sardaesox Публикувано Ноември 15, 2010 Публикувано Ноември 15, 2010 С няколко клика по патерните и желания ритъм е готов.Направо съм зарибен-ТОВА го издялах за няколко минути. Цитирай
Лими Отговорено Ноември 15, 2010 Отговорено Ноември 15, 2010 Става само за демо-композиране/аранжиране, но не и за готов краен продукт. Цитирай
sardaesox Отговорено Ноември 15, 2010 Автор Отговорено Ноември 15, 2010 От това за какво става ,не зависи само от плъгина,бих казал че възможностите му са почти безкрайни по отношение на "хуманизирането" на звука.С дисторшън може би ще се справи REAL STRAT,но не съм се занимавал.Тук ме привлече възможността за изкарване на акустичен саунд. Цитирай
yellow nEuphoria Отговорено Ноември 15, 2010 Отговорено Ноември 15, 2010 Става само за демо-композиране/аранжиране, но не и за готов краен продукт. Чай малко сега, кой си точно ти, че да казваш дали става или не Ако знаеш как да смесваш изобщо няма да направиш разлика, кво го нападате човека за всичко... Дразня се, че има разни пичове дето на абсолютно всичко пишат само критики, много ми е интересно да чуя ваши записи, нещо и аз тогава да ви направя един анализ, ................... Цитирай
crionic Отговорено Ноември 15, 2010 Отговорено Ноември 15, 2010 Аз не съм видял някой някого да напада... Цитирай
Лими Отговорено Ноември 15, 2010 Отговорено Ноември 15, 2010 (Редактирано) Още когато не си бил роден, когато през 1987-94г притежавах едно от най-добрите професионални студия в София, оборудвано като космическа ракета, в което са записвали много известни тогавашни музиканти и групи. Въпреки че, сега има нови технологии, за които сме мечтали тогава, разбрал съм че: 1. Тренираното музикално ухо като мойто, много трудно може да се излъже. 2. Няма по-красиво свирене от "талантлива" човешка ръка. Поради това аз се отказах от почти всякакви шмекерии с ефекти, семпли и компютри и свиря само натурално с акустична китара. П.П. Това не беше критика към автора, а само мое мнение! В подписа ми може да чуеш мои композиции изсвирени от собствената ми ръка преди 22г. и ако искаш ги критикувай. Не ми се обяснява повече и свирете с ръцете си и техниката не я използвайте от мързел, а умерено и находчиво! Редактирано Ноември 15, 2010 от Лими 1 Цитирай
synchu Отговорено Ноември 15, 2010 Отговорено Ноември 15, 2010 ................... Следващият път. в който си завършиш излиянията по начина, по който беше ги завършил - ще почиваш от писане. Цитирай
L.K. Отговорено Ноември 15, 2010 Отговорено Ноември 15, 2010 Няма лошо да се програмира музика. Лошо е програмистите да се чувстват гении в музиката. Гениите в музиката не са програмисти. Цитирай
sardaesox Отговорено Ноември 15, 2010 Автор Отговорено Ноември 15, 2010 Съжалявам за развихрилия се нелеп спор около този така добър плъгин.Но от него можем и да се НАУЧИМ да свирим. Цитирай
trendkiller Отговорено Март 10, 2011 Отговорено Март 10, 2011 Чак да забравим... Ние не сме се научили още. Цитирай
spaghetti Отговорено Октомври 23, 2011 Отговорено Октомври 23, 2011 Още когато не си бил роден, когато през 1987-94г притежавах едно от най-добрите професионални студия в София, оборудвано като космическа ракета, в което са записвали много известни тогавашни музиканти и групи. Въпреки че, сега има нови технологии, за които сме мечтали тогава, разбрал съм че: 1. Тренираното музикално ухо като мойто, много трудно може да се излъже. 2. Няма по-красиво свирене от "талантлива" човешка ръка. Поради това аз се отказах от почти всякакви шмекерии с ефекти, семпли и компютри и свиря само натурално с акустична китара. П.П. Това не беше критика към автора, а само мое мнение! В подписа ми може да чуеш мои композиции изсвирени от собствената ми ръка преди 22г. и ако искаш ги критикувай. Не ми се обяснява повече и свирете с ръцете си и техниката не я използвайте от мързел, а умерено и находчиво! Ммм да. Звучи като преди 22 години. Цитирай
Steppenwolf Отговорено Октомври 23, 2011 Отговорено Октомври 23, 2011 Според мен, плъгинът е много добър, но съм съгласен с Лими. Цитирай
Hillbilly Отговорено Октомври 24, 2011 Отговорено Октомври 24, 2011 Преди 2 х 22 години е свирено доста рок музика,предполагам и след толкова рецептата ще е същата - добро тоноизвличане,лампови усилватели и прилични инструменти,в целия бял свят записват по Този начин,а да минеме тънко и да Фанеме Господ за шлифера е някакво булгар изобретение,което не бачка Цитирай
Recommended Posts