Jump to content
Българският форум за музиканти

BOSH220V

Members
  • Мнения

    35
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно BOSH220V

  • Рожден ден 02/20/1992

Previous Fields

  • Инструмент
    Китара, вокал

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Димитровград

BOSH220V's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

5

Обществена Репутация

  1. Здравейте майстори! На някой да му се намират непотребни ключове от Орфей за горно монтиране? Прилагам снимка. Благодаря! Поздрави!
  2. Здравейте! Чудя се дали ще се намери някой, който ще ми се навие да подмени само 2-3 прагчета на стара Кремона и какво ще ми струва евентуално. Благодаря за вниманието!
  3. Това е моя вариант, надявам се да го разбереш и да ти помогне Поздрави! https://db.tt/ZSfL8iBy
  4. Привет! Преди известно време ми се наложи да си намеря споменатата в заглавието книга. Голям зор видях да я намеря, като попадах на хора които ми казваха "А, то това е антика, мога да ти го намеря, ама ще струва 30 лв." на което, разбира се,отговарях с " Не, благодаря!". Книгата се среща по някой книжарници и струва 10 лв., така, че не се подлъгвайте, неопитни като мен хорица. Та, да минем по същество. Ако не можете да откриете въпросния учебник или не ви се дават 10 лв. аз мога да ви го предоставя без пари. Можете да ме намерите на skype: buden-bosh или на e-mail: bosh220v@abv.bg Поздрави и приятно свирене
  5. Привет! Сблъсках се с един неприятен проблем. Приятел си купи бас китара на старо. Даде ми да и сменя ключовете, но забелязах, че някои вдии са останали в дървото със счупена глава. Срещам наистина голям проблем с намирането на начин да ги отстраня. Мина ми като идея та издълбая дупки и да запълня после с кит за дърво, но тъй като ми се струва унищожително реших да се допитам до по-вещи хора. Приемам всякакви предложения за решение на проблема. Благодаря за вниманието!
  6. Ето тази втората е като моята http://www.musikkeller.com/mk/index.php?id=hersteller&typ=musima&lang=en Бая антика е
  7. Привет! Имам един проблем за който не успях да намеря достатъчно ясна информация в другите топици на които попаднах. Китарата ми има два единични адаптора. Когато я пусна всички струни се чуват прилично само първа е около два пъти по-тиха от останалите. Това е и в 3-те случая - когато работи по един от двата и когато и двата адаптора работят. Всякакви съвети за решение на проблема са добре дошли :) Благодаря за вниманието предварително!
  8. Егати! Никога не са бях замислял да пиша миксер вместо сплитер в гуглето . ОООоо колко съм прост! Мноооооого БЛАГОДАРЯ!!! :)
  9. Привет, Искам да се обърна към по-вещите от мен електричари. Проблема ми е, че искам да направя сплитер чиято функция е точно обратната на името му. Искам да има 2 входа и един изход. Ще си помислите че съм идиот (и сигурно е така щот кат са замисля тва може да са окаже и невъзможно) ама аз и приятелите ми сме финансово ограничени и ни трябва да включим 2 микрофона към 1 стъпало. Опитахме се да направим нещо, но като включим и двете едининия мик не работи. ПОмоЩ! и блгодаря :)
  10. Значи да си я малтретирам и да не се притеснявам за фендерски класически вид
  11. "Та така де искам да кажа че ако пазите снимките някъде в дълбоките архиви на старата (или все още същата) печка ше е яко ако ги извадите на бял свят."
  12. Не съм китарен експерт но поне мисля, че мога да чета. Не съм сигурен за злощастния път, който горкия инструмент е изминал и не мога да отговоря на въпроси като "Защо е дълбано в дървото около нек-адаптера?". Аз си ги задавам същите. Ако някой е сигурен че това не е фендър, моля да каже и да каже защо мисли така (без да се взимат предвид износени или ръждиви части или вероятно/очевидно сменени части от електрониката).
  13. Привет, За начало искам да кажа, че се случва мои приятели да ми поверят някоя счупена китара да им я постегна защото искали да се научат да свирят. Ама то ко има да ми поверяват, щот по принцип е я някоя крива Кремона или потрошен Орфей дет и без тва са си крайно зле. Скоро обаче ми дадоха един доста запазен Fender Stratocaster и аз реших да го пробвам. Уви не работеше. Викам си "я да го отворя да видя как е електрониката". Речено сторено. Ама като го отворих, некадърно направените връзки ( а и аз не съм кой знай къв електричар) бяха най малкото което, така да речем, ми направи впечатление. На горката китара и се беше случил някакъв Кретен с дрелка. Оооо да ДРЕЛКА. Брао пич . Ето какво видях: обърнете внимание на гадно изглеждащия homemade адаптор, койо отначало не забелязах Като цяло не е болка за умиране ама трябва да се признае, че е гадно. ТАаааа! Тъй като видях че и пикгарда е самоделка се зачудих - Дали да поправя нанесените щети, да дам повечко кинти за оригинален пикгард с оригинална електроника и да запазя оригиналния вид на китарата или да я направя без пикгард и да запълня предната част (нещо такова Дърводелска агресия, как да преобразим старото басче/китарка) ?
  14. Не знаех къде да пусна тази тема и този раздел ми се стори добър. Искам да се обърна към хората които са направили някои доста готини теми, но е минало доста време от тогава. По темите е имало снимков материал, който доста добре допълва информацията. С времето обаче снимките са били изтрити (по различни причини в нет пространството) и сега яките постове седят някак си постни. Та така де искам да кажа че ако пазите снимките някъде в дълбоките архиви на старата (или все още същата) печка ше е яко ако ги извадите на бял свят. П.С. Ако на модернаторите им харесва идеята може да спомогнат както могат за пропагандиране
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.