Jump to content
Българският форум за музиканти

imagines

Members
  • Мнения

    25
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно imagines

  • Рожден ден Януари 1

Previous Fields

  • Инструмент
    vocal strings

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Location
    Fuerteventura

imagines's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Обществена Репутация

  1. Много як тон си докарал.
  2. Благодаря ви, много за коментарите! Сега остава да намеря китарист, който да запише още няколко парчета на Малмстийн, които искам да изпея. Май трябва да пусна отделна тема за това
  3. Страхотно е, човече! Браво!
  4. Ами..от кога му се канех на това парче.. И на още много негови. Трака не е много читав, но това е с,което разполагам за момента
  5. Аз седя и слушам ли слушам,и си мисля .че Найтуиш,след Таря,са Пропуснали да минат през България и да си отнесат, кат' куцо пиле домат ,Новата вокалистка! Колко жалко за тях!
  6. страхотно ееее!!! И изсвирено и смесено! Infinity мачка !
  7. Толкова рядко се впечатлявам от музика правена в Бг (да не кажа,че въобще не я харесвам), Но това парче кефи Много! Смесено е порядъчно,текстът грабва, а вокала е с разкошна бленда,и като цяло носи много магия! Продължавайте така! Искам да ви слушам още много!
  8. Мисля.че е около 400 евро в Томан. Два пъти по-скъпо е от Босът (190евро в Томан ,а в Бг е 210евро) , обаче ,ако си погледнал характеристиките му,ще разбереш,че си заслужава ... Пускай тото,още не са ударили джакпота ))
  9. От няколко месеца се радвам на Роланд Бос. Моделът е тазгодишен и го докопах веднага след като бе достъпен в Бг. На репетиции му се радвах много, но разбрах какво може и какво е злато едва,когато заработихме заедно на сцена. Най-си ме изкефи Лупърчето ,за възможностите на хармонайзера да не говорим...ривърби,дилеи,всякакви симулации. Благотворни са и лимитера и компресора вътре. и висчко това просто обезсмисляше каквито и да е корекции в пулта по време на работа. Въпреки това ,имам набелязана втора 'играчка' ,а именно http://www.tc-helicon.com/voicelive-touch.asp Босът е разкошен,но нямам мобилността на сцената с него. Не винаги съм близо до пулта-всяка сцена и всяко участие са различни ,а това чудо на Тс електронокс си го боцвам на стойката,а нея си я мъкна с мен където си поискам, не се спъвам в кабели, има си тъч пад и не танцувам "казачок" върху някакви педали,докато си намеря подходящият саунда Та стискайте палци да си купя новата 'играчка' скоро )
  10. Здравей, момиче, което разглежда профила ми в 4ч сутринта... ;)

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.