Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Отговорено (Редактирано)

Не съм го слушал това, но цената в Амазона ми се вижда доста апетитна.

ПП: Поразгледах линковете, който си дал. Симпатична главичка. Въпросът в доколко ще е практична? Дали ще е достатъчно мощна за репетиции с акустични барабани, иначе за тези пари ми се вижда добро решение за домашно свирене.

Редактирано от blr
Отговорено
Барабаните ще са шумна компания за тази главица според мен.

И аз така мислех, ама този момък виж какво казва:

http://www.amazon.com/Kustom-Defender-Clas...howViewpoints=1

Не става ясно обаче дали е имало барабани в бандата.

Аз навремето съм репетирал с MV3 на БАС с акустични барабани и за моя огромна изненада нямах проблем с мощността.

Отговорено

абе 5 вата са си 5 вата. Аз имам 5-ватово комбо и да - не е слабо, чува се.

но барабаниста ще трябва да е доста "нежен", както и всички останали в групата за да се чува нещо.

Отговорено

В интерес на истината 5 вата са разтегливо понятие. Може да вика повече или по-малко, зависи от схемното решение, частите, кабинета. Блекхарта вика достатъчно. :cheers2:

Не ме кефи, че прекалено окастрено, поне едно EQ да бяха сложили...

Отговорено

Китайчетата са изпилили цената максимално. Руснаците правят някакви модове като тонкоректори и доп. волюм пот.

Блекхърта е по-напред и с изработка, и с цена.

Отговорено

Наистина Х-Вата са доста разтегливо понятие, най-малкото заради чувствителността на говорителите, към които ще се закача. Иначе, дори и да не става за свирене с барабанист, за тези пари според мен би имало успех, дори само и за домашно свирене, стига някой да се сети да го внесе в БГ. Те парите ще станат 100 Евра, но пак ми се вижда разумно.