King Nothing Публикувано Октомври 1, 2010 Публикувано Октомври 1, 2010 (Редактирано) Здравейте. Както обещах да пусна кавъри за да покажа възможностите на най-новата ми придобивка-Gibson Les Paul Custom Black Baeuty '59. Creeping Death Fade To Black Sad But True Njoy! П.П.:Забравих да кажа, че и барабаните са мое производство Редактирано Октомври 1, 2010 от King Nothing Цитирай
Hillbilly Отговорено Октомври 1, 2010 Отговорено Октомври 1, 2010 Абе това звучи по-яко от оригинала ,ако пуснеш нещо и на чиста китара.. Цитирай
King Nothing Отговорено Октомври 1, 2010 Автор Отговорено Октомври 1, 2010 Мислих да запиша The day that never comes, но днес съм много изморен и най-вероятно утре . Цитирай
predvoditel Отговорено Октомври 1, 2010 Отговорено Октомври 1, 2010 А другото/ефектите/ софтуер ли са ? Цитирай
Hillbilly Отговорено Октомври 1, 2010 Отговорено Октомври 1, 2010 (Редактирано) ^^е то остава да не си,аз сигурно няма да я пусна 24 часа тая черната хубавица.. Редактирано Октомври 1, 2010 от Hillbilly Цитирай
King Nothing Отговорено Октомври 1, 2010 Автор Отговорено Октомври 1, 2010 ^ Ще ти я дам некой път , като си такъв мераклия ^^Ти как мислиш Цитирай
Yves Отговорено Октомври 1, 2010 Отговорено Октомври 1, 2010 Аз съм по-впечатлен от изсвирването на барабаните, отколкото на китарите, въпреки че и на двете едва ли ще се намери някой да им намери кусури. Евала! И понеже в момента слушам Creeping Death само да вмъкна, че според мен частта след солото си е по-хубава по-бавна...така забързано някакси се губи апокалиптичността И отново за всичко! Цитирай
MR_STENCH Отговорено Октомври 1, 2010 Отговорено Октомври 1, 2010 Откъм звук има още какво да се желае, но изпълненията са железни Браво! Цитирай
ultramega Отговорено Октомври 1, 2010 Отговорено Октомври 1, 2010 Остава единствено да ги изпееш Честито за китарата! И за да не е съвсем без нищо - стори ми се че чувам леки неритмичности в китарите и то най вече по време на сола.... Барабаните са супер Цитирай
Baby Thomas Отговорено Октомври 1, 2010 Отговорено Октомври 1, 2010 Много добре, наистина желязно!!! П.П. Барабаните не са живи, а Фейд-а е с бекинг, само за инфо... Цитирай
Janick_Gers Отговорено Октомври 2, 2010 Отговорено Октомври 2, 2010 Много злобни кавъри! Евала за положения труд! Цитирай
stomanow Отговорено Октомври 2, 2010 Отговорено Октомври 2, 2010 ама верно кажи как е записвано? Цитирай
Recommended Posts