badValue Публикувано Септември 1, 2010 Публикувано Септември 1, 2010 може би това не е мястото ... клик тук Цитирай
Hillbilly Отговорено Септември 1, 2010 Отговорено Септември 1, 2010 живото доказателство,че метъл и на лопата може да се свири.. Цитирай
HRS Отговорено Септември 1, 2010 Отговорено Септември 1, 2010 И поредното доказателство, че този пикъп (Bill Lawrence) може да направи от всяка лопата китара. За справки - моят Джаксън Цитирай
bratmito Отговорено Септември 1, 2010 Отговорено Септември 1, 2010 Свири по-добре от Кремона. Аз лично съм впечетлен. Цитирай
Vrnko Отговорено Септември 1, 2010 Отговорено Септември 1, 2010 Гледам го вече 3-ти път. Не мога да повярвам на очите си. Да живей руската мисъл !!!!! Цитирай
liquid_death Отговорено Септември 1, 2010 Отговорено Септември 1, 2010 Нямам думи! Сега следва българския отговор на това - КЛАВЕСИН ОТ ПЛУГ! Цитирай
paralax Отговорено Септември 1, 2010 Отговорено Септември 1, 2010 Аз сериозно се замислям за клавир от гребло Цитирай
SviStyle Отговорено Септември 1, 2010 Отговорено Септември 1, 2010 Много е хитро това.Вместо да интонираш от бриджа, просто местиш сапа напред или назад.А при по-добре изчислени дупки в сапа, може да се сменя и мензурата(по-къса мензура - повече състеин, или по-точно повече сет ин нек става ). Цитирай
Mefistofel82 Отговорено Септември 1, 2010 Отговорено Септември 1, 2010 Ей такава китара ми трябва на мене на село... тоест лопата... не, китара... бе и аз не знам. Идейката всъщност е супер забавна и зарибителна. Също подкрепям колегата HRS за адаптера, имах честта да го чуя на китарата му - тая сапунерка разлепя фаянс. Цитирай
Patriot Отговорено Септември 1, 2010 Отговорено Септември 1, 2010 (Редактирано) Мене ме кефи че ако случайно ти се докопа - опа и готово...ей тъй на на полето гат ти дойде музата. Рационално демек и многофункционално произведение на нАучнотехническата мисъл и прогрес. Чудо! Наздраве, Редактирано Септември 1, 2010 от Patriot Цитирай
Linchpin Отговорено Септември 1, 2010 Отговорено Септември 1, 2010 Ха-ха ... те, братушките толкова години наред се опитваха да направят китара и все лопати им се получаваха, сега този юнак доказа, че обратният процес също е възможен! В този ред на мисли сигурно скоро някой ще сглоби самовар от автомат "Калашников" или ютия от "Макаров". Цитирай
a_panov Отговорено Септември 2, 2010 Отговорено Септември 2, 2010 ...и... ...ще се измисли нов календар! Цитирай
garcho Отговорено Септември 2, 2010 Отговорено Септември 2, 2010 Най после истински инструмен,че от тези китайски виоли Цитирай
Recommended Posts