Rotten Body Landslide Отговорено Февруари 14, 2005 Отговорено Февруари 14, 2005 браво Mu3epHuK мно ме изкефи Rip(Your Flesh)Away :guitar: :green: Цитирай
ProjectHamsterdam Отговорено Февруари 15, 2005 Автор Отговорено Февруари 15, 2005 Благодаря, хора! :hello: Dylan, благодаря за експедитивно свършената работа, чакам да пратиш файловете на адреса, който ти изпратих и дано ти е било приятно човъркането из тях. Барабаните за нещастие не са писани на MIDI, а са просто наредени семпли в Cool Edit - една своеобразна техника на писане, от която така и не се отучих. Един проект изглежда горе-долу така: Което означава, че различно velocity може да се използва лесно при писането чрез използване на различни семпли, но се губи гъвкавост ако се наложи промяна на темпото, а и веднъж подредени семплите се подменят по-трудно - т.е. в даденият пример (грайндаж с брейкове) трябва да се използват поне 3 различни вида snare на мястото на дадения, поне 2-3 ралични вида фус и може би 2 чифта различни каси, но това е равносилно на пренаписване на пасажа. Иде реч, че трябва да се науча да пиша на MIDI. :wall: Няма какво да се лъжем, барабаните правят 80% от музиката в този стил, така че на тях трябва да се обърне най-голямо внимание. Абе важното е бруталия да има, каквото определено е положението в нещото, което готвим в момента и което би трqбвало да се появи на бял свят към края на другата седмица, стига да не ви е писнало вече. :green: ПП: Galileo, имаш ПМ. Цитирай
Joys Отговорено Февруари 16, 2005 Отговорено Февруари 16, 2005 Ти си луд бре. Абе и аз правя невиждани магии в мултитрака ама не и с барабаните, само с китарите. Т'ва е като да броиш краката на овцете и да делиш на 4. Въпрос на свикване все пак. Виж дали ти харесва този звук на барабани: Drums only 5.32 User и Pass на PM Цитирай
jFog Отговорено Февруари 16, 2005 Отговорено Февруари 16, 2005 ПП: Абе jFog и Dylan, вие пък да не правите поп? Стига сте ни будалкали, никой не ви се връзва. A утре сядам да записвам още - и по-брутално може. ХА! братовчета Dylan незнам, аз като тинейджър освен мелодичен грайн ми се свиреше и рап с китари.ИМах разни идеи ама никой не ми се върза тогава. ..ма нали знаеш никой не знае от де шъ изкочи зайчето :green: ташака настрани дя , Метъл-а е свеж и радващ ушите ми Тъй че записвай оня дебне с УинАмп-а. Цитирай
edgecrusher Отговорено Февруари 17, 2005 Отговорено Февруари 17, 2005 Аз ли съм закъснял или съм просто куцузлия.... ... "The page you are attempting to access has been removed because it violated Tripod's Terms of Service. Please check out Tripod's Help system for more information. " Цитирай
ProjectHamsterdam Отговорено Февруари 17, 2005 Автор Отговорено Февруари 17, 2005 Куцузлията май съм аз.. Това е вторият webspace провайдър, от който ме гонят в рамките на 2-3 седмици. Абе не знам кво толкова бъркам и кое ги дразни, но сега се помещавам в geocities. След мъъничко давам линк и за там. Цитирай
edgecrusher Отговорено Февруари 17, 2005 Отговорено Февруари 17, 2005 аз също имам акаунт в Lycos и също имам мр3-ки там ,но не ме гонят още Цитирай
ProjectHamsterdam Отговорено Февруари 17, 2005 Автор Отговорено Февруари 17, 2005 Начи за пореден път линкове към същото нещо: 01.Slow 02. Rip Away The same old songs... Скоро поствам нещо ново, писна ми от тези песни. А най-вече ми писна да ги трият. Само да ми се махне от главата утрешният иСпит... и :guitar: Наздраве! Цитирай
jFog Отговорено Февруари 28, 2005 Отговорено Февруари 28, 2005 КО става дя с тия вокали отече ли работата или много репитирате? :violin: Цитирай
Recommended Posts