kolio_k Отговорено Септември 14, 2010 Отговорено Септември 14, 2010 ........ И тия ако не са добри, не знам какво да кажа..... Цитирай
bo_yan Отговорено Септември 14, 2010 Отговорено Септември 14, 2010 Кольо, въпрос на вкус На второ слушане не ги издържах Сори, ама... Цитирай
dedo pop Отговорено Септември 14, 2010 Отговорено Септември 14, 2010 Опитах да търся, дали някой не е пускал, но не открих, та реших да споделя. Мен ме впечатли специално видеото, много добри решения. Но мисля, че всичко им е добре направено - аранжименти, смесването, използвянето на откачени детски инструменти. Стилът го определям като "задоволен американец, който няма работа". Това вече е друго - на някой харесва, на други не. Иначе от този тип "домашни" или "улични" музиканти съм върл фен на Цитирай
yotzzo Отговорено Септември 14, 2010 Отговорено Септември 14, 2010 Кольо, въпрос на вкусНа второ слушане не ги издържах Сори, ама... Кажи каква музика те кефи? Вече ми стана интересно. Съвсем сериозно. KTU? Van der graaf generator, Robert Fripp, John Zorn? Kакви вкусове очакваш във форума? Може и на Л.С. Не офтопик - кефят ме младежите! Много стилни аранжименти и пеене без изхвърляния. Много семпло, конкратно и стегнато. / Ценя певиците и оркестрантите, които не показват техника самоцелно./ Цитирай
Unchained Отговорено Септември 14, 2010 Отговорено Септември 14, 2010 Въпрос на вкус, ама... това пък не отписва таланта им, че да правим сравнения кой е по-добър и кой не. Можем да кажем само, че не ни харесва в такъв случай. Мен ме накефиха, звучат си свежо и са симпатяги. Досега не съм слушал такава музика. Благодаря, че ги споделяш с нас! Цитирай
kolio_k Отговорено Септември 14, 2010 Отговорено Септември 14, 2010 (Редактирано) Кольо, въпрос на вкусНа второ слушане не ги издържах Сори, ама... Чисто като изпълнение, като аранжимент и като идеи са на много високо ниво, поне доколкото аз разбирам . Харесването вече наистина си е въпрос на вкус. На мен страшно ми харесаха, най вече като естетика. Много обичам хора, които нищо не искат да доказват, но във фините детайли вкарват майсторлък. Саунда също е супер П.С. Лично за мен, това като музика е точно противоположното на американските бози, на които обикновено попадам по разните музикални телевизии. Между другото мислех че са европейци и останах учуден, че са от Калифорния Редактирано Септември 14, 2010 от kolio_k Цитирай
Steppenwolf Отговорено Септември 14, 2010 Отговорено Септември 14, 2010 Много е просто - ако нещо/някой не е на чорчик, на българчето не му е интересно. Цитирай
Recommended Posts