BOSH220V Отговорено Ноември 16, 2010 Автор Share Отговорено Ноември 16, 2010 Значи да си я малтретирам и да не се притеснявам за фендерски класически вид Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Fallenblood Отговорено Ноември 16, 2010 Share Отговорено Ноември 16, 2010 доста симпатична китарка, мисля, че добре ще й стои и тъмен пикгард Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
RockoBG Отговорено Ноември 16, 2010 Share Отговорено Ноември 16, 2010 Тоя бридж е от орфендер. На мен ми прилича на Puldin. Yes Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikifena Отговорено Ноември 16, 2010 Share Отговорено Ноември 16, 2010 Винаги съм се чудил кои са тия идиоти които слагат табелки Marshall на БГ ламови усилватели и на пълдините лепенки Fender. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Valeri_pj Отговорено Ноември 16, 2010 Share Отговорено Ноември 16, 2010 Това поне си личи че не е Фендер,обаче има едни брадъри с дръпнати очички,които без да са идиоти си слагат надписи Gibson че и Made in USA на китарите и дори за по лаици хора изобщо не си и личи ментака!Те са по-опасните Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
мегатон Отговорено Ноември 16, 2010 Share Отговорено Ноември 16, 2010 Прави си нов пикард без притеснение.Китарата е 100%''Кремона''. Успех! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
dandilov Отговорено Ноември 16, 2010 Share Отговорено Ноември 16, 2010 Моето мнение: И на мен китарата ми прилича на "сбирщайн"... Грифът е от "Орфей" и то от старите. Самозалепващи надписи китайците продават одавна в ebay и не само. Бридж-а е от "Пълдин" или "Кремона" - еднакви са. Адаптерите са си кремонски (синглите), бридж адаптера не знам какъв е. Тялото от тези снимки не мога да преценя какво е, не се вижда добре дървото. Като заключение ще кажа: Действай смело и я постегни тая "Пепеляшка". Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Evtim Djerekarov Отговорено Ноември 16, 2010 Share Отговорено Ноември 16, 2010 Бриджа мисля, че е Кремона. При орфейските, ламарината на основата е извита още веднъж над главите на винтчетата за октавите. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ciriljhonson Отговорено Ноември 16, 2010 Share Отговорено Ноември 16, 2010 (Редактирано) Два ярки образеца на китаростроенето от времето на соца: ОРФЕЙ Кремона Казанлък Толкова дискутираната китара не е нито Орфей, нито Кремона, а е някакъв микс от минало и настояще. На първата снимка материалът на тялото много ми прилича на MDF, а си личи че много нещата по китарата са правени в домашни условия и на любителски начала. Редактирано Ноември 16, 2010 от ciriljhonson Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mefistofel82 Отговорено Ноември 16, 2010 Share Отговорено Ноември 16, 2010 Грифа според мен е кремонски, може би му е сменян фретборда и тогава е отстранено нулевото прагче. Иначе главата си е едно към едно с тази на моята метла и са му боднати ретейнър и една лепенчица, че да стане по-купешки вида и. Бриджа също си е кремонско изпълнение, по моя докато беше с такива винтчета за височината на струните съм оставил два ката кожа, така че и него ми е трудно да го забравя. Тялото вече може би е правено допълнително, не зная. Със сигурност обаче замисъла му първоначално не е бил да бъде с пет позиционен ключ и за това са се наложили интервенциите с дрелката, за да се постигнат отворите като на фендерско тяло. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts