Viara Ivanova Отговорено Август 24, 2010 Отговорено Август 24, 2010 Съгласна съм със CyberGene дотолкова, че по правилото за допирните точки е вероятно следващия посочван да е човек с общи интереси(чак шуробаджанащина не е- в крайна сметка нищо не се "кяри" от седенето на стола , макар че не е задължително. Според мен варианта с анкетата също е удачен тъй като ще се "настолват" общо-форумно-интересни личности (се предполага). Друг е въпросът, че аз примерно може да вляза да чета от любопитство какви въпроси може да са измислени(в някои случай от абсолютно непознати на жертвата), но ако някой ми е интересен или искам да го питам нещо ще го направя с ЛС, няма да чакам специална тема за това . Ама предполагам темата е естествено продължение на Самопредставянето,така че Да живей! Цитирай
Hillbilly Отговорено Август 24, 2010 Отговорено Август 24, 2010 (Редактирано) баси,колко глупости...форума освен в битак за евтин гиър (с изключения) се обърна и на "искрено и лично" и пр. ,в разделите джем и авторска музика цари пустош..(тоест обаждат се 5-6 човека) Що не ги оставите топлите столове за фейсбук (посмъртно няма да се регистрирам в тая клюкарница) и да посвирим например? Редактирано Август 24, 2010 от Hillbilly Цитирай
Valserp Отговорено Август 24, 2010 Отговорено Август 24, 2010 (Редактирано) Смятам, че това с анкетирането просто прекалено много усложнява цялата идея. А именно - Горещият стол просто трябва да е лека "закачка" измежду потребителите... мисля... Без да e нищо твърде ангажиращо. Нека просто печащият се да избира следващия и така. Хем и Hillbilly ще е доволен, че няма да се пълнят оф-топик разделите на форума с разни анкети. Роко - посочвай следващия и да спираме оф-топика в оф-топика Редактирано Август 24, 2010 от Valserp Цитирай
Babyface Bob Отговорено Август 25, 2010 Отговорено Август 25, 2010 Не, не - сигурен съм, че след Роко столът вече няма да се казва "горещ", а възходящо : "електрически" ХиллиБилли е много прав - малкият биг брадър, който заформяме с тоя тип теми, цели да задоволи на общо и специално основание любопитството ни към съфорумника. Второто се корени в нездрав интерес към личния му живот Избийте си го от главата и да видим дали ще се обогатим музикално от стола Цитирай
Свилен Бас Отговорено Август 25, 2010 Автор Отговорено Август 25, 2010 (Редактирано) ^ Последното изречение е много точно, може би трябва да седи в подписа на "изпитвания" по време на "седенето"... Защо всички тези "предложения" (?!) не се дадоха в първата тема - http://forum.muzikant.org/index.php?showtopic=85056 Може би, най-хубавото нещо от стола е правото да посочиш следващия, между другото. Отнемете го - наистина носи кеф ...и въпреки, че сме 20 000 потребители, не мисля, че повече от 20 биха били интересни или казано по друг начин - са личности - т.е. ако сложите три дни продължителност на стола, след два месеца задължително ще се започне с "шуробаджанащината" (което пак не разбирам какво означава, понеже не е много приятно да седиш и не би трябвало да слагаш приятелите си там - аз реших да бъда полезен на форума и да сложа човек, който има какво да каже, когатго има кой да го попита, а не да слагам примерно някой зъл модератор за собствено удоволствие и т.н., и т.н.). Аре чао и по-лекичко ги казвайте тия работи Редактирано Август 25, 2010 от ...taka li e? - a taka. Цитирай
CyberGene Отговорено Август 25, 2010 Отговорено Август 25, 2010 "Шуробаджанащина" беше употребено много не на място от мен, понякога имам проблем наистина с доброто изразяване и искрено се извинявам и съжалявам Цитирай
Steppenwolf Отговорено Август 25, 2010 Отговорено Август 25, 2010 Аз съм съгласен с казаното от теб. Просто думата му лисва една негативна конотация. А то е очаквано. И с наточената форумопсихология, която си имаме, може да се нареже една вероятностна торта, показваща какви и кои хора биха били по-интересни. А когато кръгът се свие до определен човек, който вече е на стола, вдига се и определеността в предвиждането на следващите по това, какъв е той, с кои има общо (мислене, интереси, отношения), на кои симпатизира и т.н. Иначе, за мен лично има до 7 човека, които би ми било интересно да видя. Надали обаче ще ми се налага да ги избирам. Не винаги си прост, въпреки че другите го мислят. А тогава вече може да си гениален И тук може да кажем, че какво мислят другите тежи толкова по-малко, колкото по-извисено над средното е IQ-то ти (ако пренебрегнем други пси и непси фактори). Ако имаш IQ 120 (според официален тест, не умишлено точкоинфлационните нещица в нета), това означава, че си в горните 10% на популацията и че аналитичното мислене на 90% от хората едва ли е по-дълбоко от твоето. Образно казано, 100-литровата цистерна не може да побере съдържанието на 120-литровата, но обратното е вярно. Това разбира се не означава да ги зачеркнеш, а и те също може да са ценен източник на информация (най-малкото), да не говорим, че по-интелигентните хора имат тенденция и към повече толерантност. При отдалеченост между IQ-тата от порядъка на 30+ точки, в комуникационния канал има много загуби, понеже този от долния етаж може изобщо да не е в състояние да следи мисловните ти процеси и да няма идея какво виждаш и за какво говориш. Няма обаче IQ стойност, която да носи титлата гений по очевидни причини. Но... по същество, а именно - кой ще е следващият гризач на парче от тортата! 1 Цитирай
RockoBG Отговорено Август 25, 2010 Отговорено Август 25, 2010 Ще обадя до ден два. Относно "искрено и лично": Имам около 20 гъби джемтракс. А авторска музика за показ излиза веднъж годишно. Щото добре е като пускаш песен да звучи като такава, а не като добро изпълнение на китара, бас, барабани уатевър... А със така ли е не така освен че сме баджанаци и се е..м взаимно. Цитирай
RockoBG Отговорено Август 26, 2010 Отговорено Август 26, 2010 Ако няма повече въпроси да минаваме нататък, а? Имам предложение, одобрено от "жертвата". Цитирай
fLiSk Отговорено Август 26, 2010 Отговорено Август 26, 2010 Eм давай де, егаси назлъндисването ! Цитирай
sa6tiat Отговорено Септември 2, 2010 Отговорено Септември 2, 2010 Е.а тоя Роко... Да подсетя: шдодеш ли утре бе, пън? Цитирай
RockoBG Отговорено Септември 13, 2010 Отговорено Септември 13, 2010 Растат и задават въпроси.. Значи ОК. Цитирай
Recommended Posts