Baby Thomas Публикувано Октомври 4, 2010 Публикувано Октомври 4, 2010 Покрай тази тема се хванахме няколко съфорумци и направихме кавър на тази супер яка песен на Дио - Long Live Rock And Roll. Участващите са: Infinity - Вокали Dreammind - Китари Lord Of Darkness - Хамонд Demiurg - Бас Baby Thomas - Барабани и микс Резултатът можете да чуете тук: http://babythomas.name/Audio/LongLiveRockAndRoll-Final.mp3 Цитирай
stomanow Отговорено Октомври 4, 2010 Отговорено Октомври 4, 2010 Браво .Китарите са жестоки а за вокалите ЕВАЛА !!! Цитирай
imagines Отговорено Октомври 4, 2010 Отговорено Октомври 4, 2010 страхотно ееее!!! И изсвирено и смесено! Infinity мачка ! Цитирай
Fashion Отговорено Октомври 4, 2010 Отговорено Октомври 4, 2010 Eeeee, супер! Много съм горд с голямото Русенско участие! Страхотна работа на всички участници. Цитирай
dids Отговорено Октомври 4, 2010 Отговорено Октомври 4, 2010 Самото присъствие на Крис / мамчето / е гаранция за качество !!! Направили сте нещо чудесно ! Ще се опитам на направя кавър на Вашата версия . Винаги съм се чудел защо някой по - отгоре не обръща внимание на Крис ! За мен тя е емблемата на Българския рок в момента ! / поне за тези които я познават , е имаше Роберта , но тя се загуби нещо / . Благодаря Ви за песента / изтеглих си я с кеф / . Пожелавам повече такива стойностни проекти !!!! Цитирай
Mephistofel Отговорено Октомври 4, 2010 Отговорено Октомври 4, 2010 Браво'с, Цецко, много добре сте се справили! Супер е! Поздрави на всички! Цитирай
don_pepinio Отговорено Октомври 4, 2010 Отговорено Октомври 4, 2010 Ехаааааа...само мога да кажа едно голямо БРАВО!!!Страхотно изпълнение,супер много се изкефих!!!Мисля че Дио го заслужава... Цитирай
7thString Отговорено Октомври 4, 2010 Отговорено Октомври 4, 2010 Infinity Както неведнъж съм казвал, Бог като е раздавал глас, тя се е наредила 2 пъти на опашката ))) Страшно парче Цитирай
DREAMMIND Отговорено Октомври 5, 2010 Отговорено Октомври 5, 2010 Infinity По принцип не си падам по високите прилагателни но, пеенето е гениално, като изпълнение а като емоция дори повече, слушах парчето около 50 пъти от сутринта и ще го слушам още около 1000 Цитирай
bulby Отговорено Октомври 5, 2010 Отговорено Октомври 5, 2010 Еее, много яко се е получило, евала на всичките участници! Вокалите са повече от ударни, имам само една лека забележка - в припева малко се набива на уши "rOck", принципно в стандартното произношение на думата "о"-то звучи по-близо до "а". Цитирай
ultramega Отговорено Октомври 5, 2010 Отговорено Октомври 5, 2010 еха супер се е справила бандата Цитирай
hand_of_doom Отговорено Октомври 6, 2010 Отговорено Октомври 6, 2010 Евала, колеги !!! Вокалите направо цепят мрака ! Поздрави и за останалите музиканти. Миксът също е добър, само се чудя дали ако китарите са малко по-плътни, ще да звучи по-добре. Още веднъж евала! Цитирай
Recommended Posts