Glacierise Публикувано Декември 21, 2004 Публикувано Декември 21, 2004 (Редактирано) Добриутро Та питам - кажете за безжичните слушалки! Яка ми се струва идеята, че ми е писнало от кабели, ама сигурно си има по некой '-'. Освен тва, ако ми препоръчате марки/модели, нема да се сърдим много Редактирано Декември 21, 2004 от Glacierise Цитирай
Nikifena Отговорено Декември 21, 2004 Отговорено Декември 21, 2004 Не си струва ! ако не са много скъпи щумят, стигат до 12-15Кхц, имат батерии в тях, по тежки са и общо взето за тези пари можеш да си земеш каде каде по готини слушалки Цитирай
Fortissimo Отговорено Декември 22, 2004 Отговорено Декември 22, 2004 Абе хора-някой чувал ли ги е как звучат,първо чуйте за какво става дума.Ама не слушайте mp3-ки с тях. модерирано от Snowwhite - моля, ако можете-пишете на кирилица!!! правила! Цитирай
synchu Отговорено Декември 22, 2004 Отговорено Декември 22, 2004 (Редактирано) Mи аз имам AKG безжични (...К105 или нешо подобно)за слушане на музика стават, ако пренебрегнеш шумовете, които се появяват в ефира от време на време За същите пари, които би дал за безжични можеш да си вземеш много по-хубави с кабел... Ама с каква цел ти трябва слушалки??? Слушане на музика, свирене, миксиране ....? EDIT: Forti преди да кажеш, че 105 нямат нищо общо с Hearo - да така е ...ama и с цената им нямат нищо общо А такива слушалки само за едното слушане на музика не мисля да си взимам, а аз с други цели не ги използвам... Редактирано Декември 22, 2004 от synchu Цитирай
Fortissimo Отговорено Декември 22, 2004 Отговорено Декември 22, 2004 Видях даже и хора,дето правят mastering и Restoration с такива слушалки.Става дума за Германия. модерирано от Snowwhite - моля, ако можете-пишете на кирилица!!! правила! Цитирай
synchu Отговорено Декември 22, 2004 Отговорено Декември 22, 2004 Видях даже и хора,дето правят mastering и Restoration с такива слушалки.Става дума за Германия Хора всякакви....не съм професионалист, нито много опитен в областа...но при мен не се получава... Мога да изтъкна един куп аргументи в полза на това, че mastering и mixing на слушалки не става, но не виждам полза от това при положение, че всички (или поне почти всички го твърдят). Цитирай
Glacierise Отговорено Декември 22, 2004 Автор Отговорено Декември 22, 2004 Абе и аз не обичам да миксирам на слушалки 'Ма за слушане на музика само беше въпрос Цитирай
phile Отговорено Декември 22, 2004 Отговорено Декември 22, 2004 Forti.... Forti...... на слушалки мастеринг?!?!!? Сигурен ли си?!!? Не става тка таиа работа аз до колкото зная и разбирам (уж.....) Цитирай
SGEORGE Отговорено Септември 22, 2005 Отговорено Септември 22, 2005 Нещо ме е прихванала лудостта и затова искам да ви питам от къде,какви и на каква цена безжични слушалки могат да се намерят.Аз давам 3 предложения: 1.ТСМ-немски,цена 30-35лв. големи,със задоволително качество и се намират във всеки магазин на ТСМ.Вече са на всяка крачка,но ако някой го интересува-ще кажа. 2.Sennheiser In-Ear-Monitor - специално разработена система за свирене на живо.Цена-около 1600 лв...Предполагам,че може да се намери по музикалните магазини. 3.Sennheiser http://www.sennheiserusa.com/newsite/categ...sp?transid=cat2 цена-неизвестна... Ще съм благодарен на тези,които се включат и помогнат с каквото могат и знаят.Все пак тази информация може да се окаже много полезна за някои от нас! Наздраве Цитирай
Steppenwolf Отговорено Септември 22, 2005 Отговорено Септември 22, 2005 (Редактирано) Чисто технически, качеството на подобни слушалки не е (за мен) достатъчно чисто, с известно изключение при върховите модели, които не струват 30-40 лв. Лично аз ненавиждам безжичната технология за подобни фини и прецизни цели. Другояче стои въпросът с теорията и откритията на Никола Тесла, свързани с пренасяне на ел. енергия без проводници, но това е извън темичката. Редактирано Септември 22, 2005 от Stone Цитирай
peshoy2k Отговорено Септември 22, 2005 Отговорено Септември 22, 2005 Другояче стои въпросът с теорията и откритията на Никола Тесла, свързани с пренасяне на ел. енергия без проводници. А тъй Цитирай
yamaha Отговорено Септември 22, 2005 Отговорено Септември 22, 2005 (Редактирано) Видях даже и хора,дето правят mastering и Restoration с такива слушалки.Става дума за Германия. Ами и аз съм ходил тук-там по студията извън BG....само дето никъде не видях някой да ползва безжични слушалки...още повече за мастеринг....хората за това си ползваха основно монитори (предимно Genelec). @SGEORGE, с TCM може да си слушаш вечер телевизора, докато другите спят. Редактирано Септември 22, 2005 от yamaha Цитирай
SGEORGE Отговорено Септември 22, 2005 Отговорено Септември 22, 2005 Да, прави сте.Ама аз съвсем не искам да правя каквито и да било студийни (пък било и то домашни) обработки.Аз бих ги използвал за монитори по участията.Евентуално. Цитирай
Recommended Posts