MasterOfDisaster Отговорено Септември 7, 2010 Share Отговорено Септември 7, 2010 (Редактирано) 7 часа Редактирано Септември 7, 2010 от MasterOfDisaster Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
BWC Отговорено Септември 7, 2010 Share Отговорено Септември 7, 2010 Понякога нямам никакво време от лекций и курсови работи и отделям по 30 тина мин. понякога по 2 часа . Просто се стремя да хващам китарата всеки ден и да съм на кеф а не с досада просто щото тряа да покрия еди къв си норматив .Важно е система да има човек и дисциплина а не хаотично да помни 5 таблатури на Гитар прото. Ето сега повече чета някакви си Тоники доминанти субдоминанти и нищо не вдявам де , но е мн по лесно като знаеш скалите и тоналността на дадена песен да я дрънкаш а и доста по бързо става ученето . Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Metallic Отговорено Септември 7, 2010 Автор Share Отговорено Септември 7, 2010 14 часа всеки ден, и после още 4 значи общо 18 ,но по празниците по-малко хаха ти ма разби Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Janick_Gers Отговорено Септември 7, 2010 Share Отговорено Септември 7, 2010 (Редактирано) I play 36 hours every day, and we all know that the day is only 24 hours long, so I have to travel back in time to spend the other 12! Иначе средно по 1 час на ден. Мисля, че това е напълно достатъчно. Ако ми се свири, свиря и повече, но за урпажнения и такива неща, 1 час е напълно достатъчен. Редактирано Септември 7, 2010 от Janick_Gers Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Септември 7, 2010 Share Отговорено Септември 7, 2010 Е вие тука вече на състезание го обърнахте. 5 часа, 8 часа, 14 часа... Ако наистина само спите и свирите трябваше да сте с поне по 4-5 Грами-та... 2-3 пъти в седмицата по 2 часа на дръмс и още толкова някъде с китарата... С баса епизодично (за съжаление)... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ultramega Отговорено Септември 7, 2010 Share Отговорено Септември 7, 2010 но за урпажнения и такива неща, 1 час е напълно достатъчен. ама и упражнения ли свирите? съвсем сериозно питам! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Metallic Отговорено Септември 7, 2010 Автор Share Отговорено Септември 7, 2010 ДА ако е с уроци ти дават упражнения от школата ама може и от интернета да намериш (но не съм сигурен) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ultramega Отговорено Септември 7, 2010 Share Отговорено Септември 7, 2010 аз точно затова не ходя на уроци мене ми се свирят парчета на металика и меноар, а не упражнения Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Metallic Отговорено Септември 8, 2010 Автор Share Отговорено Септември 8, 2010 То и сам можеш да се научиш но на уроци става по-бързо доклкого знам Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Пламен Миланов Отговорено Септември 8, 2010 Share Отговорено Септември 8, 2010 средно по 30 минути и то не всеки ден, но ако съм в настроение може и около 1 час Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
TheNephilim Отговорено Септември 8, 2010 Share Отговорено Септември 8, 2010 хаххаха насила хубост нестава... ако ми се свири времето си лети, ако пък не ми е кеф не барам с дни. Относно техническите упражнения, мисля, че винаги са полезни независимо от нивото. без тях нема металика , менуор и квото и да е. от 1-во клас в 6-ти няма как да се прескочи. поздрави Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
blago9696 Отговорено Септември 8, 2010 Share Отговорено Септември 8, 2010 (Редактирано) около 1 час на ден когато ми е на кеф да свиря Редактирано Септември 8, 2010 от blago9696 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Лими Отговорено Септември 8, 2010 Share Отговорено Септември 8, 2010 Аз прилагам следния принцип - от 365 дни в годината се стремя да свиря поне в 350, независимо колко часа дневно. Когато съм уморен или в лошо настроение пак свиря макар и зле, но свиря хаотично по грифа, за да си движа пръстите, докато зяпам разсеяно ТВ, компютър или прозорец. Важното е да се свири почти всеки ден. А, досадни технически упражнения(мразя ги) въобще не правя от години, защото съм разучил или разучавам такива инструментали, които са хем интересни, хем и с разнообразна техника(пръстовка), така че да си поддържам формата. В тях има и гамовидни пасажи и арпежи и много други полезни техники, като тези например: В момента разучавам Полетът на бръмбара, виждам че, още не ми е по силите в това темпо, но е чудесна гамовидно-хроматична разходка из целия гриф. Редувам пръстово свирене с перо и за отмора попявам песнички. Те, тия три неща! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Flame Отговорено Септември 8, 2010 Share Отговорено Септември 8, 2010 А стига бе, някои от вас ме хвърлиха в тъч Аз отделям грубо между 5 минути и 2 часа на ден. За добро или зло напоследък клоня към 5-те минути, но скоро пак ще ме хване крастата. Ако искам да правя запис на нещо задължително ми трябват повече от 2 часа дневно. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Yo The Real Отговорено Септември 8, 2010 Share Отговорено Септември 8, 2010 Аз също съм на принципа на Музикантини. Идеята не е колко време, а всеки ден. Единствено ми е простено, когато нямам китара до мен. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts