SlipFly Отговорено Февруари 28, 2006 Отговорено Февруари 28, 2006 просто пишеш в заглавието на темата за едно а в нея говориш за друго иначе и аз съм с Squier Strat Affinity Цитирай
DaftFunk Отговорено Февруари 28, 2006 Автор Отговорено Февруари 28, 2006 Тая китара ми напомня на нечия.Long live the Stratocaster! Wazaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Qvka! BROTHER! YOU'RE THE MAN! с най-якия Страт на света. Чак са чудя как не спиш с него хаахах! :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: Цитирай
Qvkata Отговорено Февруари 28, 2006 Отговорено Февруари 28, 2006 Даа.Знам,че имаш слабост към него.. Някой красив ден може да ти го предоставя за временно ползване Ама мама му стара,наистина е много красива! Наздраве на Страта. Цитирай
explorer Отговорено Февруари 28, 2006 Отговорено Февруари 28, 2006 И аз да се "запиша в клуба": Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Февруари 28, 2006 Отговорено Февруари 28, 2006 И аз да се "запиша в клуба": Ritchie Blackmore ... Ех , и аз искам един такъв страт ... Като рекламата на Нестле ... Ех , и аз искам един такъв Мартин , ама мартин не ми върши работа . Искам Страт Цитирай
explorer Отговорено Февруари 28, 2006 Отговорено Февруари 28, 2006 Ама ти признавам че ги разбираш... от раз позна кой модел е Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Февруари 28, 2006 Отговорено Февруари 28, 2006 Ама ти признавам че ги разбираш... от раз позна кой модел е Лесно е - по подписа на главата и средния адаптер Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Февруари 28, 2006 Отговорено Февруари 28, 2006 Много е гот стратчето спор няма, Е, не е най-добрата китара, както беше писано неколкократно тук, но е една от добрите, особени за клийн-чета и крънч. ЗА дисторшън тежък звук малко не става с тоя бридж адаптер, но много и харесвам тона, който може да се изкара от средния и нек-адаптера. Все пак си мисля че е най-добре бридж адаптера да е хъмбъкер. Цитирай
fLiSk Отговорено Февруари 28, 2006 Отговорено Февруари 28, 2006 Евтиме, подкрепям с две ръце Затова и при следваща финансова възможност смятам да си сменя bridge адаптера с един мини хъмбъкър на Seymor Duncan. Но звука на горния адаптер, особено на сплит между neck и middle си е класика... Цитирай
niki123bg Отговорено Февруари 28, 2006 Отговорено Февруари 28, 2006 Не знам, ама на мен тоя мидъл адаптер ми е като трън в очите. Ужасно ми се пречка и ме дразни и затова съм го заврял в небитието - изравнен е с платката - все едно го няма. Тея дни питах дали няма такива платки - само с бридж и нек адаптери (сингъл) - ама май има само един фендер страт с такава конфигурация и разбира се шанса да се продава платка за него е клонящ към нула Иначе идеята за мини хъмбъкер не е лоша - примерно едно JB за бридж и '59 за нек, но според мен чарът на тази китара си е в сингъл койл адаптерите. Цитирай
fLiSk Отговорено Февруари 28, 2006 Отговорено Февруари 28, 2006 Звукът на neck адаптера поне за мен е страхотен и точно там е най - голямата красота на звука на тази китара. http://www.seymourduncan.com/SDToneWizard/strat.shtml Ето тук могат да се чуят моделите на Сиймор Дънкан, които са правени специално за Стратокастер. Доколкото пише всички семпли са направени с една и съща китара и усилвател, така че са добри за сравнение. Всъщност и аз мислех за ДжБ (нещо не ми работи латиницата ) но всички ревюта са категорични - Дж Б губи прекалено много от звука на Стратокастера, и не е толкова добър с дистър, докато Лил Скрийминг Демон (другото на което се спрях от семплите) е хвален от всички. Така че това ще бъде когато имам парите. Цитирай
DaftFunk Отговорено Март 1, 2006 Автор Отговорено Март 1, 2006 Има нещо такова за нек адаптера. Аз намирам особена красота ( влюбен съм ) в 4-та бленда.... тоест нек + мидъл ( инересна е за джаз интерпретации щото има особена интонация твърде различна от всички др. ) Мидъл-а почти никога самостоятелно не го ползвам. ( евентуално с гайн ) А бридж адаптера там е работата при него и фендерите че дава един "разпилян" звук много характерен за Фендър. Цитирай
Overdrive Отговорено Март 1, 2006 Отговорено Март 1, 2006 И аз не използвам самостоятелно мидъла, затова си промених свързването с тази схема: http://www.guitarnuts.com/wiring/hastings/killermod.gif на 3то положение стават бридж+нек последователно, което в комбинация с малко лампов овърдрайв дава много красив звук. Цитирай
DaftFunk Отговорено Март 1, 2006 Автор Отговорено Март 1, 2006 И аз не използвам самостоятелно мидъла, затова си промених свързването с тази схема:http://www.guitarnuts.com/wiring/hastings/killermod.gif на 3то положение стават бридж+нек последователно, което в комбинация с малко лампов овърдрайв дава много красив звук. таз комбинация наистина е интересна. На предната ми китара бяха свързани неправилно и беше някъв ужас. затва СВЪРЗВАЙТЕ СИ ПРАВИЛНО да няма главоболие после. Приятел дай някъв семпъл на бридж + нек / честа и с драйв плс. / Интересно ше е да се чуе. Цитирай
drizzt Отговорено Март 1, 2006 Отговорено Март 1, 2006 (Редактирано) аз пък дрънкам предимно на бридж + мидъл просто си ма радва най мноо Редактирано Март 1, 2006 от drizzt Цитирай
Recommended Posts