006 Отговорено Март 14, 2006 Първата и третата обява ми харесват(първата повече). За втората не мога да кажа нищо. Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Март 14, 2006 Отговорено Март 14, 2006 Първата и третата обява ми харесват(първата повече).За втората не мога да кажа нищо. Хондо съвсем не са лоши китари Цитирай
delirium Отговорено Март 14, 2006 Автор Отговорено Март 14, 2006 Амм какво ще кажете за тоя Washburn-X12.. сега го погледнах и ми изглежда добре :> ама дайте вие експертна преценка щото мойта не върши работа.. :> Цитирай
KingdomX Отговорено Март 14, 2006 Отговорено Март 14, 2006 Дразни ЛС на Тони тои продаваше един Скуаиер(които не звучи лошо и за начинаещ става,а и не само)цената му беше някъде около 160-170 кинта нещо от сорта Цитирай
delirium Отговорено Март 14, 2006 Автор Отговорено Март 14, 2006 Амм.. кой е Тони? и под скуайер за 160-170 да разбирам страт нали? Цитирай
synchu Отговорено Март 14, 2006 Отговорено Март 14, 2006 (Редактирано) А ти (delirium) горе долу представа имаш ли все пак каква китара искаш? Какво ще свириш? Металургия, по рок/блус, джаз? Това някак си мисля все пак има значение донякъде за китарата, която търсиш. Защото всяко едно от предложенията по-горе е зависимо от това все пак какви предпочитания имаш. При всички положения обаче първо пробвай китарата дали ти е удобна (знам че трудно се преценя, когато свириш от няколко месеца, но все пак се усеща) и вземи по възможност учителя ти с теб или поне някой приятел, който се е занимавал по-дълго, за да ти помогне при избора. edit за по-горните постове: за мен би останало неразбираемо, ако някой си вземе Скуайър пред Уошбърн Х12, ама това съм само аз - д'р'ът металяга... и фен на Уошбърн... Редактирано Март 14, 2006 от synchu Цитирай
delirium Отговорено Март 14, 2006 Автор Отговорено Март 14, 2006 Ами значи мисля си за punk/hardcore и подобни distorted нещица ама тва в далечен план иначе за сега мисля че ми трябва по-скоро нещо по-универсално докато добия техника че да мога да мисля за това "какво ще свиря".. поне аз така си мисля :> а за удобството май всичко ще ми е удобно щото до сега съм свирил само на мойта Орфейка вкъщи която е с ненормално дебел гриф и като и свикнах на нея май всичко друго ще ми е песен :> иначе имам приятел който ще помогне като трябва да се огледа китарката дали е запазена но не знам точно какво ми трябва.. та ако помогнете ще съм ви много благодарен :> Цитирай
synchu Отговорено Март 14, 2006 Отговорено Март 14, 2006 'У'кей ми хвърли един поглед и едно ухо на тоз един Уошбърн Х12 дето беше в една от обявите по-горе Другият вариант е да се разходиш по магазините - провери и във Фактор и в xxxx какво има. Ако не знаеш къде са - пиши. За до 300 кинта ще си бъде стартова китара дума да няма ... особено ако е нова, затова колегите препоръчват с право да се обърне внимание и на обявите. Втора ръка, ако е читав и запазен инструмента, ще можеш да си вземеш по-добра.. Цитирай
DaftFunk Отговорено Март 14, 2006 Отговорено Март 14, 2006 ахх сладур. Желая успех в начинанията! Цитирай
KingdomX Отговорено Март 14, 2006 Отговорено Март 14, 2006 Амм.. кой е Тони? и под скуайер за 160-170 да разбирам страт нали? да да страт ...а Тони е потребител във форума...ТОНИ еи тука кат кликнеш ша го намериш Цитирай
Baby Thomas Отговорено Март 14, 2006 Отговорено Март 14, 2006 ...за мен би останало неразбираемо, ако някой си вземе Скуайър пред Уошбърн Х12, ама това съм само аз - д'р'ът металяга... и фен на Уошбърн... И аз така... Цитирай
RockoBG Отговорено Март 14, 2006 Отговорено Март 14, 2006 ...за мен би останало неразбираемо, ако някой си вземе Скуайър пред Уошбърн Х12, ама това съм само аз - д'р'ът металяга... и фен на Уошбърн... И аз така... Подкрепям напълно. А като дългогодишно ручило (мно'о брум ве) препоръчвам хъмбъкъри ако ш'се купува евтино. По-точно евтини Хъм бръмчат по-малко или никакза разлика от евтини сингли. Цитирай
delirium Отговорено Март 15, 2006 Автор Отговорено Март 15, 2006 Еми значи ще се обадя утре на момчето с Уошбърн-а и ще я зема пък остава само да се науча и да свиря ;Пп Мерси много на всички Цитирай
Recommended Posts