Bummer Отговорено Юли 31, 2010 Отговорено Юли 31, 2010 Аз също съм заинтересован от такива перца и действително ли е такава фрапантна разликата в звука, изкаран от такова перце и от пластмасово ? Цитирай
Fashion Отговорено Юли 31, 2010 Отговорено Юли 31, 2010 ^Разликата е доста осезаема! Всичко беше описано по-назад в темата. Но пак ще повторя. Звукът е по-звънлив, с повече високи. При по-добрите апаратури се чува ясно всеки удар в/у струната като почукване и при определен стил на свирене е доста приянто. Динамаката се придава 1:1 от ръката. Аз го смятам за голямо предимство. Все пак искам да се чува това, което правя с ръката, която държи перото. Съпротивлението със струните е възмжно най-ниско, което според мен е предимство! Единственият дискомфорт, поне при мен, беше липсата на еластичност ,с която свикнах за 2 дена. Иначе перата са доста здрави, аз имам 2 бр. по 1.1 мм., от най-тънките, които се предлагат и както казах преди, свиря с едното от година, без да има следи от употреба. Цитирай
Hillbilly Отговорено Юли 31, 2010 Отговорено Юли 31, 2010 Лошото е,че няма как да се изпробват тук,все пак не са евтини.Повечето сте доволни,но примерно на Кольо К не му допадат точно..,деа и Бананистан-а,нищо по различно от азиатски боклуци няма из магазините.. Цитирай
Bummer Отговорено Юли 31, 2010 Отговорено Юли 31, 2010 За мен липсата на еластичност не е проблем, даже е плюс, защото предпочитам да свиря с твърди перца. Само трябва да видя, как да си поръчам такива Цитирай
Baby Thomas Отговорено Юли 31, 2010 Отговорено Юли 31, 2010 Ми явно ще трябва да напазарувам пак, че се събраха 4-5 фена. Писах на фена, дано си ме спомни с претенциите и изискванията и да ги удовлетвори пак. Ако стане работата ще ви пиша какви са ми условията. Инак всеки може да си поръча и сам, няма нищо тайно. Цитирай
stratevcaster2 Отговорено Август 1, 2010 Автор Отговорено Август 1, 2010 Ето го и мойто камъче. Цитирай
badValue Отговорено Август 1, 2010 Отговорено Август 1, 2010 изглежда "сладко" ... ЧЕСТИТО.. ... май не съм го виждал в "ФУКНЯ" ... пък тези работи са си за там!!!! Цитирай
Baby Thomas Отговорено Август 4, 2010 Отговорено Август 4, 2010 Джони ми отговори, можем да напазаруваме. Който го устройват условията по-долу нека да ми пише РМ за подробности: 1. Избирате си перо от САЙТА и ми пращате линка на РМ. 2. Изпращате ми предварително парите за перото по банков или електронен път (ЦКБ/ПИБ/еПей/ПейПал), като смятаме цената по днешен курс 1.51 лева за долар. 3. Пазарувам и след като дойдат разпращам с куриер или по пощата. Цената на шипинга до вас може да платите предварително заедно с перото или при самата доставка от куриера. Досега съм действал по тази схема и работи. Важно 1: Обявените размерите не са 100% еднакви с тези на пристигащите пера. Може да има разлика от + 0,3-0,5 мм. Примерно поръчвате 1.0, идва 1.3-1.5. Важно 2: Поради спецификата на материала и съпротивлението при триене, ако сте свикнали с перо 1.0, спокойно може да свирите с каменно 1.5. По-тънките са и по-трошливи и избягват да ги правят ненормално тънки. Едит: Събирам поръчките до петък, 06-08-2010 г., 17:00 часа, след което правя заявка при фена и като имам потвърждение събираме парите. Ще си пишем на РМ. Цитирай
Baby Thomas Отговорено Август 18, 2010 Отговорено Август 18, 2010 Всички изявили желание ми изпратиха кинти и вече платих запазените от мен бройки. Оттук насетне очакваме да ги пратят (вероятно още днес) и като дойдат ще се похвалим. До скоро! Цитирай
peterko Отговорено Август 18, 2010 Отговорено Август 18, 2010 аз пък тук намерих един пич бижутер който мо търси подходящо пърче черен оникс Цитирай
7thString Отговорено Август 18, 2010 Отговорено Август 18, 2010 Ех... как да посмея да си взема такова, като ги пръсвам навсякъде из къщи и губя по две на свирня... Цитирай
EAmechaniX Отговорено Септември 1, 2010 Отговорено Септември 1, 2010 Ех... как да посмея да си взема такова, като ги пръсвам навсякъде из къщи и губя по две на свирня... Добър начин да спреш да губиш Цитирай
gueorgues Отговорено Септември 1, 2010 Отговорено Септември 1, 2010 Започвам и аз да се зарибявам по тия камъчета - страхотно изглеждат. Гледам, че предлагат 1.5 мм и 1.0 мм (даже искат доплащане за тях) и 2 мм - другите 'дето са по-дебели не ме интересуват. Вие какви дебелини ползвате и как се свиква? Аз например ползвам тортекс .88 само и нищо друго. И свиря малко като Пит Таунсенд - не с такъв размах, но със същата сила да речем. Цитирай
Stivy_k Отговорено Септември 1, 2010 Отговорено Септември 1, 2010 Три броя от тази снимка са моя лична собственост- благодарение на BabyThomas. Благодаря ти друже! Цитирай
Recommended Posts