Yo The Real Отговорено Октомври 27, 2009 Отговорено Октомври 27, 2009 http://cfs13.tistory.com/image/33/tistory/...0/49930b4c6a1fd "Someday..." Цитирай
Drummer_Nick Отговорено Октомври 28, 2009 Отговорено Октомври 28, 2009 Аз съм едно 14-годишно момче което има една мечта! Да притежава тази китара. Това е мечтаната ми китара!Човека който е свирил на тази китара е жива легенда и ИДОЛ за мен! Цитирай
djbnz Отговорено Октомври 28, 2009 Отговорено Октомври 28, 2009 Ем личи си, първо темата е за красива китара, а не за мечтана китара. Няма да описвам колко бозаво изглеждат стратовете, единствената компенсация е звукът. Цитирай
Slide Отговорено Октомври 28, 2009 Отговорено Октомври 28, 2009 (Редактирано) ^ За това има хиляди хора, с хиляди мнения. Има хора, които намират Гибсън за бозаво изглеждаща. Така или иначе, това са двете най-популярни форми в света (може би с лек превес на Страт тип формата). За всеки влак си има пътници. А и аз самия намирам китарата на Ричито за хубава. Не знам и кое си личи или какво по-точно трябва да си личи? В много от случаите, най-красивата китара за някого е и мечтаната за него. Редактирано Октомври 28, 2009 от Slide Цитирай
Malcolm_Young Отговорено Октомври 28, 2009 Отговорено Октомври 28, 2009 djbnz:Ем личи си, първо темата е за красива китара, а не за мечтана китара. ^ Или вашата китара-мечта е написано в 1вия коментар по темата 1. Мисля,че черна е по-хубава,а и с окраската на Закк.. 2. Естествено старата Xplorer Китарата на James Hetfield 3. Китарата на Лайхо-един от най-бързите китаристи в момента А китарата ми мечта е 1. Цитирай
TONY Отговорено Октомври 28, 2009 Отговорено Октомври 28, 2009 ^ няма ли някой да уточни второто име на Алекси. Не е Лайхо. Може би Лайо ??? Така поне ми се счу по "Фрактура". Цитирай
/BaSS FreaK/ Отговорено Октомври 28, 2009 Отговорено Октомври 28, 2009 пичове нз ама на слашката китарите рулззз Цитирай
Slacoth Отговорено Октомври 28, 2009 Отговорено Октомври 28, 2009 Въпреки, че съм отдавна оформен метълист, много харесвам този модел - Gibson SG Black с "пластмасови" ключове. Ако един ден си повиша стандарта дотолкова, че да мога да си позволя нещо такова, може би ще продам Jackson-а и процесора и ще взема един истински амп за тази хубавица. Цитирай
Drummer_Nick Отговорено Октомври 28, 2009 Отговорено Октомври 28, 2009 Ем личи си, първо темата е за красива китара, а не за мечтана китара. Няма да описвам колко бозаво изглеждат стратовете, единствената компенсация е звукът. Приятело доколкото виждам в залгавието пише ИЛИ КИТАРАТА МЕчТА. Така че не мога да разбера кое е нередното нещо с поста ми.А доколкото до китарата...Според мен най-великия китарист няма да свири с гадна китара... Външния вид не е всичко Цитирай
checho Отговорено Октомври 29, 2009 Отговорено Октомври 29, 2009 минута в гуугъл показва това http://www.sci.fi/~kajun/finns/ male names - aleksi last names - laiho чуйте сами Цитирай
/BaSS FreaK/ Отговорено Ноември 2, 2009 Отговорено Ноември 2, 2009 Slacoth напълно съм съгласен с теб влюбен съм в Гибсън СГ Цитирай
Slav Отговорено Ноември 2, 2009 Отговорено Ноември 2, 2009 SG ли каза някой ? Slacoth, искренно ти пожелавам да го имаш този дявол. Цитирай
Recommended Posts