Victoroth Отговорено Септември 15, 2010 Отговорено Септември 15, 2010 Поредната глупост, която се опитва да привлече внимание с какво , забележете, с добавянето на още 1 струна към вече съществуващите си, и предостатъчно дебели грифове, изявявайки, че компанията е постигнала нещо ново, а такива неща има още от 80-те. Като сте толкова запалени по-дебел звук, вземете си един Octaver и пей сърце, дъндания колкото искаш със 6 струни. Това не само измъчва ръката до максимум, ами сигурно се чувства като онези дебелите, стари, руски телевизори от преди време Цитирай
chalgasucks Отговорено Септември 16, 2010 Отговорено Септември 16, 2010 пич ... тва е несериозно , те и колите масово са с 4 цилиндрови двигатели ама все киска от 8 до 12 ... тва е като хубавата жена (дано ме разбираш) KRISMANA - с какъв модел разполагаш точно колко струнени как се сдоби с него (предполагам интернет де ) , какви са спецификите на китаркта , дърво гриф ще ти бъда благодарен за повече информация ако искаш пиши на лично Цитирай
Heartman Отговорено Септември 16, 2010 Отговорено Септември 16, 2010 ^ Хубавата жена и хубавата китара си имат пропорции.Това вече влиза към дебелата жена,ако ме разбираш. Цитирай
chalgasucks Отговорено Септември 16, 2010 Отговорено Септември 16, 2010 хахахах нямам какво да коментирам Цитирай
Valserp Отговорено Септември 16, 2010 Отговорено Септември 16, 2010 ^ Хубавата жена и хубавата китара си имат пропорции.Това вече влиза към дебелата жена,ако ме разбираш. Някои предпочитат дебелани, ако ме разбираш. Цитирай
Yanni Отговорено Септември 17, 2010 Отговорено Септември 17, 2010 Не разбирам какъв е проблемът с 9-струнната китара? Това е все едно да нахокаме Terry Bozzio, че сета му се състои от 6735 барабани и чинели, при положение, че Bonzo e истинска легенда с поне 20-30 пъти по-скромен сет! И тя ще намери своето приложение с времето. Хората в началото си мислеха, че 8-струнната е изгъзица и поза от страна на Meshuggah, но примерите, че това не е така вече са доста: Ihsahn, Tоny Macalpine, Tosin Abasi, Dino Cazares и много други, да не ги изреждаме всички. Аз лично съм фен на extanted-range китарите, в ръцете на добър музикант правят чудеса. Цитирай
chalgasucks Отговорено Септември 17, 2010 Отговорено Септември 17, 2010 радвам се че има хора който са отворени да експериментират ,а не са ограничени м/у другото не знаех ,че и Макалпайн почнал с 8 представям си Planet X как ще звучи от F# майкооо Цитирай
Vasil Pavlov Отговорено Септември 17, 2010 Отговорено Септември 17, 2010 Още с 6 - струнната не мога да се оправя, не ми се мисли акордите, гамите и арпежите как ще се учат на такава. Хм. А няма ли да има проблеми с високоговорителите, те дали ще могат да изкарат такива ниски честоти. Май някой разправяше, че Корн примерно си модифицирали говорителите, защото с тия ниски настройки не ставало иначе? Или имам грешна информация? Цитирай
chalgasucks Отговорено Септември 17, 2010 Отговорено Септември 17, 2010 е да трябва си по-специален кабинети за ниските чистоти Цитирай
Valserp Отговорено Септември 17, 2010 Отговорено Септември 17, 2010 Това е изсвирено на 8-струнна китара с 5 китарни струни и 3 басови(предтавеният модел на Agile има 6 китарни и 3 басови) http://www.youtube.com/watch?v=7YrmC55cv08 Нека да е лошо. Цитирай
chalgasucks Отговорено Септември 18, 2010 Отговорено Септември 18, 2010 ето , лошото е че явно всички свързват 8 струнни и 9 с метал само , който може да свири ,може който не може плюе всичко което е "неестестерно" с това не искам да обиждам никого Цитирай
MDFk Отговорено Септември 19, 2010 Отговорено Септември 19, 2010 м/у другото някой има ли AGILE ? и какви са отзивите ако сте се докосвали до някое от тези малачки, имам идея за сдобиване с някой Agile -8 ,ама преди да пипна и чуя аз не купувам ,та ако някой може да даде коректно мнение , ще е от позлва за всеки Да, китариста ни във Vortex си купи един 8мак - втора ръка, но всички-екстри-вътре-custom - и китарата е адски добра. Адаптерите са доста "горещи", грифа е учудващо удобен, но е с леко колеблив баланс - 2та шиша, 30'' мензура и 8 ключа аха-да килнат тялото - не го килват но се усеща че работата е на кантар. 30" мензура като че ли е малко overkill, 28,625 е по-добър вариант. Ааааааааааааа да, и е тежичка, конкретната е ок. 9 и нещо кила, без оловото което е сложил при електрониката (за да оправи баланса кардинално). След като я пипнах, аз лично не бих се замислил да си поръчам една като се опарича. Да спомена, не съм пипал 8-маците на Ibanez и не мога да кажа къде седи спрямо тях, но сравнения в ТиТръбата има май. ....А тая девятка....смесени чувства. Хем би била перфектна за басисто-китарист като мене... @Valserp - басовите са 2, останалите са 7 стандартни. Цитирай
chalgasucks Отговорено Септември 19, 2010 Отговорено Септември 19, 2010 горещи адаптри , хаха това го приемам като добри , този баланс ще е лошо , ако е в полза на грифа , но адаптрите пасивни или активни ? Цитирай
chris_barnes Отговорено Септември 19, 2010 Отговорено Септември 19, 2010 Въпрос на вкус, казало кучето...сигурно ще има много фенове, на които ще се хареса ама ми е чудно ако в 1 група примерно китариста свири на такава китара, басиста на какво трябва да свири?? Такава китара доста трудно ще се озвучи чисто в общия микс, без да е мазня, иначе и аз съм фен на Пух Мечо - колкото повече, толкова повече Цитирай
Hillbilly Отговорено Септември 19, 2010 Отговорено Септември 19, 2010 Аз като разбера всичко изсвирено на стандартна китара и се науча да свиря ще си зема арфа -с повече струни е от тва Цитирай
Recommended Posts