mybata Публикувано Август 2, 2010 Share Публикувано Август 2, 2010 (Редактирано) Здр реших се и аз да си направя китара. За момента етапа е такъв: една доста масивна талпа. Tалпата е доста масивна. Размерите и са 80см на 50 см на 5,5 см Дървесината е Явор. Май ще почупя няколко зегета докато изрежа формата. Очаквайте продължение. Редактирано Август 2, 2010 от Baby Thomas Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
wait_and_bleed Отговорено Август 2, 2010 Share Отговорено Август 2, 2010 За колко пари и от къде я взе тая талпа? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
patzo Отговорено Август 2, 2010 Share Отговорено Август 2, 2010 На мен ли само ми се вижда, че всъщност тази талпа са няколко слепени парчета. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Август 2, 2010 Share Отговорено Август 2, 2010 И на мен така ми изглежда от тези снимки. Да не си я намерил в някой цех за паркет? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mybata Отговорено Август 2, 2010 Автор Share Отговорено Август 2, 2010 (Редактирано) Не. спецялно ми я ореди приятел.Но наистина е адски масивна.малко чворове има на места но е идеална. Цената 140. до колкото знам.Мястото не знам от къде е. Редактирано Август 2, 2010 от mybata Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Wanted Отговорено Август 2, 2010 Share Отговорено Август 2, 2010 може ли снимки в по-близък план и фронт и гръб и странични ако не е нееудобно разбира се че ме заинтригува поздрави Б.Миланов Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Hillbilly Отговорено Август 3, 2010 Share Отговорено Август 3, 2010 Май ще почупя няколко зегета докато изрежа форматаТи остави почупването,ама зегето посуква/криви и ще стане че режеш по една линия,а отзад не е така,по добре го дай в някой дърводелски цех да резнат формата. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Valeri_pj Отговорено Август 3, 2010 Share Отговорено Август 3, 2010 (Редактирано) mybata не знам под масивно какво разбираш,но както казаха Baby Thomas и patzo тая талпа в никакъв случей и на мен не ми се струва масивна.На снимки 1 и 2 изброявам слепвания от поне 6 парчета.Ясно си личат жилите на дървото.Може и да не съм прав а да е от снимките но лично на мен така ми се вижда.Това може и да не е проблем,но тук вече думата имат специалистите. Редактирано Август 3, 2010 от Valeri_pj Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mybata Отговорено Август 3, 2010 Автор Share Отговорено Август 3, 2010 (Редактирано) Под масивно имам в предвид доста дежко и да наистина са слепвани но доста добре и финно .Това за мене няма значение. За колегата Wanted по късно при вечер ще метна снимка от от близо. Редактирано Август 3, 2010 от mybata Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
BassTraffic Отговорено Август 3, 2010 Share Отговорено Август 3, 2010 Здравей, колега! Някак си ми се струва, че още отначало си започнал с погрешните инвестиции. Преди няколко месеца тук форума един колега продаде цяла, масивна дъска от Явор (с флейм), на размери идеални за тяло на Страт и май дори покриваше и ЛП, за сумата от 100лв. Сега, като гледам тая сборна формация от летвички, направо ми се променят усещанията/разбиранията за приятелство, като цяло. К. Димитров Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ultramega Отговорено Август 3, 2010 Share Отговорено Август 3, 2010 Май ще почупя няколко зегета докато изрежа форматаТи остави почупването,ама зегето посуква/криви и ще стане че режеш по една линия,а отзад не е така,по добре го дай в някой дърводелски цех да резнат формата. Е, то така или иначе със зегето е хубаво да се реже така че, да има надмярка няколко милиметра и после да се оформи с фреза по шаблон.А ако е добро зегето няма да криви . Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mybata Отговорено Август 3, 2010 Автор Share Отговорено Август 3, 2010 Извинявам се за грешната информация.Талпата е подарък.И толкос ми се счу че струва, не съм сигорен.Но да не пълним темата с глупости,каквато е талпата такава. За колегата който ми поиска снимка утре ще метна една тъй като фотоапарата не ми работи,а с уеб камера става кофти снимка. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
BassTraffic Отговорено Август 3, 2010 Share Отговорено Август 3, 2010 (Редактирано) ...Но да не пълним темата с глупости... Надявам усилията да са взаимни. П.П. Към Модераторите! По-горният ми пост без цитата е доста неясен. Умишлено ползвах цитата, за да се направи видимо сравнение м/у цените. По същият начин постъпвам и в настоящият ми пост. Както и да е... К. Димитров Редактирано Август 3, 2010 от BassTraffic Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mybata Отговорено Август 3, 2010 Автор Share Отговорено Август 3, 2010 Малко ъпгрейд.Снимки на грифа: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mybata Отговорено Август 27, 2010 Автор Share Отговорено Август 27, 2010 Здравейте отново.Тъй като в момента не съм си в България и проекта е в застой, и ми остават само вапроси да задавам .Та искам да попитам в София от къде мога да си взема бридж за китарата нещо подобна на това http://chasesraceplace.com/bs3b.jpg. Или пък хората които са живали в Кипар ако знаят тука място от където да си взема ще съм много благодарен.Мерси предварително. Поздрави,Иво. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts