L.K. Публикувано Септември 22, 2010 Share Публикувано Септември 22, 2010 Тази главица притежава ли я някой? Има ли впечатления за споделяне? Kustom The Defender 5W Русначетата доста се заиграват с нея да я модват. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
L.K. Отговорено Септември 22, 2010 Автор Share Отговорено Септември 22, 2010 Схема (захранването и изходният траф не са показани): Интериор: и цялата тема в руски форум. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
blr Отговорено Септември 22, 2010 Share Отговорено Септември 22, 2010 (Редактирано) Не съм го слушал това, но цената в Амазона ми се вижда доста апетитна. ПП: Поразгледах линковете, който си дал. Симпатична главичка. Въпросът в доколко ще е практична? Дали ще е достатъчно мощна за репетиции с акустични барабани, иначе за тези пари ми се вижда добро решение за домашно свирене. Редактирано Септември 22, 2010 от blr Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
L.K. Отговорено Септември 22, 2010 Автор Share Отговорено Септември 22, 2010 Барабаните ще са шумна компания за тази главица според мен. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
TONY Отговорено Септември 22, 2010 Share Отговорено Септември 22, 2010 Котарака по ме кефи. Видях, че снимката е от руски сайт. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
blr Отговорено Септември 22, 2010 Share Отговорено Септември 22, 2010 Барабаните ще са шумна компания за тази главица според мен. И аз така мислех, ама този момък виж какво казва: http://www.amazon.com/Kustom-Defender-Clas...howViewpoints=1 Не става ясно обаче дали е имало барабани в бандата. Аз навремето съм репетирал с MV3 на БАС с акустични барабани и за моя огромна изненада нямах проблем с мощността. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Trysth Отговорено Септември 22, 2010 Share Отговорено Септември 22, 2010 Някой може ли да направи сравнение м/у това и 5 ватовата главица на Блекхарт? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
gueorgues Отговорено Септември 23, 2010 Share Отговорено Септември 23, 2010 абе 5 вата са си 5 вата. Аз имам 5-ватово комбо и да - не е слабо, чува се. но барабаниста ще трябва да е доста "нежен", както и всички останали в групата за да се чува нещо. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Септември 23, 2010 Share Отговорено Септември 23, 2010 В интерес на истината 5 вата са разтегливо понятие. Може да вика повече или по-малко, зависи от схемното решение, частите, кабинета. Блекхарта вика достатъчно. Не ме кефи, че прекалено окастрено, поне едно EQ да бяха сложили... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
L.K. Отговорено Септември 23, 2010 Автор Share Отговорено Септември 23, 2010 Китайчетата са изпилили цената максимално. Руснаците правят някакви модове като тонкоректори и доп. волюм пот. Блекхърта е по-напред и с изработка, и с цена. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
blr Отговорено Септември 23, 2010 Share Отговорено Септември 23, 2010 Наистина Х-Вата са доста разтегливо понятие, най-малкото заради чувствителността на говорителите, към които ще се закача. Иначе, дори и да не става за свирене с барабанист, за тези пари според мен би имало успех, дори само и за домашно свирене, стига някой да се сети да го внесе в БГ. Те парите ще станат 100 Евра, но пак ми се вижда разумно. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts